SmoothCriminalistka pisze:Mike na pewno ma ten swój najpiękniejszy zaciesz na twarzyczce i mówi do Freddiego Mercurego: "Ojejj.. Patrz jaki fajny wierszyk hehehe"
Wiersz jest zabawny ale w niektórych miejscach mozna było sie bardziej postarac. Ale trzeba oddac autorowi, że sie usmiałam,a tekst trzyma sie kupy ;p;p
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
fanka_michaela99 pisze:(...)Powiedz.
Czy warto
grać
zwycięską kartą?
Nie bój się
nie skrzywdzę Cię.
Ochronię Cię
przed
chorą złością.
Bo jestem
Twoją
przed laty
skradzioną
miłością...
a ja wymyśliłam taki!
Przepiekny wiersz tylko szkoda ze pokazał go ktos , kto go tylko skopiował , a sie pod nim podpisał NIENAWIDZE PLAGIATORSTWA.
"a js wymyśliłam"
prosze...to zenujace , tez go wczesniej czytałam i very mi się podoba xD
Fanka_michaela99 - gratuluję pomysłowosci!!!
Ostatnio zmieniony pt, 26 lut 2010, 21:22 przez Muszka, łącznie zmieniany 1 raz.
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Ja rozumiem dlaczego ten wierszyk jest w koszu. Posłuchajcie może i jest pomysłowy...ale patrząc na to z dtugiej strony to po prostu obraza dla Michaela .! Czy wy byście byli zadowoleni gdy takie coś o Was ktoś napisał?
Na Twe krocze wciąż patrzymy
Nic na to nie poradzimy.
A gdy krocze swe pociera
Podniecenie je rozpiera
Dziewczyny spazmów dostają
Na scenę majtki rzucają.
Zastanówcie się. Pozdrawiam !
Przez lata nazywany był pedofilem i dziwakiem, musiał "umrzeć" by ludzie znów go docenili.
1) ten wierszyk wcale nie jest w koszu
2) myślę, że męska część tego forum pewnie byłaby zadowolona, widząc, że dziewczyny dostają spazmów patrząc się na ich krocze
When will this mystery unfold? serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Michael miał duże poczucie humoru, więc nie widzę problemu. Poza tym on nie takie rzeczy pewnie w życiu widział, a wierszami fanów (również tymi o charakterze satyrycznym) pewnie zostawał obsypywany ;)
Astarte, masz rację. Pamiętam jakiś wywiad, z dawnych czasów, Michael wspominał, że dostawał od cholery listów od fanek gdzie pisały co będą z nim robić biedny, zawstydzony był.
jak znajdę to edytuje posta i wkleję.
When will this mystery unfold? serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Capitanie_Eo1958, czyżby to przejaw jakiegoś niezdrowego zainteresowania Michaelem? Przeglądałam ostatnio twój wątek o majtkach Michaela...
Twój wiersz jest bardzo dziwny , choć nie zaprzeczę że naprawdę śmieszny...