Sylwester-Polsat: Casting na najlepszego odtwórcę tańca MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Tancerz
I to mi się podoba , ta skromność , niczym u Michaela.Pokaż im , że to Ty jesteś najlepszy!!! Liczymy na Ciebie, musisz wygrać , dla Nas forumowiczów :)
PS Właśnie nie zapomnij nas pozdrowić jak już wygrasz :)Całe forum jest z Tobą ;p i jeszcze jedno zachęć ludzi , żeby do nas dołączyli :)
I to mi się podoba , ta skromność , niczym u Michaela.Pokaż im , że to Ty jesteś najlepszy!!! Liczymy na Ciebie, musisz wygrać , dla Nas forumowiczów :)
PS Właśnie nie zapomnij nas pozdrowić jak już wygrasz :)Całe forum jest z Tobą ;p i jeszcze jedno zachęć ludzi , żeby do nas dołączyli :)
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
"Myslenie to najwiekszy blad tancerza" wspominajac te slowa zycze Tancerzowi aby sie poprostu wylaczyl na scenie i poplynal w tamten swiat i po chwili otworzyl oczy widzac jak skanduja i klaszcza ludzie bo najlepsze wystepy to te kiedy po tych kilku chwilach otwierasz oczy i niepamietasz co wlasnie zrobiles,w tych najczestszych pozneij wiadomo ze wlasnie dokonales cos wielkiego.Z pozdrowieniami dla Tancerza,trzymam kciuki!!!
"He is my passion..."
Dziękuję Wam wszystkim z całego serca, czuję Wasze wsparcie i moc.... Czytając te posty od Was Popłakałem się...Jesteśmy jedną wielką rodziną Niech Michael Będzie z nami w tę Noc... jak nigdy dotąd...
L.O.V.E
L.O.V.E
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- girlfriend
I właśnie to Masz czuć!! Żadnej presji!! Michał Masz w sobie pasję, do tego talent. Baw się i tańcz. Już dziś wszyscy jesteśmy z Ciebie dumni. Byliśmy już dumni na zlotach, ze mamy wśród nas kogoś takiego. Kogoś, kto kocha Michaela, Jego muzykę i taniec. To ma być Sylwestrowa zabawa.Szkoda, że nie mogę być z Wami pod sceną.Byłabym jedną z najgłośniejszych Twoich fanek... Zaraz po FanceMJ hihihtancerz pisze:czuję Wasze wsparcie i moc
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy będą dopingować Michała w Warszawie. Buziaki
- EternallyLive
-
Podejrzewam ze Michał bedzie mial większosc czasu próby. A jako ze ja z tego co wiem to mam przepustke na scene, wiec bede mogła się tam kręcic, to postaram sie dopasc LaToye jesli bede miała okazje ;) I poprosze o autograf dla naszego fanclubu MJPT moze byc? ;) Bo dla kazdego z osobna nie ma szans .
Co do zdjęc z moim tancerzem to ja.. bede je wszystkie cenzurowała :D taka przyzwoitka ze mnie hahahaha ;)
A oto co znalazłam na jednym z portali plotkarskich o przyjezdzie LaToi :
" Z tego co wiemy, La Toya już zamówiła dwa bilety w klasie biznesowej na lot z Los Angeles – dowiadujemy się z kolei od organizatorów koncertu. Na miejscu będą w pogotowiu dwie czarne limuzyny. Zarezerwowane jest też całe piętro jednego z najbardziej ekskluzywnych hoteli w Warszawie.
Kim będzie tajemnicza osoba towarzysząca gwieździe? Tego nie wiedzą nawet sami organizatorzy. Faktowi udało się za to ustalić, że hotelowa doba dla zaproszonych gości będzie ich kosztować około 12 tysięcy złotych! "
Co do zdjęc z moim tancerzem to ja.. bede je wszystkie cenzurowała :D taka przyzwoitka ze mnie hahahaha ;)
A oto co znalazłam na jednym z portali plotkarskich o przyjezdzie LaToi :
" Z tego co wiemy, La Toya już zamówiła dwa bilety w klasie biznesowej na lot z Los Angeles – dowiadujemy się z kolei od organizatorów koncertu. Na miejscu będą w pogotowiu dwie czarne limuzyny. Zarezerwowane jest też całe piętro jednego z najbardziej ekskluzywnych hoteli w Warszawie.
Kim będzie tajemnicza osoba towarzysząca gwieździe? Tego nie wiedzą nawet sami organizatorzy. Faktowi udało się za to ustalić, że hotelowa doba dla zaproszonych gości będzie ich kosztować około 12 tysięcy złotych! "
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
Nie wiem, czy jeszcze potrzebne, czy już nie, ale gdyby jednak, to tutaj najnowsze zdjęcia sceny:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,9 ... 9.html?i=0
Jak dla mnie - potężna..
Solennie obiecuję kciukczenie przez cały wieczór, a nawet dłużej
Po prostu, zrób swoje, Tancerz, a resztę miej w poważaniu
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/51,9 ... 9.html?i=0
Jak dla mnie - potężna..
