bad18 pisze:Rzeczywiście już działa, ale prędkość jest strasznie mała, że 1 piosenkę trzeba ściągać ze dwie godziny. Też tak miałaś?
Nie, prędkość miałam normalną (1 piosenka 3 minuty), no ale powtarzam to ciągle - ostatnio megaupload wariuje, i trzeba mieć do niego dużo cierpliwości. Materiały wgrane na ten serwer TAM SĄ tylko tak dużo ludzi z tej strony korzysta, wgrywając inne rzeczy, że czasami pliki są niedostępne, ale to chwilowe. Tak więc nic tylko uzbroić się w cierpliwość
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one".You're always in my heart Michael :*
Jakość mnie powaliła - Mandey jesteś wielki chłopie
właśnie myślałam o tym soundtracku i mam pod choinkę [spóźnione, ale jak najbardziej wymarzone]
jeszcze raz dziękuję
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Świetna opcja Mandey! Wszystko ładnie w kolejności Dialogi Ortegi z Michael'em są cudne! Naprawdę ta składanka jest magiczna, głos, śpiew magia. Szczególnie w Jackson 5 Medley.
Mandey mam ogromną prośbę. pamiętasz jak wrzucałeś muzykę z TII? Mógłbyś wrzucić solówki gitar z Black or White? Strasznie mi zależy
I jeszcze jakby ktoś dał stare wersje They Don't Care About Us i I Just Can't Stop Loving You było by super.
Ostatnio zmieniony czw, 11 lut 2010, 7:23 przez Justine1304, łącznie zmieniany 1 raz.