Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- EternallyLive
- Mrkariinka
Napewno sobie poradzisz :)EternallyLive pisze:No, mnie też gardło boli troszkę, ale wszystko mam już nagrane. Tyle, że...ojciec coś porobił z kompem i wszystko(nawet cała galeria!)gdzieś zginęło
Ja jeszcze nie mam nagranego :D Bo dopiero wcoraj sie zdecydowalam :)
Mam nadzieje ze zdąże do konca grudnia. Raz sie żyje.
Wesolych świat
Pozdro. :)
- EternallyLive
- speechless26
Nagranie w studio przewidziane jest na dwa utwory zbiorowe. Trudno zebrac wszystkich kilka razy, zeby dopracowywac nagrania solowe. Od początku mowilam, ze owe nagrania będą nagrywane na własną rękę.majkelzawszespoko pisze:nie możecie zrobić jakiejś zbiórki pieniędzy na profesjonalne studio?
jakby każdy aktywny użytkownik rzucił 5zł, dałoby radę nagrać pare kawałków w profesjonalnej kabinie.
może warto chociaż spróbować poorientować się w cenach.
Zgłaszały się osoby (mam nadzieję), ktore wiedza, co i jak...
CO DO TERMINU!
Dostaję wiele wiadomości z prośbą o przesunięcie terminu nadsyłania solowych nagran... Powiem szczerze, że jestem trochę .... ykhym, bo naprawdę mieliscie mnostwo czasu, a niektorzy zapewne zabrali się do tego niedawno. Ale OK.
Do końca stycznia!
Pasuje?:)
Pozdrawiam,
Paulina.
I'm so proud to say- I love You.
Super.! do tego czasu wykuruję się (mam nadzieję haha)
Speechless, jest zmiana - zamiast Who's loving you zamieniłam się z pewną użytkowniczką Trust in me na One day in your life tak więć WHO'S LOVING YOU - JEST DO WZIĘCIA !editt. a tak przyokazji...czy ktoś może mi polecić jakiś program do sciągniecia na darmo z internetu w którym mogłabym siebie nagrać bez użycia mikrofonu ? BAAARDZO PROSZE O RADE.
Speechless, jest zmiana - zamiast Who's loving you zamieniłam się z pewną użytkowniczką Trust in me na One day in your life tak więć WHO'S LOVING YOU - JEST DO WZIĘCIA !editt. a tak przyokazji...czy ktoś może mi polecić jakiś program do sciągniecia na darmo z internetu w którym mogłabym siebie nagrać bez użycia mikrofonu ? BAAARDZO PROSZE O RADE.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
- EternallyLive
Speechless dzięęęki! I wiesz, takie same mam odczucia...Ale część napewno zabrała się za to już jakiś czas temu, ale różne przeszkody są. Ja np. mam małą awarię głośników w kompie, a muszę przecież przesłuchać sobie wszystkie próby, żeby wybrać najlepszą wersję.
M.J[*]-Audacity jest dobra, ale jeśli masz wbudowany mikrofon w laptopie. Inaczej chyba się nie da, niestety.
M.J[*]-Audacity jest dobra, ale jeśli masz wbudowany mikrofon w laptopie. Inaczej chyba się nie da, niestety.
Albo użyjcie headsetu do skypa. Mozna zrobić znośne nagranie.EternallyLive pisze:M.J[*]-Audacity jest dobra, ale jeśli masz wbudowany mikrofon w laptopie. Inaczej chyba się nie da, niestety.
Ostatnio łączyłem do kupy nagranie składające się z wielu nagrań wielu wokali i rozpiętość jakości technicznej była (dosłownie) monstrualna - od znośnych do takich, jak przekazy z misji Apollo z lat 60-tych.
- EternallyLive
bardzo bym chciał sie przylaczyc do projektu, tylko ze nigdzie nie moge znalesc podkładu do piosenki, którą bym chciał zaśpiewać - I Wanna Be Where You Are...pisałem już w temacie Podkłady Muzyczne i nic
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
- EternallyLive