Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- EternallyLive
- EternallyLive
Mam pewne pytanie, czy nie chciałby ktoś sie czasem zamienić piosenką? Bo ja wybrałam Bad, a coś czuje, że to nie był najlepszy pomysł, zaśpiewać zaśpiewam jak będzie trzeba ale wydaje mi sie, że ten utwór nie jest w mojej tonacji. Chętnie zamieniłabym się na Black or white (już wcześniej chciałam ją zaśpiewać ale nie umiałam jednej kwesti, z którą już teraz nie mam problemu :D), albo na jakąś wolną piosenkę typu Heal the world, the lost children czy One day in your life( do tej ostatniej to musiałabym sie zaopatrzyć w dobry sprzęd, bo w moim mikrofonie strasznie trzeszczą wysokie dźwięki ale myśle, że dałoby rade takowy skombinować:D).
A więc...czy ma ktoś ochotę na Bad?
A więc...czy ma ktoś ochotę na Bad?
- EternallyLive
No właściwie można, ale wtedy trzeba było by specjalnie stworzyć nowy podkład. A chodzi jeszcze oto, że w tej piosence trzeba mieć bardzo silny i mocny głos, żeby brzmiało tak BAD ;D, bo inaczej piosenka traci cały efekt i energię i nie brzmi już tak fajnie.EternallyLive pisze:Beti_90-tonację zawsze można zmienić.
Bad jest w zasadzie w mojej tonacji, ale wolę zostać przy Earth Song.
Ale za Earth Song to i tak bym podziękowała, bo do niej to dopiero trzeba mieć mocny głos ;D Szczególnie w końcówce. A skoro taki masz to zapewne świetnie ci wyjdzie :)
Edit:
Czy można jeszcze wziąć Keep the faith? Jeżeli tak to bym wolała od Bad :)
Ostatnio zmieniony sob, 09 sty 2010, 20:36 przez Beti_90, łącznie zmieniany 1 raz.
- EternallyLive
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć:) Końcówka akurat moja ulubiona. Chociaż wolę ,,niższe" piosenki.Beti_90 pisze:Ale za Earth Song to i tak bym podziękowała, bo do niej to dopiero trzeba mieć mocny głos ;D Szczególnie w końcówce. A skoro taki masz to zapewne świetnie ci wyjdzie :)
A, to nagranie, to nawet nie tak źle Ci wyszło. Pierwsza zwrotka bardzo fajna:)
- EternallyLive
Niekoniecznie. Zmienia się tonację w tym już istniejącym, w specjalnym programie. Oczywiście nie w nieskończoność, ale dwa-trzy półtony raczej bez problemu. O dokładne info najlepiej zapytać Chrisberna.Beti_90 pisze:No właściwie można, ale wtedy trzeba było by specjalnie stworzyć nowy podkład.
Czy słyszysz, jak tam daleko muzyka gra?
super, ja się przez ostatnie trzy tygodnie nie mogłam wygrzebac z paskudnej grypy, tym bardziej dołączam do grona wdzięcznych za wydłuzenie terminu!speechless26 pisze:
CO DO TERMINU!
Dostaję wiele wiadomości z prośbą o przesunięcie terminu nadsyłania solowych nagran... Powiem szczerze, że jestem trochę .... ykhym, bo naprawdę mieliscie mnostwo czasu, a niektorzy zapewne zabrali się do tego niedawno. Ale OK.
Do końca stycznia!
Pasuje?:)
Pozdrawiam,
Paulina.