Chciałam poruszyć jeszcze jedno zagadnienie, otóż :
Pamiętam jak w pierwszej edycji "Jak Oni Śpiewają" Natasza Urbańska śpiewała utwór "Billie Jean" MJ. Zaraz po jej występie Krzysztof Ibisz wyleciał z dowcipem -"Wiecie co robi Michael Jackson,gdy ma katar? Zostawia nos u lekarza". Wśród jurorów i publiczności dziki chichot.
Mam w zanadrzu jeszcze jedną sytuację:
I edycja kultowego programu "Mam Talent". Kilka sekund do półfinałowego występu Pauliny Lendy, która ma zamiar zaśpiewać "Billie Jean" ,a prowadzący Szymon Chołownia i Marcin Prokop mówią -" Po tym występie Michael Jackson schowa się w swoim Neverlandzie i zacznie ssać kciuk"
Teksty tych prowadzących na pewno zostały napisane przez jakich scenarzystów czy reżyserów ,aby uświetnić występy i uwierzyć w zabawną ,luźną atmosferę w programie ,ale pytam się jakim kosztem???
Na świecie ,żyje mnóstwo fanów MJ ,którym na pewno byłoby przykro,ale nie o fanów tu chodzi. Bowiem co czuł by sam Michael? Według mnie za DUŻO już w życiu wycierpiał ,a media dla tych paru sekund potrafią do sedna udupić człowieka. Nie widzą jego uczuć ,duszy, twórczości tylko ploty i pomówienia.
To straszne
![Poddaję się :surrender:](./images/smilies/surrender.gif)