LaToya Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Kupiłam dziś gazete fakt i pisze o La Toyi tak:
"Wielka gwiazda się ceni. La Toya Jackson za swój występ podczas sylwestrowej imprezy Polsatu zażądała olbrzymich pieniędzy! 100 000 dolarów za wykonanie dwóch utworów?! Cóż, jeśli na scenie mamy zobaczyć siostrę Michaela Jacksona i największą skandalistkę w licznej gwiazdorskiej rodzinie, trzeba liczyć się z takimi kosztami. Organizatorzy wielkiej plenerowej imprezy, która odbędzie się w Warszawie, byli w szoku, bo stawka, która zażądała amerykańska gwiazda, przemawia do wyobraźni. Jak się jednak dowiedzieliśmy, dołożyli wszelkich starań, by spełnić oczekiwania gwiazdy. A te oczekiwania to nie tylko duże pieniądze za występ. Luksusowy apartament w jednym z warszawskich hoteli, limuzyna i...kilkuosobowa ochrona podczas jej wycieczek po stolicy Polski. Wszystko na najwyższym poziomie. Co w zamian? Z pewnością możemy liczyć na niezły show. Klan Jacksonów znany jest z tego, że potrafi zadbać o publiczność. Czekamy."

..hymm nie wiem czy jest to prawda co do tej sumy, ale nie należy się sugerować że to co napisze fakt jest prawdą..
Gazeta bulwarową nie byłaby gazetą gdyby nie dorzuciła swoich 5 groszy.. po co pisać że La Toya jest największą skandalistką i że się ceni? :surrender: :-/
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

angelamw pisze:po co pisać że La Toya jest największą skandalistką
No... W pewnym sensie jest.
Zastanawiam się, w którym luksusowym hotelu ona będzie. Szczerze to nawet ja, mieszkająca w wawie nie znam takiego :smiech:
pewnie w brtistolu, no ew. w marriocie, w którym kiedyś był Michael. Hm... :knuje:
Ostatnio zmieniony pn, 28 gru 2009, 12:44 przez derozje, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

oglądałam wczoraj o 16.45 na polsacie 'Się kręci', było takie wydanie na temat tego sylwestra i wywiad z Ernestem. No i mówili, że to prawda, że LaToya zawita na sylwestra do Warszawy..
I jeszcze wypowiadał się Bryndal, że jak Toyka wysiądzie z samolotu na lotnisku to pewnie jej nie poznamy, bo znowu przeszła jakąś operację plastyczną.. Fakt, nie przepadam za nią, ale najpierw ją zapraszają a potem takiego typu teksty xd
Ostatnio zmieniony pn, 28 gru 2009, 13:38 przez babybemine, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
adula.8

Post autor: adula.8 »

babybemine pisze:I jeszcze wypowiadał się Bryndal, że jak Toyka wysiądzie z samolotu na lotnisku to pewnie jej nie poznamy, bo znowu przeszła jakąś operację plastyczną.. Buhahahaha
albo mam dziś nie za dobry dzień, albo poprostu to jest żałosne.
Przecież, równie dobrze mogli tak mówić niegdyś o Michaelu jak przyjeżdzał do Polski..
Denerwuje mnie to, że ludzie są tacy nieczuli.
Jasne, przecież łatwiej jest się z kogoś wyśmiewać

EDIT:
No i własnie dlatego to jest takie denerwujące. Ta zołzowatość ich:P
Nie chodziło mi o Ciebie
Ostatnio zmieniony pn, 28 gru 2009, 13:42 przez adula.8, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

nie o to mi chodziło do końca ;]
edytowałam post dla niejasności..
Obrazek
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

derozje pisze:W pewnym sensie jest.
ok zgadzam się, La Toya lubi światła jupiterów, lubi jak jest sławna itp ale czy jest "największą" skandalistką?
Obrazek
Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
adula.8

Post autor: adula.8 »

nazwanie LaToyi największą skandalistką było by nieco niezgodne z prawdą. Weźmy pod uwagę fakt, że jeszcze przed śmiercią Michaela mało co się o niej słyszało. Mam wrażenie (ale oczywiście mogę się mylić), że sławniejsza była po wydaniu swojej ksiązki, czy choćby nawet kiedy powiedziała, że Michael molestował dzieci.
Teraz zaczęła bardziej się promować (przykładowo singiel 'Home'), ale nie wzbudza sensacji. Owszem, jest dość ciekawą i oryginalną postacią, (choćby nawet przez operacjle plastyczne) jednak nie na taką skalę, aby przyznać jej miano skandalistki. Moim skromnym zdaniem
Awatar użytkownika
vivi

Post autor: vivi »

Ciekawe cóż to za hotel będzie?Marriott jest w miarę blisko tej polsatowskiej sceny ale Bristol jest mega lepszy i w ładniejszej scenerii.
Awatar użytkownika
michael4ever

Post autor: michael4ever »

a wiadomo moze o ktorej bedzie LaToya?
Obrazek
walcie się hipokryci!
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

pewnie będzie potraktowana jako ''headliner'', więc będzie poźno nenene
eh, już sobie wyobrażam konwersacje La Toyki z Kasia Cichopek czy Ibiszem czy kto tam prowadzącym będzie :knuje: jeśli w ogóle jakaś będzie, bo może odśpiewa i zejdzie
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Fajnie będzie ja zobaczy w Polsce to będzie poważniejsze że pokaże się ze Michael ma kochająca siostrę,,,
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Czy ktoś wie gdzie La toya będzie mieszkać ?
Bo podobno już wylądowała na Okęciu 12;30 samolot Los angeles - warszawa
Obrazek
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Mjpolsat pisze:Czy ktoś wie gdzie La toya będzie mieszkać ?
Bo podobno już wylądowała na Okęciu 12;30 samolot Los angeles - warszawa
Tak, La Toya jest już w Polsce. Nie powiedzieli, gdzie ma mieszkać.
Pokazywali ją przed chwilą w Informacjach na Polsacie. Ma zostać 5 dni. Mówiła, że wszyscy w Polsce są dla niej niezwykle mili. Szła otoczona tłumem dziennikarzy, niczym gwiazda. Powiedzieli o niej "La Toya Jackson - siostra Michaela"...i wszystko jasne :surrender: .
1958 - forever...
Awatar użytkownika
osica74

Post autor: osica74 »

Zawsze uważałam, że rodzina Jacksonów wszystko zawdzięcza Michaelowi, gdyby nie Michael o Jackson 5 np. nikt by już dziś nie pamiętał. Z pewnością kochali Go na swój sposób ale jednocześnie zazdrościli Mu talentu.LT nigdy nie lubiłam, moim zdaniem całe życie tylko miotała się we wszystkie strony próbując zwrócić na siebie uwagę, nieważne jakim kosztem.
Ale to tylko moje skromne zdanie...
"Nie stój nad mym grobem i nie szlochaj. Nie ma mnie tam, nie śpię. Jestem tysiącem podmuchów wiatru. Jestem diamentowym iskrzeniem się śniegu. Nie stój nad mym grobem i nie płacz. Nie ma mnie tam, nie umarłem".
http://www.fan.pl/muzyka/WC726WPC
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Podobno będzie miała ten sam apartament co MJ i zrobiła tym wszystkim problem organizatorom bo nawety nie wiadomo czy ten apartament jest wolny. w ogóle to ona ma chyba 2 apartamenty zarezerwowane. pozatym stwierdziła, że nie ma zamiaru śpiewac, będzie... odliczac! glupija
ODPOWIEDZ