Konkurs piosenki zagranicznej! Pomóżciew doborze piosenki MJ

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
CarlieJ

Post autor: CarlieJ »

doriseq pisze:jak na 30 osób to chyba nieźle co?
Nieźle? To świetnie :dance: Wielkie gratulacje ;-)
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Gratulacje doriseq!!!

Ja miałam konkurs w ten poniedziałek... Strasznie trzęsłam się ze strachu, ale gdy weszłam na scenę (paradoks!!!) od razu się wyluzowałam;) Nie zajęłam żadnego miejsca, ale liczy się dla mnie samo doświadczenie wystąpienia przed trzema klasami na scenie;) :happy:

Jeśli chodzi o tworzenie sztuki to mam podejście perfekcjonistyczno-majkelowe, dlatego uważam że mogłam się bardziej postarać.
Z wrotkowego popisu zrezygnowałam, gdyż scena, jak widać jest za mała. Z tego powodu wycięłam ostatnią część piosenki, bo bieganie po scenie i wydzieranie się 'come on' tylko w wydaniu Michaela jest fajne :happy:
Kurde, trochę za sztywno stałam przy tym statywie;/ I mogłam go nieco podwyższyć glupija następnym razem będzie lepiej. Dlatego proponuję zamknąć oczy i słuchać, a efekt będzie lepszy :-/

Oto filmik :]
http://www.youtube.com/watch?v=GM4P2KvY9aq
Ostatnio zmieniony sob, 09 sty 2010, 20:19 przez MJwroc, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

MJwroc
Fajnie ci to wyszło jednak do tej piosenki ja tak sądzę , że masz za delikatną barwę głosu.Tu potrzeba dziewczyny z ostrym , mocnym głosem , ale brawo za odwagę , naprawdę było super :) gratuluję
Masz rację trema trema i jeszcze raz trema :)Ale spokojnie jak sama wspomniałaś następnym razem dasz się ponieść emocjom :)Zamkniesz oczy i odpłyniesz
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Dziękuję za uznanie;)
Tak, wiem, wiele osób mi mówiło że powinnam śpiewać , a raczej wrzeszczeć "dirty dianaaa...!!!!!"

W następnym roku zaśpiewam może Will You Be There... bardziej odpowiednie do mojego glosu.
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

O to piękna piosenka , widzę , że wysoko poprzeczkę sobie stawiasz powodzenia :)
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Ulina

Post autor: Ulina »

ja proponuję The You Make Me Feel ;P
Została piękna muzyka, która tyle wniosła w nasze życie i pamięć. Michael żyje w naszych szafach !!!
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

MJwroc to fakt, że mogłas się troszeczkę powydzierać przy refrenie, ale za to zwrotki bardzo fajnie Ci wyszły;)
MJwroc pisze:Kurde, trochę za sztywno stałam przy tym statywie;/ I mogłam go nieco podwyższyć następnym razem będzie lepiej. Dlatego proponuję zamknąć oczy i słuchać, a efekt będzie lepszy
Hehe, myślę, że jakbyś zastosowała zabawę ze statywem a'la Michael to męska część komisji przyznałaby Ci od razu "Grand Prix";P
Obrazek
ODPOWIEDZ