Sylwester-Polsat: Casting na najlepszego odtwórcę tańca MJ

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

peter.wyrzel.78

Post autor: peter.wyrzel.78 »

dokladnie, piszcie cos bo siedze jak na szpilkach! Kto sie dostal???

p.s: wiecie ze bedzie Ernest Valentino! To on wreczy nagrode zwyciezcy! On wyglada i tanczy jak Michael!!! Ojjj bedzie sie dzialo! Niektorzy napewno pomysla ze to sam Michael zmartwychwstal bo Ernest tak jest podobny do niego!

oto probka jego mozliwosci jakby ktos jeszcze nie widzial:

http://www.youtube.com/watch?v=bc9AWpD30MY

http://www.youtube.com/watch?v=9QUPmobgDoE&feature=fvw

pozdr.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

wchodzisz 4 albo 5 facetów za stołem ( w szoku nie widziałem nic taka mnie trema złapała) sztywni bez życia jak na maturze,( Hakiel, Bryndal, Maciej Dowbor czyli ludzie nie mający pojęcia o tańcu oprócz Hakiela który coś tam wie .. i jeszcze 2 chyba jakiś producentów) 45 sekund początek beat it i 45 sekund poczatek BJ konczysz cisza.... gosciu mówi : dziękuje zadzwonimy .. koniec :smiech: a do tego była strasznie śliska podłoga nie dało się moonwalka ani obrotu robić cały czas się zastanawiałem czy sie nie wywalę przez to myślałem o tych 20 sekundach co mi zostały i wyszło jak wyszło cóż poczekamy na normalne castingi :P lol Tu miałem najgorszy występ taneczny i mowny ( nie nadaję się do TV :p panikuje jąkam się i gadam głupoty , pozostane przy YOU TUBE i MJowisku :P hahaha) wiec oby nie puścili tego w TV :-p

Obrazek

Diana Staniszewska z You Can Dance
Ostatnio zmieniony ndz, 13 gru 2009, 18:24 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

tancerz pisze:wchodzisz 4 albo 5 facetów za stołem ( w szoku nie widziałem nic taka mnie trema złapała) sztywni bez życia jak na maturze,( Hakiel, Bryndal, Maciej Dowbor czyli ludzie nie mający pojęcia o tańcu oprócz Hakiela który coś tam wie .. i jeszcze 2 chyba jakiś producentów) 45 sekund początek beat it i 45 sekund poczatek BJ konczysz cisza.... gosciu mówi : dziękuje zadzwonimy .. koniec Buhahahaha a do tego była strasznie śliska podłoga nie dało się moonwalka ani obrotu robić cały czas się zastanawiałem czy sie nie wywalę przez to myślałem o tych 20 sekundach co mi zostały i wyszło jak wyszło cóż poczekamy na normalne castingi :P lol Tu miałem najgorszy występ taneczny i mowny ( nie nadaję się do TV :p panikuje jąkam się i gadam głupoty , pozostane przy YOU TUBE i MJowisku :P hahaha) wiec oby nie puścili tego w TV :-p
Tancerz, ten casting to była po prostu porażka i karykatura castingu... nigdy więcej castingu Polsatu!!! inie u Hakiela.. przy moonwalku prawie ie wygrzmociłem a na sidewalku nic nie wychodziło, bo zbyt ślisko. Cała komisja patrzyła jakbym nic nie umiał a sami nawet 1 ruchu by nie powtórzyli:-] Haiel znudzony, tylko reszta ekipy roześmiana czyli troszkę rozrywki gdy wiatr zrobiłem przy krokach BJ do BT:P bo banery Zetki Polsatu na mnie poleciały. Ogólnie komisja z kosmosu ocenia ludzi, którzy tańczą a sami pojęcia o tańcu nie mają:-]
W moim przypadku nie miałem tego stresa co ty Tancerz jeśli chodzi o pytania, ale to wynika z mojego zawodu, bo rozmów na castingch już troszkę miałem, wiec jak chcieli mnie przyciąć nogi to ich zatkałem:] Polsat w castingach to porażka:] hasło do kamery": "TVN the best" może puszczą :smiech:

P.S. Tancerz może jednak i sie trafi Tobie albo mi albo nam obu być tam jednak na sylwka....
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
peter.wyrzel.78

Post autor: peter.wyrzel.78 »

tancerz pisze:wchodzisz 4 albo 5 facetów za stołem ( w szoku nie widziałem nic taka mnie trema złapała) sztywni bez życia jak na maturze,( Hakiel, Bryndal, Maciej Dowbor czyli ludzie nie mający pojęcia o tańcu oprócz Hakiela który coś tam wie .. i jeszcze 2 chyba jakiś producentów) 45 sekund początek beat it i 45 sekund poczatek BJ konczysz cisza.... gosciu mówi : dziękuje zadzwonimy .. koniec :smiech: a do tego była strasznie śliska podłoga nie dało się moonwalka ani obrotu robić cały czas się zastanawiałem czy sie nie wywalę przez to myślałem o tych 20 sekundach co mi zostały i wyszło jak wyszło cóż poczekamy na normalne castingi :P lol Tu miałem najgorszy występ taneczny i mowny ( nie nadaję się do TV :p panikuje jąkam się i gadam głupoty , pozostane przy YOU TUBE i MJowisku :P hahaha) wiec oby nie puścili tego w TV :-p

