Cóż ochrona była wredna, nie pozwalała na żaden zapis koncertu (ciekawe, że jest tak wiele filmików z innych miast, a u nas nic nie wolno???) pozostały więc takie wspomnienia fotograficzne :P
A ten chłopczyk był niesamowity...mało brakowało a ukradł by całe show - zauważyli go wykonawcy ze sceny - ich miny były bezcenne!!!!
W marcu w warszawie też nie można było robić ani zdjęć ani filmów, bo ganiali : D
I pamiętam że byłam bardzo, ale to bardzo poruszona TL. Odwalili kawał dobrej roboty.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
pedros82 pisze:Cóż ochrona była wredna, nie pozwalała na żaden zapis koncertu (ciekawe, że jest tak wiele filmików z innych miast, a u nas nic nie wolno???) pozostały więc takie wspomnienia fotograficzne :P
A ten chłopczyk był niesamowity...mało brakowało a ukradł by całe show - zauważyli go wykonawcy ze sceny - ich miny były bezcenne!!!!
Cześć:) O co chodzi z tym chłopcem? Widziałam go kilka razy jak gdzieś biegał i tyle:)
kociaczek664 pisze:
Cześć:) O co chodzi z tym chłopcem? Widziałam go kilka razy jak gdzieś biegał i tyle:)
chłopiec na początku drugiej części tańczył pod samą sceną - przez jakieś 2 utwory. Ruszał się rzeczywiście świetnie i z wielkim przejęciem.
Ale po jakimś czasie - przynam - zaczęła mi przeszkadzać jego mamusia, która z częstotliwością 10 razy na minutę krzyczała "świetnie Antoś!" Antoś, patrz teraz. Antoś, super!
Potem całe szczęście poszli :)
sam maluch był fajowy i zrobił wrażenie na tancerzach
A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć.
derozje pisze:W marcu w warszawie też nie można było robić ani zdjęć ani filmów, bo ganiali : D
I pamiętam że byłam bardzo, ale to bardzo poruszona TL. Odwalili kawał dobrej roboty.
To prawda. Trochę irytujące to było, no bo wiadomo, żeby nie świecić fleszami po oczach dla artystów, ale jednak..