Tancerz-gratuluję z całego serca-marzenia się spełniają i wierzę,że to będzie to dla Ciebie jedno z najpiękniejszysz przeżyć.
Wyjeżdżam na Sylwestra,ale moja rodzinna armia ma zadanie nagranie mi całego programu.Swoją drogą-Ibisz i La Toya ''znów'' się spotkają
Last edited by Kacmurka on Sat, 26 Dec 2009, 11:26, edited 3 times in total.
Szkoda , że zamiast La Toyi nie będzie JAnet.Michael zawsze miał z nią świetny kontakt , a z LA toy'ą to było często pod górkę , m.in. gdy wyraziła swoją opinie na temat rzekomych aktów Michaela z nieletnimi :(.A wogóle to za janet przemawia fakt , że lepiej również spiewa i zaśpiewała świetną piosenkę w duecie z bratem .Wielka szkoda , ja do La Toyi podchodzę z dystansem ....
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Dlaczego nie Janet? to oczywiste, LaToya aby sie wypromowac i pokazac nawet za darmo by tu przyleciala-nie trawie tej baby.
Sadze ze Janet po pierwsze moglaby sie na taka chalture nie zgodzic,albo po prostu zazadac zbyt wysokiej gazy. badzmy szczerzy muzyka Janet jest dobra Janet umie spiewac a to co dobre jest w cenie. co do Toyi ja zniose ledwie jedna piosenke.przy drugiej biore aspiryne.
Polsat chcial po prostu ,,namiastki'' Michaela w postaci kogos z rodziny Jacksonow na imprezie. Nie zalezalo im na koncercie tylko na ,,gwiezdzie'' wieczoru.Gdyby chcieli zorganizowac koncert to sadze ze nie zaprosili by Latoyi tylko kogos kto potrafi spiewac.To zadna nowosc ze wszyscy chca zarobic na Jego smierci.
takie moje zdanie :)
Nie ma sprawy ; ) Te domki to pewnie jakieś ozdoby, po bokach są świecące telebimy (ale nie wiem co tam będą pokazywać), a scena wcale taka duża nie jest. Chociaż mi za pierwszym razem też się wydawało że całkiem spora. A no i ulica gdzie ma być publiczność jest dosyć wąska- z tym że długa. I nie zdziwiłabym się gdyby cały ten sylwester było słychać aż na Placu Bankowym
Wcześniej jeszcze pisałam że może nie być wybiegu. Dzisiaj przyjrzałam się z bliska i chyba jednak będzie. Pod sceną stoi coś długiego, zakrytego. Może to właśnie to.
EDIT.
Dla tych, którzy się wybierają. Po bokach sceny dobrze widać (na ulicy), no i wiadomo- pod nią samą. Także jak ktoś z forum tam idzie to polecam jak najwcześniej się da. PS. Za samą sceną stoi hotel, w którym będą wszystkie 'gwiazdy'.Także pewnie będą się ewakuować prosto z tego hotelu na scenę : P
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości, Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
I ja oraz FankaMJ mam dostęp do tego hotelu :D przez cały sylwester i dzień przed. Ale spać będę w innym ;/ ok km dalej w Metropolu. Bez sensu tam mam spać i śniadanie a lunch i większość dnia tam :P no cóż :P ważne, że w ogóle mam z FankąMJ gdzie spać :D ;)jeszcze raz Derozje za zdjęcia ;)
Skarbie sam wiesz jak sie ciesze ze sie dostałes :) Ale czułam to w kościach :D Juz teraz mam motyle w brzuchu, ale lubie takie podekscytowanie ;) Mam nadzieje ze uda nam sie dorwac LaToye i zrobic sobie z nią zdjecie
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
Kurde Endka ja widziałem tylko 9 , ja wiem nie widziałem w sumie nic ;) jeden ruch od każdego ;) nie wiem jak tańczą , zresztą nawet o tym nie myślę nie myślę o wygranej, chce pokazać MJ takiego jakiego Kocham od 18 lat. Chce go tylko poczuć na scenie nie było mi dane Zobaczyć go na scenie od strony widowni chce Go poczuć od strony sceny....
Kurcze jak tak się czyta to co wy piszecie to można wywnioskować, że na Michale ciąży niemała presja ;) Jasne, że jest dobry.. wystarczy obejrzeć filmiki na ytb, ale będzie miał konkurencję W końcu inni też się dostali, co oznacza, że 'coś tam' potrafią Trzymam kciuki za tancerza tak jak każdy z Was i mam nadzieję, że wygra :) Ale tak jak tancerz powiedział wcześniej - nie chodzi tylko o wygraną Powodzenia
tancerz wrote: Kurde Endka ja widziałem tylko 9 , ja wiem nie widziałem w sumie nic ;)
serio doliczyłam się 10tki:P
tancerz wrote:
nie wiem jak tańczą , zresztą nawet o tym nie myślę nie myślę o wygranej, chce pokazać MJ takiego jakiego Kocham od 18 lat. Chce go tylko poczuć na scenie nie było mi dane Zobaczyć go na scenie od strony widowni chce Go poczuć od strony sceny....
Michale więc nawet jeśli tego nie wygrasz ( w co wątpię ) to przynajmniej będziesz miał tą niesamowitą możliwość zaprezentowania siebie i swoich umiejętności przed taką publiką NA ŻYWO i poczuć to co czuł MJ podczas swoich występów;) a ewentualna wygrana to tylko dodatek, nie?;-)
to naprawdę wielkie wyróżnienie, możesz czuć się dumny :)
Lista finalistów Castingu do Konkursu Tanecznego na najlepszego naśladowcę Michaela Jacksona, którego finał odbędzie się na Placu Konstytucji w Warszawie i na antenie Telewizji Polsat S.A. w dniu 31 grudnia 2009 o godz. 20.00:
Agnieszka Lewandowska
Kacper Wojcieszek
Michał Krawiec
Diana Staniszewska
Bilal Hamdi
Gökhan Gülten
Jailson de Oliveira Francisco
Michał Wąsowski
Tomasz Choiński
;) jest 9 finalistów.
P.S. Ja już wygrałem dla samego siebie ;) a w Warszawie to ja już zatańczę dla MJ ;)