Obrazek

Diana Staniszewska z You Can Dance

no to niezle! moze i dobrze ze nie pojechalem bo tylko bym sie tez wku... zgadzam sie z Toba, youtube i mjowisko wystarczy bo tylko my czujemy ten klimat i na pewno atmosfera na takiej imprezie jest fantastyczna a nie jakis polsat,jakas telewizja! Ja nie mam parcia na szklo jak to sie ostatnio popularnie mowilo! A moze jeszcze kiedys bedzie okazja gdzies pojechac i zaprezentowac pasje przed kamerami ale w bardziej normalnej telewizji!? Dziwie sie ze tvn nic nie zorganizowal bo oni raczej sa fajniejsi jesli chodzi o prezenterow i ogolnie cala telewizje nizeli ten caly zadufany w sobie polsat z nieudacznikiem Dowborem co mu mamusia robote zalatwila! Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow! Ja tez zaczne troszke wiecej cwiczyc bo juz nawet nowe buty sobie kupilem no i fajki musze rzucic bo kondycha beznadziejna! :) p.s: co sadzisz o moim tancu? widziales juz? jakies uwagi jesli moge Cie prosic? oto link: http://www.youtube.com/watch?v=K0pF11XVmTw

:dance:
Princess Diana

Michael Jackson... Casting.

Post autor: Princess Diana »

Witam Was Kochani.
Pierwszy raz pojawiłam się na Waszym (już Naszym) Forum...
Na poczatku jestem winna przeprosiny za brak obecności na Mjowisku 2009, ubolewałam nad tym naprawde niesamowicie i do tej pory czuje żal, że wyszlo tak a nie inaczej.. Jednak bezwzgledne prawa pracy, pracodawcow, umow i innych nie daly mi szansy na spotkanie sie z Wami w ten cudowny a jednakze jak smutny dzien;(...

Casting na 'Michaelowy Taniec" -
Na poczatku chce pozdrowic Tancerza i Mike'a ktorzy bardzo cieplo mnie przywitali - byliscie niesamowici, usmiech nie znikal z Waszych twarzy ;) Tancerzu zupelnie zapomnialam o tej fotce, moje oczy lekko sie wytrzeszczyly gdy zobaczylam Twoj wpis... ;)
Postanowilam pojawic sie na owym castingu i nie zaluje, czemu?
Widzac ludzi ktorzy maja w oczach blask, ten sam co ja kiedy slychac nagle dzwieki piosenek Michaela, glos Krola, lub kiedy zaczynamy o Nim rozmowe... to cos niesamowitego...
Dla Was to oczywiscie juz normalne, po tylu MJowiskach wiec prosze o wyrozumialosc.
Tutaj nie napisze zadnej nowosci, parkiet jak lodowisko. Przyznac sie musze ze jednak adrenalina byla,ale pozytywna, jednak zbyt dlugo juz scena jest moim zyciem abym sie denerwowala itp itd
Mogac tanczyc dla innych, wyrazac swoje emocje czuje jakbym byla w innym wymiarze, nie ma nic procz mnie i muzyki, tym bardziej kiedy jest to muzyka Krola.

Takze trzymam kciuki za Was chlopaki i dziewczyny ktore tez stawily sie na castingu!

Pozdrawiam wszystkich :mj:

Licze na odzew.

Diana Staniszewska
Ain't no sunshine when she's gone
It's not warm when she's away
Ain't no sunshine when she's gone
And she's always gone too long
Anytime she goes away
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Dlaczego ja nie zauważyłam tego podpisu pod zdjęciem? Chyba czas okulistę nawiedzić. :D
tancerz pisze:Diana Staniszewska z You Can Dance
I ze zdjęcia nie poznałam Diany. Przyzwyczaiłam się do rudych włosów, a tu taka zmiana. Wow, Diana, ślicznie wyglądasz :) Ładnie ci w ciemnych włosach :D

A co do castingu, bardzo się cieszę, że wzieliście udział. Fajnie byłoby was oglądać na ekranie telewizora wykonujących te wszystkie ruchy. :)
tancerz pisze:była strasznie śliska podłoga nie dało się moonwalka ani obrotu robić
Princess Diana pisze:parkiet jak lodowisko
Mike pisze:przy moonwalku prawie ie wygrzmociłem a na sidewalku nic nie wychodziło, bo zbyt ślisko
Brak profesjonalizmu. Z czym do ludzi? Czy oni nie wiedzieli, jakie warunki powinni mieć tancerze do wykonywania moonwalku, tych wszelkich obrotów? I pewnie, gdybyście zwrócili im na to uwagę, od razu by podziękowali... Dali ciała...
Dużo ludzie ogólnie przyszło na ten casting? Bo nie widzę, żeby ktoś tutaj podał taką informcję.
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

Jaka telewizja takie warunki,niestety. Miałam trochę więcej nadziei i wiary w Polsat, bo to oni transmitowali pobyt MJ`a w Polsce. No, ale cóż. Mam nadzieję,że "komisja", jury czy jak ich tam nazwiecie poogląda Wasze występy na You tube, uderzą się w pierś za źle przygotowany parkiet i zaproszą Was. Czy wystąpicie? Decyzja należy do Was.Życzę Wam jak najlepiej. Ja Was zobaczę na MJowisku 2010 więc już się cieszę nenene nenene
Mike pisze:hasło do kamery": "TVN the best"
Dobre :smiech: :smiech:
Diano nasza kochana. Chciałam Cię wyściskać na MJowisku za to,że masz w sobie tą cudowną pasję, ale się nie udało.Może następnym razem, kto wie?
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

Hehe:D Ja mam nawet pomysł na wytłumaczenie tego śliskiego parkietu;) Po prostu POLSAT stworzył mikroklimat sylwestrowej sceny...Szukali tancerza, który będzie dobrze się czuł w przypadku zamarznięcia desek:D:D hahaha może oszczędzają na ogrzewaniu o0 Pozdro dla wszystkich castingowiczów... A kiedy wyniki??;>
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Tak na marginesie małe szczegóły odoście Sylwka, sceny i udziału szczęśliwców z castingu:

"Zabawę sylwestrową na placu Konstytucji poprowadzą dwie wspaniałe pary: Katarzyna Cichopek i Krzysztof Ibisz oraz Agata Młynarska i Maciej Dowbor. Maryjusz Kałamaga zamieni się w charyzmatycznego wróżbitę, natomiast Kabaret Chatelet spędzi sylwestra… w kuchni na zapleczu sceny, gdzie będą wpadać na odpoczynek artyści.

Gwiazdy będzie wspierała grupa tancerzy starannie wyselekcjonowanych podczas castingu w szkole Marcina Hakiela, który odbył się 12 grudnia. Pod czujnym okiem profesjonalistów zostanie wówczas wyłoniona grupa najlepszych wykonawców tańca „moonwalk”, który dzięki ikonie popu – Michaelowi Jacksonowi, stał się jednym z najpopularniejszych kroków tanecznych na świecie. Ernest Valentino zadecyduje, który z tancerzy otrzyma Puchar Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy i nagrodę pieniężną.

Koncert sylwestrowy odbędzie się na gigantycznej, multimedialnej scenie, której budowa rozpoczęła się 8 grudnia. Konstrukcja sceny wraz ze scenografią ma szerokość 80 m. a wysokość ok. 30 m. W czasie koncertu zabłysną światła o mocy wystarczającej do oświetlenia 60 tysięcznego miasta. Moc nagłośnienia będzie 2 razy większa niż na warszawskim koncercie Madonny w sierpniu br., przy czym nie tylko będzie to w jakikolwiek sposób zagrażać zdrowiu uczestników zabawy. Do ogrodzenia sceny i sektorów dla publiczności wykorzystane zostaną płotki zabezpieczające o łącznej długości 3,5 km. "

i jedno :smiech: warte zdanie:"Pod czujnym okiem profesjonalistów zostanie wówczas wyłoniona grupa najlepszych wykonawców tańca „moonwalk”. Żenua.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Talitha

Post autor: Talitha »

...
Ostatnio zmieniony czw, 02 wrz 2010, 11:11 przez Talitha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Dostałem się :podejrzliwy: yyyyyyyyyyyyy obiecuję nie zawieść oczekiwań MJPT będę Nas godnie reprezentował jako MJówki .... :war: :mj:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Madzia

Post autor: Madzia »

Tancerz, gratulacje :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

Brawa dla Tancerza! Gratuluję :) :mj: Teraz nie pozostaje już nic innego jak oczekiwać Sylwestra i oglądać polsat ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

tancerz
A już planowałam nie oglądać tego Sylwestra, ale jeśli będziesz tańczył to koniecznie muszę obejrzeć.
Gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko poszło OK :)
Obrazek
adula.8

Post autor: adula.8 »

tancerz pisze:była strasznie śliska podłoga nie dało się moonwalka ani obrotu robić cały czas się zastanawiałem czy sie nie wywalę przez to myślałem o tych 20 sekundach co mi zostały i wyszło jak wyszło cóż poczekamy na normalne castingi :P lol Tu miałem najgorszy występ taneczny i mowny ( nie nadaję się do TV :p panikuje jąkam się i gadam głupoty , pozostane przy YOU TUBE i MJowisku :P hahaha) wiec oby nie puścili tego w TV :-p
Tancerz, oglądałam Twoje tańce na YT i stwierdziłam, że dobrze Ci pójdzie na tym całym castingu. Ale to co napisałes troche mnie zmyliło :D

Mimo wszystko gratuluje :)
ODPOWIEDZ