Solennie obiecuję kciukczenie przez cały wieczór, a nawet dłużej
Po prostu, zrób swoje, Tancerz, a resztę miej w poważaniu
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
A ja trzymam kciuki za Dianę (sorry Tancerz ). Mimo, że programu raczej nie będę oglądać bo napawa mnie obrzydzeniem pomysł robienia fety w rytmach Michaela podczas gdy witać będziemy pierwszy rok bez niego. Gdyby Michael żył to nie byłoby tego koncertu, jego rodzeństwo nie zarabiałoby tyle kasy na nim, a Polsat wyemitowałby kolejny przynudnawy koncercik o niczym... No ale show must go on, prawda? Umarł Michael, więc bawmy się, strugajmy pawiana, że nic się nie stało i jest fajnie... I nie, nie odbieram tego jako hołd... Za dobrze znam media.
Być może tę tajemniczą osobą będzie Omar Bhatti i on zatanczy do piosenek Michaela :);p;p
PS
Z całym szacunkiem do pań , ale nie wyobrażam sobie , aby kobieta wygrała konkurs na najlepszego odtwórcę Michaela Jacksona .Nie jestem szowinistą , no ale trochę dziwnie będą wyglądały ruchy np. Diany trzymającą się ..( no właśnie za co ?) kroczę i przy piosence Billie Jean.Jak dla mnie są to czysto ruchy męskie , dlatego zwycięzcę upatruję w postaci mężczyzny :) Ruchy facetów wyglądają bardziej przekonująco niż pań .Jak wiadomo M.J na scenie był istnym demonem seksu , każdy ruch wywoływał drgawki w nas , fanach .
pzdr
PS
Z całym szacunkiem do pań , ale nie wyobrażam sobie , aby kobieta wygrała konkurs na najlepszego odtwórcę Michaela Jacksona .Nie jestem szowinistą , no ale trochę dziwnie będą wyglądały ruchy np. Diany trzymającą się ..( no właśnie za co ?) kroczę i przy piosence Billie Jean.Jak dla mnie są to czysto ruchy męskie , dlatego zwycięzcę upatruję w postaci mężczyzny :) Ruchy facetów wyglądają bardziej przekonująco niż pań .Jak wiadomo M.J na scenie był istnym demonem seksu , każdy ruch wywoływał drgawki w nas , fanach .
pzdr
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Nie chcę być złośliwa, ale jeśli w wieku 19 lat nie wiesz za co łapie się Diana to... Sięgnij proszę po podręcznik biologii, nawet taki z podstawówki i natychmiast nadrób te zaległości!MacJack50 pisze: Nie jestem szowinistą , no ale trochę dziwnie będą wyglądały ruchy np. Diany trzymającą się ..( no właśnie za co ?) kroczę i przy piosence Billie Jean.
Jak wiadomo M.J na scenie był istnym demonem seksu , każdy ruch wywoływał drgawki w nas , fanach.
Dlaczego odbierasz Dianie możliwość wywoływania... Dreszczy... U innych? Bo Michael też wywoływał dreszcze, jeśli w Tobie wywoływał drgawki to serdecznie współczuję
Nie da się podrobić Michaela w 100%. Oczywiście, powiecie że są przekonywujące sobowtóry, ale według mnie naśladownictwo nie ma sensu bo Michael jest jeden. Jeden jedyny na świecie i drugiego nie będzie. Inni mogą się nauczyć stylu a'la Michael ale nigdy nie będą tak doskonali jak on w stylu, który sobie sam stworzył. Dlatego kobieta też może być w tym dobra. Wiadomo, że żeńskie ruchy są inne niż męskie, ale według mnie to może się odbić tylko na plus na wykonawcy. Kobieta nie musi udawać Michaela... Może być "Michaelką", po prostu. Dziewczynką zakochaną w Królu Pop, która próbuje tańczyć jak on. I to jest według mnie fanastyczne.. .To trochę jak wyznanie dziewczyny fana motocykli, która zaczyna jeździć na motocyklu bo on jeździ...
Ostatnio zmieniony wt, 29 gru 2009, 13:24 przez Natalia-K, łącznie zmieniany 1 raz.
Natalia-K
No właśnie jako kobieta ... nie ma za co .O to właśnie mi chodzi i jak tu wierzyć w te gesty ?? Skoro one są w pewnym stopniu surrealistyczne .
To tak samo jakby miała kobieta naśladować Elvisa . Cy sobie to wyobrażasz ?Na pewno nie .Powinien być osobno wybrany mężczyzna i kobieta .
Masz rację mój błąd chodziło o dreszcze.
No właśnie jako kobieta ... nie ma za co .O to właśnie mi chodzi i jak tu wierzyć w te gesty ?? Skoro one są w pewnym stopniu surrealistyczne .
To tak samo jakby miała kobieta naśladować Elvisa . Cy sobie to wyobrażasz ?Na pewno nie .Powinien być osobno wybrany mężczyzna i kobieta .
Masz rację mój błąd chodziło o dreszcze.
"GO FOR YOUR DREAMS!"