Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
We are the World, bo choc idea piekna, to cyas podjac nowe dyialania, isc napryod! To takie patryenie wstecy, ten utwor brymi na chwale cyasow minionzch i kusi, bz osiasc na laurach. Dlatego out. Cyas na nowe!
Pryeprasyam, ye ja tak pisye, ale cos pryestawilam a nie mam teray cyasu mzslec jak to wrocic. Ja sie naprawie potem.
Wesolzch Swiat wsyzstkim!
Pryeprasyam, ye ja tak pisye, ale cos pryestawilam a nie mam teray cyasu mzslec jak to wrocic. Ja sie naprawie potem.
Wesolzch Swiat wsyzstkim!
Głos na Say, Say, Say. Wesolutkie, przyjemne, niedrażniące. Musi być drażniące, żeby było wybitne.
Udanych Świąt :)
...a niech mnie, na to nie wpadłam, że tak właśnie być powinno. How come?Barex pisze:We Are The World (...) powinna wesoło przywoływać do ratowania dzieci
Maverick pisze:A to mój sposób na Michaela na świątecznym stole
Udanych Świąt :)
- Black_or_white
Cuda się tu dzieją, do tej pory nie głosowałam tylko z podwyższonym ciśnieniem obserwowałam jak wcale nie najsłabsze ogniwa odpadały
Z całego zestawu, który został najsłabiej dla mnie brzmi Say Say Say - i to mój głos. Denerwuje mnie... McCartney tu
Edit: ej... ale Gangsta wcale zła nie jest... rzekłabym nawet, że Gangsta wokal jest znacznie lepszy od tego SaySaySay'owatego... hmmm?
Z całego zestawu, który został najsłabiej dla mnie brzmi Say Say Say - i to mój głos. Denerwuje mnie... McCartney tu
Edit: ej... ale Gangsta wcale zła nie jest... rzekłabym nawet, że Gangsta wokal jest znacznie lepszy od tego SaySaySay'owatego... hmmm?
Ostatnio zmieniony czw, 24 gru 2009, 23:46 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok, skorzystam z tej strategii. Miłość do gangstera okazuje się silniejsza od sentymentu - z bólem serca oddaję głos na We Are The World.Pank pisze:A może by tak na We Are The World zagłosować, jeżeli Gangsta będzie miała za dużo głosów a odejście Jermeine'a nie będzie takie oczywiste?
Wszakże o przewagę chodzi... przeliczyłam, na razie wskazuje na to, że Tell Me I'm Not Dreamin' nie odpada...
P.S. Wesołych Świąt wszystkim!
To wszystko przez tą pracę przed świętami, człowiek taki nie wyrobiony :).Pank pisze:Aisha napisał:
Tell Me I'm Not Dreamin'
Po czasie. Przełożyć na kolejną rundę?
Głos jak najbardziej przełożyć. Jermaine - pa, pa.
Strasznie szkoda Somebody's Watching Me. To był mój numer trzy. Gangsta lubię, ale aż takich zachwytów nad tą piosenką doprawdy nie rozumiem.
Podobnie jak anialim do tej pory z podwyższonym ciśnieniem obserwowałam NO . Myślę , że nadszedł czas na Tell Me I'm Not Dreamin', może moje uzasadnienie okaże się zbyt słabe , mi ten utwór nie pasuje do tych które jeszcze pozostały , oraz w sam w sobie chrakteryzuje się ,aż za bardzo przewidywalnością i monotonią.
Ostatnio zmieniony pt, 25 gru 2009, 17:05 przez nice girl, łącznie zmieniany 1 raz.
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Mój głos niezmiennie na We are the world.
A wokale Michaela to niby nie drażnią przyjemnie w tej piosence?zu pisze:Głos na Say, Say, Say. Wesolutkie, przyjemne, niedrażniące.
A to nie zawsze idzie w parze.zu pisze:Musi być drażniące, żeby było wybitne.
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
www.forumgim6.cba.pl