Płyta MJPT

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Którą piosenkę chciał(a)byś usłyszec na płycie, jako zaśpiewaną WSPÓLNIE przez wszystkich fanów biorących udział w projekcie?

Heal the world
102
27%
We are the world
181
48%
inną...
38
10%
jestem za stworzeniem zupełnie nowej, "naszej" piosenki dla Króla...
57
15%

Liczba głosów: 378

Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

Barex-też mam laptopa. Moża ktoś Ci poprostu głos wyłączył?
Obrazek
Awatar użytkownika
Barex

Post autor: Barex »

Nie :smiech: . Ja znam się lepiej na komputerze od rodziców, a mój brat ma własnego kompa. Więc nie wiem co zrobić..
Obrazek
Awatar użytkownika
EternallyLive

Barex-No, to sorry, nie doceniłam :smiech:
Może przejdzie niedługo. Też miałam awarię, przedwczoraj bodajże, ale już jest ok.
Obrazek
Awatar użytkownika
Barex

A ja mam już od wtorku tą awarię :surrender: . Zaraz coś pokombinuję. Wujku Google! Czekaj na mnie!
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Mam pewne pytanie, czy nie chciałby ktoś sie czasem zamienić piosenką? Bo ja wybrałam Bad, a coś czuje, że to nie był najlepszy pomysł, zaśpiewać zaśpiewam jak będzie trzeba ale wydaje mi sie, że ten utwór nie jest w mojej tonacji. Chętnie zamieniłabym się na Black or white (już wcześniej chciałam ją zaśpiewać ale nie umiałam jednej kwesti, z którą już teraz nie mam problemu :D), albo na jakąś wolną piosenkę typu Heal the world, the lost children czy One day in your life( do tej ostatniej to musiałabym sie zaopatrzyć w dobry sprzęd, bo w moim mikrofonie strasznie trzeszczą wysokie dźwięki ale myśle, że dałoby rade takowy skombinować:D).
A więc...czy ma ktoś ochotę na Bad?
Awatar użytkownika
EternallyLive

Beti_90-tonację zawsze można zmienić.
Bad jest w zasadzie w mojej tonacji, ale wolę zostać przy Earth Song.
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

EternallyLive pisze:Beti_90-tonację zawsze można zmienić.
Bad jest w zasadzie w mojej tonacji, ale wolę zostać przy Earth Song.
No właściwie można, ale wtedy trzeba było by specjalnie stworzyć nowy podkład. A chodzi jeszcze oto, że w tej piosence trzeba mieć bardzo silny i mocny głos, żeby brzmiało tak BAD ;D, bo inaczej piosenka traci cały efekt i energię i nie brzmi już tak fajnie.
Ale za Earth Song to i tak bym podziękowała, bo do niej to dopiero trzeba mieć mocny głos ;D Szczególnie w końcówce. A skoro taki masz to zapewne świetnie ci wyjdzie :)

Edit:
Czy można jeszcze wziąć Keep the faith? Jeżeli tak to bym wolała od Bad :)
Ostatnio zmieniony sob, 09 sty 2010, 20:36 przez Beti_90, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
EternallyLive

Beti_90 pisze:Ale za Earth Song to i tak bym podziękowała, bo do niej to dopiero trzeba mieć mocny głos ;D Szczególnie w końcówce. A skoro taki masz to zapewne świetnie ci wyjdzie :)
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć:) Końcówka akurat moja ulubiona. Chociaż wolę ,,niższe" piosenki.
A, to nagranie, to nawet nie tak źle Ci wyszło. Pierwsza zwrotka bardzo fajna:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Poola

Post autor: Poola »

czy można się zgłosić TYLKO do wspólnego projektu? bo umiem sopiewać, ale nie na tyle zeby nagrac własny utwór ;] na 80% mama sie zgodzi ;] wiec jak co to będe tutaj zaglądać cały czas
Obrazek

Poola-można do chórków, czyli tak.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mariurzka

Post autor: Mariurzka »

Beti_90 pisze:No właściwie można, ale wtedy trzeba było by specjalnie stworzyć nowy podkład.
Niekoniecznie. Zmienia się tonację w tym już istniejącym, w specjalnym programie. Oczywiście nie w nieskończoność, ale dwa-trzy półtony raczej bez problemu. O dokładne info najlepiej zapytać Chrisberna.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
Awatar użytkownika
Barex

To do mojego zgłoszenia: chciałbym się zgłosić do "Who Is It", ale niestety nie wiem jak nagrać bez głosu. Spróbuję coś pokombinować jeszcze ale cudów nie obiecuję. Więc zgłoszenie do "Who Is It" już zajęte.
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

To jeśli jeszcze mogę to zmieniam Bad na Keep the faith, mam nadzieję że dam rade ją nagrać w miesiąc, będę sie starać z całych sił :D :)
Edit:
Nagrałam się i sprawdziłam, że wychodzi mi całkiem nieźle ;D Jeszcze troche poćwicze i będzie idealnie :D
Domi_27

Post autor: Domi_27 »

speechless26 pisze:

CO DO TERMINU!
Dostaję wiele wiadomości z prośbą o przesunięcie terminu nadsyłania solowych nagran... Powiem szczerze, że jestem trochę .... ykhym, bo naprawdę mieliscie mnostwo czasu, a niektorzy zapewne zabrali się do tego niedawno. Ale OK. ;-)

Do końca stycznia!
Pasuje?:)

Pozdrawiam,
Paulina.
super, ja się przez ostatnie trzy tygodnie nie mogłam wygrzebac z paskudnej grypy, tym bardziej dołączam do grona wdzięcznych za wydłuzenie terminu! :-)
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

Ja zmieniam na Say say say! Lepiej mi wychodzi niż TII.
Jeśli nie zdążę z SSS, to wyślę TII.
ODPOWIEDZ