Thriller live czyli Warszawa (2009)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
pedros82

Post autor: pedros82 »

Cóż ochrona była wredna, nie pozwalała na żaden zapis koncertu (ciekawe, że jest tak wiele filmików z innych miast, a u nas nic nie wolno???) pozostały więc takie wspomnienia fotograficzne :P

Obrazek

A ten chłopczyk był niesamowity...mało brakowało a ukradł by całe show - zauważyli go wykonawcy ze sceny - ich miny były bezcenne!!!!

Obrazek
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

W marcu w warszawie też nie można było robić ani zdjęć ani filmów, bo ganiali : D
I pamiętam że byłam bardzo, ale to bardzo poruszona TL. Odwalili kawał dobrej roboty.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
kociaczek664

Post autor: kociaczek664 »

pedros82 pisze:Cóż ochrona była wredna, nie pozwalała na żaden zapis koncertu (ciekawe, że jest tak wiele filmików z innych miast, a u nas nic nie wolno???) pozostały więc takie wspomnienia fotograficzne :P

Obrazek

A ten chłopczyk był niesamowity...mało brakowało a ukradł by całe show - zauważyli go wykonawcy ze sceny - ich miny były bezcenne!!!!

Obrazek
Cześć:) O co chodzi z tym chłopcem? Widziałam go kilka razy jak gdzieś biegał i tyle:)
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

kociaczek664 pisze: Cześć:) O co chodzi z tym chłopcem? Widziałam go kilka razy jak gdzieś biegał i tyle:)
chłopiec na początku drugiej części tańczył pod samą sceną - przez jakieś 2 utwory. Ruszał się rzeczywiście świetnie i z wielkim przejęciem.
Ale po jakimś czasie - przynam - zaczęła mi przeszkadzać jego mamusia, która z częstotliwością 10 razy na minutę krzyczała "świetnie Antoś!" Antoś, patrz teraz. Antoś, super!
Potem całe szczęście poszli :)
sam maluch był fajowy i zrobił wrażenie na tancerzach
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.

Obrazek
Awatar użytkownika
kociaczek664

Post autor: kociaczek664 »

asiek Dzięki za wyjaśnienie:)
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

derozje pisze:W marcu w warszawie też nie można było robić ani zdjęć ani filmów, bo ganiali : D
I pamiętam że byłam bardzo, ale to bardzo poruszona TL. Odwalili kawał dobrej roboty.
To prawda. Trochę irytujące to było, no bo wiadomo, żeby nie świecić fleszami po oczach dla artystów, ale jednak..
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Czy wiecie może, czy są jakieś informacje, że TL zawita jeszcze do Polski? Kto to organizował?
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Świetnie było. 170 zł nie poszło na marne. Dziękuję wszystkim za świetną zabawę!
Obrazek
ODPOWIEDZ