Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Saszka

Post autor: Saszka »

M.J.[*] pisze:MJackson powiedz coś o tej książce ? jaka jest ? jesteś zadowolona ?
Może ja się wypowiem na temat ksiazki bo ja posiadam i przeczytałam..
Więc tak..autor podszedł do sprawy bardzo obiektywnie poruszał nie raz tematy trudne i skomplikowane nie słodząc na każdym kroku Michaelowi..
Dodam, że pisarz jest wiernym fanem MJ.
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

fanka_14 pisze:Rozumiem, czyli to prawdziwy rarytas wśród płyt. Masz rację ciężko to gdziekolwiek dostać bo nie mogę znaleźć na allegro. Dzięki za informacje.
co do tych plytek to każdą z nich mozesz kupic teraz osobno ( po prostu nei pakowane razem ) w Lodzi byly po 19.99 w Media Marktach !
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

fanka_14 pisze:Widziałam, że niektórzy z was posiadają książke Michael Jackson: Sekrety Raju Utraconego. Mogę zapytać gdzie ją nabyliście? Czy sprzedają tą książke w jakimś sklepie?
Ta ksiazka był sprzedawane we Wrześniu 1996 przed koncertem Michaela ukazało się Sekrety Raju Utraconego i Moonwalk Nie polecam ''Sekrety Raju Utraconego'' książkę trzeba czytać z rozumem i nie wierzyć we wszystko, jak np. w to, ile przechodził operacji plastycznych. Teraz jest nowa wersja to to samo co pozycja z 96 tylko nowa wersja http://www.allegro.pl/item837708008_mic ... u_now.html
Obrazek
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Malwina27 i Mjpolsat bardzo wam dziękuję za pomoc :happy:
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
baniakwls

Post autor: baniakwls »

Do kolekcji plytowej dolacza:

1) Jackson five-The Beggining
Obrazek

2)The best of Michael jackson & the jackson 5ive
Obrazek
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

anialim sądziła, że urodziła się jakieś 10 lat za późno i że czasy, kiedy taki winylowy, mały Michael sobie tak o na półce sklepowej stoi 'to se juz nevrati, pane Havranek' - a i owszem:)
Fajnie tak - obok winylowych "This is it" czy "Invincible" takie perełki prezentują się u mnie cudnie :)
Tak więc z moich dzisiejszych, niezamierzonych zakupów:
"ABC", "Get it together"; "Ben" i "Forever, Michael" - szczególnie cieszy mnie ta ostatnia płyta, bo "F,M" był wielkim nieobecnym z 'moich Michaelów':)
Do każdej z płyt dołączony jest kupon, na ściągnięcie jej jako MP3-jek
To kilka fotek:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

A czy moge sie zapytac gdzie Ty te wszystkie winyle kupujesz ?? Kurcze ja mam ale takie stare wydania i mozna by bylo kupic nowe wznowienia :)
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
anialim

Malwina27 pisze:gdzie Ty te wszystkie winyle kupujesz ??
w Empiku mnóstwo "ABC"s było, pozostałe - jedyne egzemplarze na półce- kupiłam w Saturnie w Krakowie
no to EDIT:
ABC - 76,9, reszta: 72,9
Ostatnio zmieniony pt, 18 gru 2009, 22:55 przez anialim, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

anialim pisze:Tak więc z moich dzisiejszych, niezamierzonych zakupów:
Piękne, ja też się przymierzam do zakupu tych re-edycji młodego MJ na Vinylach, szkoda, że z J5 nie została wznowiona cała dyskografia, tylko kilka albumów, ale może doczekamy się w końcu...

Ja czekam na swojego TII na 4LP, no i do kolekcji brakuje mi jeszcze HIStory, Blood i Invincible w LP :)
Awatar użytkownika
Julyja_*MJ*

Post autor: Julyja_*MJ* »

Moja kolekcja to jest troche marna zawiera:
10 plakatów zwykłych
2 postery
1 bardzo duzy plakat
książkę Michael Jackson I love you, Poland
2 gazety z MJ
1 album
film moonwalker i historia króla popu
film dokumentalny Michael Jackson niezwykłe zycie
pełne teledyski MJ
płytę dangerous
kalendarz
Koszulkę z jego wizerunkiem
białą rękawiczkę
oraz kapelusz
:mj:
Ostatnio zmieniony pn, 21 gru 2009, 13:30 przez Julyja_*MJ*, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
http://www.acdc.shost.pl/Forum/index.php Polecam ! ; )

God give rock and roll to you
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Nie uwierzycie co mój brat znalazł robiąc porządki w piwnicy!!!!
Kasetę magnetofonową Michael Jackson Ballads
Sama nawet nie wiem z którego roku ale sa tu piosenki z Bad i Dangerous.
Normalnie czapa!!!!
Właśnie sobie teraz tego słucham. Czuję się jak za starych czasów kiedy jeszcze nie było płyt CD. Zupełnie inne brzmienie. :mj:
Słucham sobie kasety. I ma się zacząć I Just Can't Stop Loving You a tam zupełnie inna wersja!!!! Tam Michael mówi do dziewczyny słowa poprzedzające piosenkę!!! Jeszcze tego w życiu nie słyszałam ale to jest totalnie seksowne i słodkie co mówi. Zna ktoś może te wersje?
Obrazek
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Justine1304 pisze:Nie uwierzycie co mój brat znalazł robiąc porządki w piwnicy!!!!
Kasetę magnetofonową Michael Jackson Ballads
Sama nawet nie wiem z którego roku ale sa tu piosenki z Bad i Dangerous.
Normalnie czapa!!!!
Właśnie sobie teraz tego słucham. Czuję się jak za starych czasów kiedy jeszcze nie było płyt CD. Zupełnie inne brzmienie. :mj:
Słucham sobie kasety. I ma się zacząć I Just Can't Stop Loving You a tam zupełnie inna wersja!!!! Tam Michael mówi do dziewczyny słowa poprzedzające piosenkę!!! Jeszcze tego w życiu nie słyszałam ale to jest totalnie seksowne i słodkie co mówi. Zna ktoś może te wersje?
Przecież taka wersja jest na każdej płycie michaela taka sama i on zawsze tak mówił to normalna wersja
Obrazek
Justine1304

A mówi na nich tak? (będę przekładać na polski) :
Chciałbym przez chwilę z tobą posiedzieć. Wyglądasz tak pięknie dzisiejszej nocy. Twoje oczy są takie śliczne. Twoje usta takie słodkie. Wiele osób mnie nie rozumie dlatego, że mnie nie znają. Chciałbym ciebie dotknąć i trzymać. Potrzebuję cię... Boże! Jak cię potrzebuję. Tak bardzo cię kocham.
Jakoś nigdzie nie słyszałam.
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Justine1304, robisz sensację, a tak naprawdę to jest oryginalna wersja tej piosenki. Na pierwszym wydaniu "Bad" taka właśnie jest, na innych reedycjach zostało to wycięte.
Justine1304

A to przepraszam. Niestety nie miałam nigdy wcześniej tej wersji i strasznie się ucieszyłam słysząc coś nowego. japrosic
Obrazek
ODPOWIEDZ