Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- blackvarnish
Może jakieś zdjęcia macie? 

This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
- majkelzawszespoko
Buszmen coś tam cykał, ale niestety nie jest upoważniony do pisania na forum.
Beti miała aparat ale nie wiem ile tam zdjęć zdążyła zrobić.
cały wypad? myślę że udany i najważniejsze te kręgle. przynajmniej pokonalismy rutynę ; )
do szybkiego następnego karnawałowego, ktoś tam się schlać obiecał ze mną ; )
Beti miała aparat ale nie wiem ile tam zdjęć zdążyła zrobić.
aa jakoś z godzinke tylko ; ) mimo to sympatycznie było.asiek pisze:długo siedzieliscie wczoraj w knajpie?
cały wypad? myślę że udany i najważniejsze te kręgle. przynajmniej pokonalismy rutynę ; )
do szybkiego następnego karnawałowego, ktoś tam się schlać obiecał ze mną ; )
dotrzesz dotrzesz;)ka2ia pisze:...No może w końcu na nie dotrę... grr ;/
a ja sie zastanawialam w tym busie czy aby slepa nie jestem ze Cie nie widze;p
no a zlocik jak zwykle udany. thx wszystkim;):*
i wogole cały kciuk mnie boli ale spoko;p fajna gra,te kręgle mam nadzieje ze w koncu kiedys naucze sie w to grac ...poczatki zawsze sa trudne;p;p
Ostatnio zmieniony śr, 30 gru 2009, 12:41 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.
- mimi-yoshi
Fajnie ;q było. Dzięki za wszystko!
Mej gry nie będę komentować, ale mam nadzieję, że przynajmniej było śmiesznie i panowie się uśmiali, jak widziałam :D.
Dziwnie się trochę wczoraj czułam, jakoś tak opadłam z sił i pod koniec niezbyt kojarzyłam co i jak (prawie zasypiałam).
Ej, nie tylko Ci dwaj dobrzy byli C;, dziewczyny może lżejszymi kulami, ale świetnie sobie radziły (a_gador przecież prawie Marcina ograła, ha!).
Dziękuję za podwózkę, no i przepraszam, za mą kiepską orientację w terenie.
W ogóle wczoraj byłam jakaś speszona i nie wiem, nieśmiałość się we mnie odezwała znowu.
Bywa.
Aa, dzięki za zlot. Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!
Mej gry nie będę komentować, ale mam nadzieję, że przynajmniej było śmiesznie i panowie się uśmiali, jak widziałam :D.
Dziwnie się trochę wczoraj czułam, jakoś tak opadłam z sił i pod koniec niezbyt kojarzyłam co i jak (prawie zasypiałam).
Ej, nie tylko Ci dwaj dobrzy byli C;, dziewczyny może lżejszymi kulami, ale świetnie sobie radziły (a_gador przecież prawie Marcina ograła, ha!).
Dziękuję za podwózkę, no i przepraszam, za mą kiepską orientację w terenie.
W ogóle wczoraj byłam jakaś speszona i nie wiem, nieśmiałość się we mnie odezwała znowu.
Bywa.
To bardzo dobrze, mam nadzieję, że więcej takich niespodzianek Cię nie spotka i że będzie w ogóle ok, żebyś nie musiała się niczym martwić ; ).Tak, Ze mną wszystko ok :) dzięki ;)
Aa, dzięki za zlot. Udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku!
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
- majkelzawszespoko
Kochani.
Dziękuję za baaaardzo miłe spotkanie bowlingowo-pizzowe. To był świetny pomysł z tymi kręglami.
Życzę wszystkim udanych sylwestrowych zabaw (zwłaszcza tej, którą montuje beti
)

Dziękuję za baaaardzo miłe spotkanie bowlingowo-pizzowe. To był świetny pomysł z tymi kręglami.
Dziękuję za uznanie. Mnie się podobała Twoja interesująca technika rzucania.mimi-yoshi pisze:(a_gador przecież prawie Marcina ograła, ha!)
Życzę wszystkim udanych sylwestrowych zabaw (zwłaszcza tej, którą montuje beti

No ja coś o piciu wspominałam, ale nie przypominam sobie jakichś konkretnych, wiążących obietnic.majkelzawszespoko pisze:do szybkiego następnego karnawałowego, ktoś tam się schlać obiecał ze mną ; )

"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl

www.forumgim6.cba.pl

Wczoraj było super :D. Gra w kręgle - bezcenna, chyba zacznę częściej bywać w tym miejscu niż dotychczas, bo nawet nieźlemi szło w porównaniu z ostatnim razem(ograna przez wszystkich:P).
a_gador broniła honoru kobiet, tak trzymać :D
a_gador broniła honoru kobiet, tak trzymać :D
Na mnie nie licz :P Musiał byś się nieźle namęczyć żeby coś z tego było ale i tak pewnie nie dał byś rady :P Jak mniemam obiecała to Pati :P ;Dmajkelzawszespoko pisze:do szybkiego następnego karnawałowego, ktoś tam się schlać obiecał ze mną ; )
- majkelzawszespoko
ja tyś była tyś widziała, nagle wszyscy obiecali sie schlać. o nie, tego nie było w umowie ;dBeti_90 pisze:Musiał byś się nieźle namęczyć żeby coś z tego było ale i tak pewnie nie dał byś rady :P Jak mniemam obiecała to Pati :P ;D
ot co!minuit pisze:ja obiecywałam schlanie się.
minuit pisze:Tylko kto się mną zaopiekuje jak się tak schleję, hmm?

A no, faktycznie coś tam obiecywałaś :Pmajkelzawszespoko pisze:ot co!minuit pisze:ja obiecywałam schlanie się.
No to gdybyś jakimś cudem przeżyła na tym snowboard'zie to wpadnij do mnie nad ranem(a skoro taksówki drogie to zawsze zostaje pociąg :P) ;Dminuit pisze:Tylko kto się mną zaopiekuje jak się tak schleję, hmm?
Bo taksówki na moją wieś z katowic są baaaardzo drogie :)
A oto i obiecane zdjęcia :Dmajkelzawszespoko pisze:Beti miała aparat ale nie wiem ile tam zdjęć zdążyła zrobić.
http://img24.imageshack.us/gal.php?g=krgle.jpg
Dzięki Beatko jak alkohol to zaraz ze mną wiążesz.... tez mi przyjaciółka... Nic nie obiecywałam i się na pewno no upiję w tego sylwestra... będę się dzielnie trzymać :D Upiję się dopiero po sesji udanej albo oblanej. bez znaczenia :P
Miłej zabawy sylwestrowej :D

Miłej zabawy sylwestrowej :D

* The way You make me feel Michael *