Super dziewczyny :)
Aha, taka mała prośba. Wyślijcie na maila mj-wdt@o2.pl coś na kształt kart zgłoszeniowych :) Czyli:
Imię:
Nazwisko:
Nick z MJPT:
Data urodzenia:
Numer telefonu:
Terminy w których mam czas wolny: [np poniedziałki od 16.00-19.00 i soboty od 12.00)
[możecie też dopisać, w czym moglibyście ewentualnie pomóc np. z salą, nagłośnieniem, czymkolwiek :)]
O wysyłanie tych wiadomości proszę WSZYSTKICH zainteresowanych, gdyż zgłoszenia pójdą do archiwizacji (znaczy się do segregatora xD)i potrzebuje mieć tam wszystkich
Chciałabym żeby jak najwięcej zgłoszeń wpłynęło do końca roku. Miło by było zacząć jak najszybciej :)
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście że piszę się na to....
Czekałam aż w końcu ktoś zorganizuje Wrocław team! I się doczekałam...
Acha i takie pytanko... czy nie zawyżyłaś sobie przypadkiem wieku?
nie :) Nie wiem czy pamietasz ale spotkałyśmy się kiedyś i mówiłyśmy o tym do jakich LO chodzimy :) Mniejsza o to :)
jesli jesteś zainteresowana wypełnij formularz i wyślij go na podany adres :)
wybacz
ubzdrurałam sobie coś.
Mój mózg ma 1 MB pamięci.
Co do sali, myślę że może dałoby się wynegocjować soboty z dyrekcją naszych LO...
Znalazłam jeszcze coś takiego (postaram się podzwonić i czegoś dowiedzieć)- sale gimnastyczne we Wrocławiu:
Dobra super :) Rozglądajcie się za salami :) Ja dzisiaj też u dyrekcji popytam :)
Aha! słuchajcie, potrzeba nam jeszcze dobrego nauczyciela :) Jest w prawdzie juz jedna dziewczyna ale wiadomo, że przydałby się ktoś jescze, zwłaszcza, że Julka nie jest fanką...dobrze tańczy ale...no same rozumiecie :) Także dziewczyny! Przeglądać notesiki z numerami poznanych MJowitków i szukać tancerza
Dziewczyny zgłaszać się :)
Kart zgłoszeniowych nie dostałam jeszcze od deklarujących się wcześniej: Mrkariinka
kamilkaratu
A-g-a
Corass
Czekam na jeszcze więcej osób :) Jest nas już koło 10 osób
baśka_MJ4ever pisze:Dziewczyny zgłaszać się :)
Kart zgłoszeniowych nie dostałam jeszcze od deklarujących się wcześniej:
Mrkariinka
Z chęcią zglosilabym sie. Ale poprostu jak wczesniej wspominałam nie mieszkam we wrocku ale jestem co 2 tygodnie. I niewiem czy dalo by sie jakos zorganizowac ze byla bym tylko co jakis czas.
Niewiem moze jak bym przyjechala moglibyscie mnie nauczyc tych krokow a potem bym w domu pracowala nad nimi...
Ja oczywicie jestem za i z chęcia wyslalabym.. Ale prosze odpowiedz mi czy da sie jakos zorganizowac
właśnie wysłałam emaile do 10 wrocławkich domów kultury(albo do czegoś podobnego bo tylko czytałam krótki opis zajęcia taneczne są czyli i sala jest ) mam nadzieje że ktoś odpisze ale pewnie odpowiedzi się doczekam dopiero w poniedziałek
więc czekam
Super rozi!! Brawa za zaangażowanie :)
Ja w poniedziałek popytam u mnie w szkole u dyrekcji. postram się wynegocjować darmową salę...Jest u nas taka jesdna, może nie największa ale z lustrami :) No i o nią zawalczę :)
Aha...chciałabym się z Wami spotkać (najlepiej juz w pełnym, kompletnym składzie) po Nowym Roku :) rzecz jasna nie od razu bo większość 1 stycznia pędzie piła kefir ale...gdzieś w drugim weekendzie stycznia (tj 9 lub 10) można by się było spokać i parę rzeczy ustalić
Co Wy na to??
widze,że idziecie naprzód-tak trzymać!!
uwierzcie,że zaangażowanie=sukces
właśnie testujemy to na naszym krakowskim MJ-owym teamie
a tak btw to wczoraj zaczęliśmy się uczyć choreografii do 2BAD -> KOSMOS!!
Dzięki madisson 2BAD??!! Uwielbiam ten song a układ... Gratulacje :)
Mam nadzieję, że w razie jakichś problemów czy zwyczajnej niewiedzy mogę Kraków o radę prosić?? Wy już tacy doświadczeni :)
Pozdrawiam i powodzenia z układem ;)