Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.
oooo...to dobrze, że ktoś właśnie zarzucił temat forum Janet :)
również jak incincible_girl ;) zalogowałam się :)
dzięki :*
No ja się nie zaloguję bo o Janet nic nie wiem tylko to co dowiedziałem się dzięki MJ.Nigdy nie słuchałem,nie mam płyt znam tylko największe przeboje i też nie za dobrze.Dlatego właśnie chce sobie kupić składankę a potem może coś więcej jak mnie wciągnie.
Byłem dziś w Empiku i była już składanka hitów Janet.Była Polska Cena czyli marne wydanie za 42 zł.Przechylałem w bok płytę i miała może max 5 str.
książeczka.
ja cie lubię :)
dobrze, ze to ktoś założył forum bo faktycznie tamto było niezaciekawe
pozdrawiam i dzięki :)
Szczerze mówiąc, to do Janet podchodziłam wcześniej obojętnie. Ale po zobaczeniu teledysku 'Make me' kompletnie się to zmieniło ; ) Ostatnio byłam w centrum handlowym, usłyszałam w sklepie 'make me' i udawałam, że chcę coś kupić, tylko dlatego żeby posłuchać piosenki do końca ; ]
Kocham kocham kocham ją i mam jej zdjęcie jako tapetę na pulpicie.
Chcę mieć taki brzuch jak ona ;<
Z piosenek to lubię all for you,doesn't really matter,got 'til it's gone,someone to call my lover,make me,so exited,my baby,i want you i jeszcze kilka.
I wish that I could hold you now
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
Ja właśnie kupiłam to marne wydanie za 43 zł i załamka, bo co prawda jest Whoops Now ale nie ma mojego ulubionego All Nite (Don't Stop) :(( Na stronie empiku, z którego kupiłam płytę, w spisie piosenek obu wersji jest All Nite (Don't Stop) :// Czy ktoś jeszcze spotkał się z takim wydaniem?
tak zachwalacie i zachwalacie, aż sobie kupiłam Dżanetową składankę:) Ale powiem szczerzę - trochę się rozczarowałam. Moja przygoda z Janet ograniczała się w zasadzie do The Jacksons TV Special i singli, które na listach przez lata się pojawiały. No i tak słucham tych płyt i w zasadzie - moim skromnym zdaniem - trochę nudne są... (nie bijcie:), będę się starała jeszcze do niej przekonać:))
Najbardziej się przy "Screamie" ożywiłam - dawno wersji radiowej nie słyszałam Generalnie piosenki, które wcześniej mi się podobały, jak "Together Again", "Escapade", "Rhythm nation", "Runaway", "Go deep", "Someone to call my lover"... aaa i "Feedback" - dalej lubię tak samo... ale reszta mnie nie rusza jakoś zupełnie... między ww piosenkami taka nijaka mi się ta składanka wydaje... A, może poza zapomnianą zupełnie "Again":)
Ale posłucham sobie jeszcze, może się przekonam :)
Również zakupiłam płytę Ale tę po 36, 99 zł. (Zagraniczna płyta, polska cena). I jestem zadowolona Whoops now jest, Make me, Alright, Rhythm Nation. Wszystko super. Jdno mnoie zaciekawiło. Bowiem przy jednej z piosenek jest napisane, że ywdana w wytwóni Mijac, a o ile sobie dobrze przypominam, to jest to firma MJA Wiem, że MJ wydał jedną płytę Janet, ale ta opiosenka była nie z tej płyty Jak wróce do domu, to napiszę, jaka to piosenka
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan