dobrzi pisze:Estrella Ty to wiesz kiedy sie zmyc! no kurde.. ;]
Nie wzbudzaj Ty we mnie moja Droga agresji................ Solange praca jutro na mnie nie poczeka... niestety..
tylko ja wiem jak mnie serce zabolało jak Ewa do mnie zadzwoniła ,,zgadnij kto tu jest.."..... ech...
Dziękuję Wam dziewczyny za przemiłe spotkanie.. krótkie bo krótkie ale następny razem obiecuję się poprawić Naprawdę żałowałam, że musiałam już jechać....
moon_song czekam na wiadomość kiedy jedziemy na koncert
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
billiejean89, badsusie wielkie dzięki za to, że pomimo trzaskającego mrozu chciało się Wam wyjść po mnie na dworzec :)
Fotki z próby roześlę Wam jak tylko trochę czasu znajdę na obróbkę.
Spotkanie z Aniołami w HRC niezapomniane! Solange, dobrzi, billiejean89, Estrella, badsusie, roberto - dziękuję za wspaniały wieczór. Wielka buźka dla Was
600-a & Erwin bardzo było mi miło znów Was zobaczyć :) A swoją drogą nie myślałam Ewelina, że pod scenę trzeba Cię będzie prawie wlec za włosy Bo ja żałuję, że wcześniej nie tupnęłam nogą i nie zarządziłam wyprawy pod scenę (bo na scenę to ja się raczej nie nadaję )
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
moon_song pisze:billiejean89, badsusie wielkie dzięki za to, że pomimo trzaskającego mrozu chciało się Wam wyjść po mnie na dworzec :)
Fotki z próby roześlę Wam jak tylko trochę czasu znajdę na obróbkę.
Spotkanie z Aniołami w HRC niezapomniane! Solange, dobrzi, billiejean89, Estrella, badsusie, roberto - dziękuję za wspaniały wieczór. Wielka buźka dla Was [/size]
opłacało się stać na dworze , bo tego dnia nie zapomne długo:) było cuuudownie :) chociaż znam Was bardzo krótko to czuję jakbym znała Was całe życie :) czekam na następne spotkanie z niecierpliwością :D
i znowu się powtórze, ale proszę chodźmy na łyżwy :D
Roberto mnie też było miło Cię poznać. Czekam na następne spotkanie. Może tym razem uda nam się w końcu iść na łyżwy (chociaż nie mam pojęcia jak utrzymam się na nogach skoro nigdy nie jeździłam :) )
ja mialam taki zamiar, ale jak bylam dzis na sekunde w ZT i zobaczylam te kolejki to mi sie odechcialo tak wiec dziewczeta - radz to doooobrze przemyslec
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Noemi.best pisze:ja mialam taki zamiar, ale jak bylam dzis na sekunde w ZT i zobaczylam te kolejki to mi sie odechcialo tak wiec dziewczeta - radz to doooobrze przemyslec
muszę jechać , bo w H&M jest Michael'owa marynarka, którą muszę dzisiaj nabyć drogą kupna :)
nooo, w końcu ktoś coś napisał :) w sobotę jest impreza MJ-owa w klubie Savoy na Nowym Swiecie. Sa juz 4 osoby (razem ze mna) które idą tam na 100%. Jeżeli ktoś jest chetny udac się tam z nami, to zapraszamy... u mnie before party w razie co :)
Liberian Girl pisze:No to może przyszły tydzień gdzieć wypadniemy?
ok spoko :)
Gdyby ktoś chciał zasilić nasze szeregi (w tą sobotę, 09.01) i do białego rana bawić się przy muzyce Michael'a, to piszcie :)
Najpierw planujemy spotkać się u mnie i obejrzeć coś z MJ, może jakiś koncert (to jeszcze do ustalenia) a potem ok 22 wyruszyć do Savoy'a.
co do savoy'a to ciekawe jak sie dj spisze.. mam nadzieje, ze rzeczywsicie bedzie to impreza tematyczna. ostatnim razem (w listopadzie) zdecydowana przewaga staroci nad MJ'em. ehm. piana sie toczyła!
dobrzi pisze:co do savoy'a to ciekawe jak sie dj spisze.. mam nadzieje, ze rzeczywsicie bedzie to impreza tematyczna. ostatnim razem (w listopadzie) zdecydowana przewaga staroci nad MJ'em. ehm. piana sie toczyła!
zasilajcie szeregi w sobote! :)
miejmy nadzieję , bo jak nie będzie grał MJ to wbijamy się za decki i dajemy czadu :)
czy naprawdę nikt nie chce iść do Savoy'a oprócz nas ( badsusie, E2, dobrzi i ja ?