Michaelowe prezenty
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Julyja_*MJ*
- PsychoButcher
- DirtyDiana1983
- Black_or_white
to ja tez się pochwalę Michaelowym prezentem- "Michael Jackson treasures'' bardzo ładne wydanie, ładne zdjęcia, w całości po ang ( język można ćwiczyć ). Są również w specjalnych ''saszetkach'' reprodukcje biletów z poszczególnych tras koncertowych, testament MJa, plakaty promujące trasę Victory, Thrillera, program J5, werdykt sądu o uniewinnieniu Michaela itd.
Nie widziałam jednak u nas tego.
edit: jednak u nas, podpytałam Mikołaja American Bookstore
przykładowe zdj
Nie widziałam jednak u nas tego.
edit: jednak u nas, podpytałam Mikołaja American Bookstore
przykładowe zdj
Ostatnio zmieniony czw, 24 gru 2009, 22:49 przez aga.mj, łącznie zmieniany 2 razy.
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Te święta były bardzo Michaelowe !
Moi rodzice mnie zaszokowali ! Otóż mama nawet upiekła tort i napisała ''Michael Jackson KING OF POP , WESOŁYCH ŚWIĄT 2009)
a pod choinką znalazłam
*ultimate collection 4 CD + 1 DVD (koncert)
*płytę winylową Thriller 'pictures' z dwóch stron
*książkę "Michael Jackson" taki piękny album a na nim Michael na czarnym tle.
*płytę MJ NUMBER ONES
Jestem baaaardzo zadowlona.
Moi rodzice mnie zaszokowali ! Otóż mama nawet upiekła tort i napisała ''Michael Jackson KING OF POP , WESOŁYCH ŚWIĄT 2009)
a pod choinką znalazłam
*ultimate collection 4 CD + 1 DVD (koncert)
*płytę winylową Thriller 'pictures' z dwóch stron
*książkę "Michael Jackson" taki piękny album a na nim Michael na czarnym tle.
*płytę MJ NUMBER ONES
Jestem baaaardzo zadowlona.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
-
Ja nic z MJ owych prezentów nie dostałam ale kupię sobie za otrzymaną kasę DVD We Are The World. Za to powiem wam co dostał mój 8 letni kuzyn. Początkujący fan.
- Płyta Dangerous
- DVD This Is It (przegrana przeze mnie nielegalnie ;)
- Kapelusz z H&M jak MJ'a
Płytę i DVD dostał ode mnie. Gdybyście widzieli jak błyszczały mu oczy jak oglądał film. A kiedy dostał kapelusz to zatańczył mi idealną główną partię ze Smooth Criminal.
Normalnie kocham tego dzieciaka!!! Szkoda, że jest tylko moim ciotecznym bratem a nie rodzonym, z tej samej matki.
AAAA!!! I jeszcze coś. Krzysiek (tak się nazywa mój kuzyn) uzbierał sobie pieniądze i kupił Moonwalk i teraz czyta go sobie po 5 stron dziennie. Jestem z niego taka dumna.
- Płyta Dangerous
- DVD This Is It (przegrana przeze mnie nielegalnie ;)
- Kapelusz z H&M jak MJ'a
Płytę i DVD dostał ode mnie. Gdybyście widzieli jak błyszczały mu oczy jak oglądał film. A kiedy dostał kapelusz to zatańczył mi idealną główną partię ze Smooth Criminal.
Normalnie kocham tego dzieciaka!!! Szkoda, że jest tylko moim ciotecznym bratem a nie rodzonym, z tej samej matki.
AAAA!!! I jeszcze coś. Krzysiek (tak się nazywa mój kuzyn) uzbierał sobie pieniądze i kupił Moonwalk i teraz czyta go sobie po 5 stron dziennie. Jestem z niego taka dumna.
oraz
Ta druga książka/album to coś takiego jak "Treasures" tylko jeszcze piękniej wydane.
Zaraz po Świętach zabieram się za porównanie obu wydań "For the Record"
Edit: A, pozdrowienia dla wszystkich od mojej Mamy :) Przecudna kobiecina, dostałam od niej znów "Thrillera" (to już w sumie 7my na cd, poza dwoma winylami i MC ) z komentarzem: "Masz, bo dobrej muzyki nigdy za wiele" :)
Ta druga książka/album to coś takiego jak "Treasures" tylko jeszcze piękniej wydane.
Zaraz po Świętach zabieram się za porównanie obu wydań "For the Record"
Edit: A, pozdrowienia dla wszystkich od mojej Mamy :) Przecudna kobiecina, dostałam od niej znów "Thrillera" (to już w sumie 7my na cd, poza dwoma winylami i MC ) z komentarzem: "Masz, bo dobrej muzyki nigdy za wiele" :)