Nasze kolekcje

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Racja to pierwsza wersja z pierwszych tłoczeń ale fak jet taki ze teraz to rarytasik bo na reedycjach nie ma juz tej wersji wiec fani co nei maja starych plytek sa w lekkim szoku ! hahahah a no to jesli o to chodzi to tez happy powinni byc tez ci co maja pierwsze tloczenie HIStory takie zaraz po wydaniu bo przeciez i They don't jest inne , dlatego warto bylo kupowac te pierwsze edycje teraz sa żadkością :( A szkoda bo dluga wersja IJCSLY jest super i ten glosik MJja :D oh ........

A ja wlasnie dostalam pare prezentow .... znaczy gazetek z Australii i Finlandii i UK ..... i single na MC , jejku jak to fajnie wyglada ..... a no i inne magazynki z MJ na okladkach .. tylko nie proście mnie o fotki bo mialam wlamanie i ukradziono mi min , aparat moj kochany a w tel mam kiepski bo bez lampy :/
Obrazek

Twitter @Malwi27
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

No jak pierwszy raz to usłyszałam to pomyślałam
"Boże! Jak to możliwe?" i musiałam przepuścić to po kilka razy by sie upewnić, że to nie jakieś omamy. :smiech: Tak czy inaczej wspaniały prezent i teraz chodzę cała happy po domu. Nawet moja mama zauważyła, że promienieję szczęściem.
A dodam jeszcze, że jutro trafi do mnie kalendarz na 2010r. Dla mojego 8 letniego kuzyna też kupuję. Dopiero zaraził sie Michael'em i teraz powoli zbiera swoją kolekcję.
Jak to on powiedział:
"Wolę słuchać prawdziwej muzyki niż g*******go rapu gdzie się wyzywają, przeklinają i tłuką". Zuch chłopak. Aż żałuję, że nie jest moim bratem.
Obrazek
baniakwls

Post autor: baniakwls »

A do mnie wlasnie dotarl niezwykly rarytasik.Oryginalna Kaseta magnetofonowa wydana w Usa w 1984 roku!Tytulu chyba niemusze nikomu przypominac co widac na zdjeciu dalem za nia bagatela 15 zlociszy:)Z tych samych kaset z Usa mam tez We are the world,naprawde fajnei to wydawali i widac ze to nie pirat jakis smieszny.Enjoy
Obrazek
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Od paru minut jestem szczęściarom posiadającą Michael Jackson The Ultimate Collection

Obrazek
Po krótkim przeglądnięciu książeczki mogę tylko stwierdzić że obrazki na dole strony "robiące" moonwalk są cudowne glupija ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

moja cudowna siostra znalazla dziś w SECOND HANDZIE Ksiązkę Michael Jackson - THE MAGIC AND THE MADNESS wydanie drugie. Dała za nią uwaga 4,30 gr (na wagę była hahahaha) od razu zadzwoniła czy brać - NO JASNE że brać :) Już nie mogę się doczekać kiedy mi ją przywiezie i bedą ją pochłaniać :) normalnie inwestycja życia nenene
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
baniakwls

Post autor: baniakwls »

pochlonac taka ksiazke po angielsku...troche czasu chyba to zajmie:/
"He is my passion..."
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Książka fajna ale jej pierwsze wydanie jest o niebo ładniejsze no ale wiadomo teraz trudno dorwać gratuluje !!!
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Malwina27 pisze:Książka fajna ale jej pierwsze wydanie jest o niebo ładniejsze no ale wiadomo teraz trudno dorwać gratuluje !!!
Polowałam od paru miesięcy ale albo było za granicą (mama - NIE) albo było bardzo drogie więc na chwilę obecną się poddałam glupija
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

moni pisze:SECOND HANDZIE
omg! 4,30 zeta :mlotek: Szczęściaro Ty.

Ja oczekuje przesyłki - Michael Jackson - Hello World - The Motown Solo. Gdyby nie świąteczny paraliż pocztowy, to pewnie miałabym dodatkowy prezent na święta, a tak to małego Michaela posłucham dopiero w Nowy Rok. No cóż, czekam cierpliwie.

