Ola2003 no nie powiem..Masz talent!
Bardzo mi się podobają twoje rysunki, jednak dalej rozwijaj swoje skrzydła w tej dziedzinie :)
Pozdrawiam
To ja wystawiam kolejna ... Śliczne prace!
Chociaż widzę,że wszyscy wkoło mają talent tylko nie ja .. ;(
dzisiaj to naszkicowałem. niestety mój kubuś do kolorowania tla jest nieco jasny ale wyszlo fajnie.. kontury poprawiłem markerem :)
oczywiscie SCREAM :)
czasmi sie nie opłaca. to jest format A4 a ja mam w szufladce tylko jednego markera. A czasem potrrzebny zeby podpisac płytke Cd. A pewnie psozedł by cały na takie kolorowanie... ale musze wyczaić coś najtancszego co najlepiej pasuje do wlasnie kolorowania na czarno.
Omega Supreme pisze: ale musze wyczaić coś najtancszego co najlepiej pasuje do wlasnie kolorowania na czarno.
Polecam najzwyklejszy ołówek (najlepiej bardzo miękki np. 7B,8B), trzeba tylko trochę cierpliwości i "mocnego przyciskania" ołówka do kartki a gwarantuję, że czarny kolor wyjdzie
Omega Supreme pisze:czasmi sie nie opłaca. to jest format A4 a ja mam w szufladce tylko jednego markera. A czasem potrrzebny zeby podpisac płytke Cd. A pewnie psozedł by cały na takie kolorowanie... ale musze wyczaić coś najtancszego co najlepiej pasuje do wlasnie kolorowania na czarno.
Wydasz 3zł na dobrego markera ;x Ja 3 wykorzystałem na rysowanie prawie po całych drzwiach ;o