LaToya Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

Podobno będzie miała ten sam apartament co MJ i zrobiła tym wszystkim problem organizatorom bo nawety nie wiadomo czy ten apartament jest wolny. w ogóle to ona ma chyba 2 apartamenty zarezerwowane. pozatym stwierdziła, że nie ma zamiaru śpiewac, będzie... odliczac!
no to trochę nakręciła ;p i tak się trochę dziwię, że postanowiła tutaj wogóle przyjechać xd
P.S Tancerz i Iwona podobno już byli pod jej pokojem w hotelu ;p
Obrazek
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Ale gdzie ? Jak apartament ten co michael w nim był czyli hotel mariott ja bym chętnie ją zobaczył bo widziałem Janet ,Tito .Michaela ale jej nie
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Mjpolsat pisze:Ale gdzie ? Jak apartament ten co michael w nim był czyli hotel mariott ja bym chętnie ją zobaczył bo widziałem Janet ,Tito .Michaela ale jej nie

No właśnie ja szczerze to tez jej nie zabardzo lubie al zobaczyć to co innego i moze na CD autografa dostac .... wiec gdzie ona mieszka i do kiedy bedzie ??? MJPOLSAT moze bysmy razem jej poszukali ???
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Ja też bym chętnie ją poszukał i Earnesta również. Tylko nigdzie nikt nie pisze o tym gdzie i kiedy będa w naszym zasięgu.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

Malwina27 pisze:
Mjpolsat pisze:Ale gdzie ? Jak apartament ten co michael w nim był czyli hotel mariott ja bym chętnie ją zobaczył bo widziałem Janet ,Tito .Michaela ale jej nie

No właśnie ja szczerze to tez jej nie zabardzo lubie al zobaczyć to co innego i moze na CD autografa dostac .... wiec gdzie ona mieszka i do kiedy bedzie ??? MJPOLSAT moze bysmy razem jej poszukali ???
Ja bardzo chętnie tylko że ty z łodzi a ja z Wawy. Kolega do mnie mnie dzwonił i mówił mi że na hotelu mariott kilka krotnie jest napisane ''Jackson znów w Warszawie '' wiec La toya tam najprawdopodobniej będzie albo jest ja wybieram się jutro jakoś około 13 pod hotelem mariott więc będe jakoś kombinował aby ją zobaczyć i może uda się autograf zdobyć jak by ktoś chciał to się spotkajmy się wszyscy a potem udamy się na Sylwestra na placu konstytucji będzie jak za dawnych lat La toya przyjechała w Środę o 15 .30 tak jak Michael w 96' o ile pamiętam .
Obrazek
Awatar użytkownika
amj

o 13 to ja prawdopodobnie tam bede. Earnesta moze latwiej bedzie spotkac niz LaToye. Wiecie na jakim lotnisku bedzie ladowal?
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Powinniście się skontaktować z tancerzem, on na pewno będzie wiedział gdzie oni będą mieszkali.
Z tego co słyszałam La Toya ma być w Warszawie przez kilka dni, chce zwiedzić miasto także trzymam kciuki i mam nadzieje że ją gdzieś dorwiecie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
amj

Wercia pisze:Powinniście się skontaktować z tancerzem, on na pewno będzie wiedział gdzie oni będą mieszkali.
Ja nie mam niestety z nim kontaktu. Mam nadzieję, że ktoś to zrobi i przekaże nam te informacje. Chyba, że tancerz tutaj wejdzie jeszcze dzisiaj.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

"Zażądała od Polsatu nowego hotelu, bo - jak twierdzi - MDM jest zbyt blisko sceny i nie będzie mogła wypocząć po swoim mini recitalu. La Toya na miejsce wypoczynku wybrała hotel Marriott."
Z jakiegoś serwisu plotkarskiego. (www.se.pl)

Z tego z wiem Ernest ma mieszkać w MDM.

EDIT: Bardzo była bym wdzięczna jeśli komuś udało by się zdobyć autografik również dla mnie ;-)
Bardzo chciałam przyjechać do Waw ale niestety się nie udało.
Miłej zabawy!
Ostatnio zmieniony śr, 30 gru 2009, 23:31 przez Wercia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Po pierwsze dzieki po nastepne no ja jutro nie moge ..... ale podobno ma byc 5 dni czyli do poniedzialku no liczmy do niedzieli :) ja predzej w sobote bym byla w wawie :/ niestety wczesniej nei da rady ..

ale prosze o wszelkie newsy i w razie co z checia sie spotkam z fanami :D
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
michael4ever

Post autor: michael4ever »

kurcze. myslicie ze jakos okolo 22 LaToya bedzie wystepowac czy wczesniej? i wie ktos moez o ktorej sie zaczynaja fajerwerki?
Obrazek
walcie się hipokryci!
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
Awatar użytkownika
Mrkariinka

Post autor: Mrkariinka »

michael4ever pisze:kurcze. myslicie ze jakos okolo 22 LaToya bedzie wystepowac czy wczesniej? i wie ktos moez o ktorej sie zaczynaja fajerwerki?
La toya juz w Polsce jest, i niewiadomo o ktorej wyjdzie na scene.
Twoje pytanie mnie zwalilo. ;-)
Fajerwerki bedą raczej o 12 w nocy, jak zawsze. Chociaz ludzie czasami wczesniej strzelają :DD

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Eve_861 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=aFRHRAbxDJE

Toyka nadaje z hotelu :smiech:
To może być faktycznie marriott, ale na pewno nie ten pokój, w którym był Michael ; )))
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

derozje pisze:
To może być faktycznie marriott, ale na pewno nie ten pokój, w którym był Michael ; )))

zdecydowanie pokoj jest inny:)

A co do tego czy to Marriott, nie moge poznac na co ona się patrz przez okno :smiech:
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
ODPOWIEDZ