There's a place in your heart
And I know that it is love
pushu

Post autor: pushu »

Ja poczyniłem ostatnio kilka zakupów na ebay.uk i tak do mojej kolekcji dołączył "singiel Mj&3T Why"(stan dst) za 0,64p czyli w przyblizeniu 3,25zł, książka-album: "Michael Jackson before he was a king"(stan idealny) za 25zł oraz co dla mnie najważniejsz wreszcie nabyłem album 12' vinyl "Dancing Machine" za 12,64zł(stan płyty bdb,okładka db).Wszystkie kwoty zawierają już przesyłkę(wysyłka na terenie UK jest zazwyczaj darmowa a tam docierają do mnie te rzeczy).Także jak widać w Anglii można naprawdę tanio kupić rzeczy związane z MJ. Oczywiście wszystko co kupiłem to oryginały.Po świętach postaram się zamieścić fotki moich zakupów.
Awatar użytkownika
Julyja_*MJ*

Post autor: Julyja_*MJ* »

Dziś do mojej kolekcji dołączyła książka moonwalk i poduszka :happy: :happy:
Ciekawe czy dostanę coś majkelowego od reszty rodziny :knuje:
Ostatnio zmieniony pt, 25 gru 2009, 10:03 przez Julyja_*MJ*, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
http://www.acdc.shost.pl/Forum/index.php Polecam ! ; )

God give rock and roll to you
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

pushu pisze:Ja poczyniłem ostatnio kilka zakupów na ebay.uk i tak do mojej kolekcji dołączył "singiel Mj&3T Why"(stan dst) za 0,64p czyli w przyblizeniu 3,25zł, książka-album: "Michael Jackson before he was a king"(stan idealny) za 25zł oraz co dla mnie najważniejsz wreszcie nabyłem album 12' vinyl "Dancing Machine" za 12,64zł(stan płyty bdb,okładka db).Wszystkie kwoty zawierają już przesyłkę(wysyłka na terenie UK jest zazwyczaj darmowa a tam docierają do mnie te rzeczy).Także jak widać w Anglii można naprawdę tanio kupić rzeczy związane z MJ. Oczywiście wszystko co kupiłem to oryginały.Po świętach postaram się zamieścić fotki moich zakupów.
Zgadza się,ja ostatnimi czasy też robiłem zakupy na eBay i najbardziej opłaca się robić zakupy w Anglii.Rzeczy te można kupić za grosze,bo na pewno taniej niż na allegro a i przesyłka wychodzi też nie drogo nawet tyle samo co z Polski a nawet czasami bezpłatnie.Trzeba trochę czasami często zaglądać na aukcje bo jest dużo okazji po przez kup teraz za bezcen ja kupiłem ostatnio ET.Extra Terresential za 25 zł ze Stanów Zjednoczonych w idealnym stanie jak nowa.Na pewno lepiej opłaca się robić zakupy za granicą.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
M.J | Kubaa

Post autor: M.J | Kubaa »

Ja już mam 3 koszulki

20 plakatów w pokoju :)

Srebrne Okulary

Rękawiczkę Cekinową

Live In Bucharest The Dangerous Tour

Michael Jackson Niezwykłe Życie

Książkę Michael Jackson Moonwalk

Teraz kupuje Książę Michael Jackson King Of Pop 1958-2009 praktycznie same zdjęcia 269 stron! za 40 zł z przesyłką.I kupie jeszcze ten Box z 5 płytami Michaela.
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Hm, co ja mam? Moja kolekcja od trzech czarnych obrazków XD urosła do nieco większych rozmiarów:
Off the wall, Bad, Blood on the dancefloor, Invincible, singiel Heal the world (po świętach kupuję History/Thriller/Dangerous, jeszcze nie wiem, co dokładnie ;d) Dangerous: The Short Films, Live in Bucharest, Ghost, Moonwalk, album "król odchodzi", segregator z wycinkami z gazet, niekótre pełne wydania, plakaty (siedem albo osiem), kalendarz.
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
Poola

Post autor: Poola »

moja mała kolekcja:
- michael jackson the collection
- troche plakatów
- poster
- duży plakat
- klendarz
- płyta Thriller
- płyta Off the Wall
- dangerous tour : live in bucharest
- moonwalk
- kolczyki z MJ'em
- kilka przypinek z michaelem
w najbliższej przyszłości zamierzam kupić BOTDF i HIStory mix.
mam już cekiny i białą rekawiczke, to moze dzisiaj siade i bede przyszywac :happy:

:mj:
Obrazek