STYL MODA UBRANIA - Michael Jackson
heh to na mnie od ostatniej imprezy wszyscy "Majkel" gadają bo troche się za dużo wypiło i niby jakieś moonwalki robiłem i mialem jakies smieszne ruchy:) osobiście tego nie pamietam hehe a jesli chodzi o stanie na palcach to po imprezie w wakacje juz tego nie robie;) oczywiscie chcialem się popisać i mialem takie miekkie nikacze no i stanąłem na palcach i poczułem takie chrupp a potem tylko ból i spuchnięty palec;D na szczeście przeszło po 2 miesiącach ale teraz wiem że trzeba mieć do tego buty z twardym przodem;D co do kurtki bo ktoś wspomniał mam coś na podobiznę Thrillera lub Beat It tylko nie wiem jak ją przerobić:) 

Ta marynarka to po prostu złoto:)derozje pisze: A mi się podobają takie w stylu MJ'a z ramionami uniesionymi do góry.
http://www.zeberka.pl/img/maj/544_1.jpg
Ta jest bardzo ładna.

kurcze, obie są świetne :D muszę poszukać materiałów i spróbować sama, jak mi nie wyjdzie to się namówi albo babcie albo krawcową :D
tony308, świetna kutrka :D chociaż bardziej mi podchodzi Beat It, bo ma więcej suwaków :D zobacz na zdjęcie: http://img13.imageshack.us/img13/7963/004yr.jpg. jak widać Michael ma na ramionach jakieś srebrne ozdoby :D jakbyś znalazł coś takiego i przyszył to bym chyba zwariowała
:D
tony308, świetna kutrka :D chociaż bardziej mi podchodzi Beat It, bo ma więcej suwaków :D zobacz na zdjęcie: http://img13.imageshack.us/img13/7963/004yr.jpg. jak widać Michael ma na ramionach jakieś srebrne ozdoby :D jakbyś znalazł coś takiego i przyszył to bym chyba zwariowała

ja z chęcią zrobiłabym coś takiego: http://img692.imageshack.us/img692/4479/004jqp.jpg :D potrzebuję tylko jakiejś marynarki i duuuużej ilości złotych cekinów :D chociaż to, co ma Michael, to zdaje się, że to jest jakiś naszyty złoty wzór. co wy na to? :D

tak, ale na razie nie mam materiałów ;p jak wygrzebe skądś jakąś marynarkę i kupię cekiny, to dam wam znać :D później postaram się przerysować mniej więcej taki wzór, jak ma Michael i będę próbowała wyszywać :D myślę, że zabiorę się za to w ferie, jeżeli po drodze nic mnie nie zatrzyma :Dtony308 pisze:hmmm. No łatwo nie będzie. Ale jakby wyszło to szacunek:D Jakbyś sie za to zabrała? Musiala byś chyba narysowac na marynarce linie a potem wedlug nich wszywać nie?:)

Poola pisze:opisz to ;]

No coś w ten deseń : D (tylko, że też złote)
ramiona
I jeszcze poluję na kurtkę tego typu:

Ja bym doszyła czarne paski na przodzie jak w kurtce thrilleratony308 pisze:co do kurtki bo ktoś wspomniał mam coś na podobiznę Thrillera lub Beat It tylko nie wiem jak ją przerobić:)
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
- Dama Kameliowa
- EternallyLive
Ja miałam cekiny od razu zszyte gęsiego że tak powiem, więc przyszywałam nitki od tej tasiemki cekinowej do rękawiczki. A pojedyncze to nie mam pojęciaDama Kameliowa pisze:Jeśli ktoś by mógł-jak przyszywa się cekiny?

W pasmanterii na pewno coś znajdziesz : Dtony308 pisze:też o tym myślałem tylko nie wiem skąd paski:)
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
- Dama Kameliowa
A ja już wiem jak, tyle że trudno wytłumaczyć.
Cekiny zdobyłam w taki sposób-moja siostra na siedemnastkę dostała wódkę w cekinowym, czerwonym pokrowcu, który z braku laku został w szafce. Odprułam cekiny z butelki, białe odczepiłam od starego stroju do gimnastyki. I teraz mam w połowie zrobioną, czerwoną rękawiczkę z białymi połyskami ^^
Jak tylko skończę, to wkleję zdjęcie, może wam się podoba. Ino trochę wprawy nabrać muszę :)
EDIT:
Cekiny zdobyłam w taki sposób-moja siostra na siedemnastkę dostała wódkę w cekinowym, czerwonym pokrowcu, który z braku laku został w szafce. Odprułam cekiny z butelki, białe odczepiłam od starego stroju do gimnastyki. I teraz mam w połowie zrobioną, czerwoną rękawiczkę z białymi połyskami ^^
Jak tylko skończę, to wkleję zdjęcie, może wam się podoba. Ino trochę wprawy nabrać muszę :)
EDIT:
Żeby nachodziły, bo będą dziury między nimi. Lepiej jak nachodzą.tony308 pisze:a te cekiny jak przyszywacie to tak, zeby jeden na drugi wchodził czy jeden obok drugiego?:)
uhm. No to cieszę sie że robisz rękawiczkę, chętnie zobacze jak to wygląda:D A co do koszul jeszcze musze prosic o pomoc:) otóż takie dwie koszule czekają na przerobienie:
Do tej czarnej myślałem nad przyszyciem opaski na ramieniu z czarnych cekinów, ale co dalej nie mam pojęcia, co myślicie o tym?:) do tej jasnej przyszyje takie paski jak na moim projekcie co umieściłem wcześniej...a może proponujecie coś innego:)

Do tej czarnej myślałem nad przyszyciem opaski na ramieniu z czarnych cekinów, ale co dalej nie mam pojęcia, co myślicie o tym?:) do tej jasnej przyszyje takie paski jak na moim projekcie co umieściłem wcześniej...a może proponujecie coś innego:)