Czekam na to z niecierpliwością. Wreszcie jakiś porządny wokal spróbuje tego repertuaru.Barex pisze:2. Jak dobrze słyszałem, ok. godz. 22:40 Edyta Górniak śpiewa "Thrillera"
Sylwester-Polsat: Casting na najlepszego odtwórcę tańca MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Tak oglądam ten Polsat i widzę żenujące widowisko. Oprócz mojego Earnesta oczywiście.
Ci tancerze,ta nagroda, durny Ibisz i spółka od których aż wieje hipokryzją....w ogóle komercja. W wyjątkowo obrzydliwym wydaniu.
Ci tancerze,ta nagroda, durny Ibisz i spółka od których aż wieje hipokryzją....w ogóle komercja. W wyjątkowo obrzydliwym wydaniu.
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
-
-
Billie Jean na Vivie w 1500 100 900.
A co Polsatu; na razie szału ni ma, taka prawda.
Oprócz Ernesta i naszego Michała, nie ma specjalnie na co patrzeć. Bo Ci dwaj, naprawdę nieźli
A co Polsatu; na razie szału ni ma, taka prawda.
Oprócz Ernesta i naszego Michała, nie ma specjalnie na co patrzeć. Bo Ci dwaj, naprawdę nieźli
Ostatnio zmieniony czw, 31 gru 2009, 22:06 przez buziaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
1958 - forever...
- DJ SCARECROW
2 etap po 23ej, od tancerza wiem, ze stoi pod saa scena i oglada earnesta:D W SEKTORZE DLA VIPOW:D:d Jak narazie ok jest. Tancerz i Lady Di w 2 etapie, ale nie wiem kto odpadl. uslyszalem tylko, ze 3 i 5 przechodzą i reszta mnie mało obchodziła. Ciekawostką dla mnei jest koleś, z koszalina. Spod Ziemi wyskoczyl. Na forum chyba Go nie ma?
Byłam tam troche czasu:) Scena na żywo jest ogromnaaaa!!!
Atmosfera fajna, ale stałam 10 metrów od wybiegu i już niewiele widzialam:( Earnesta pokazywał operator twarz zamiast nóg..więc w TV lepiej:)
Toyka uroczo zagubiona:D Nie przepadam za Nią, ale miło było Ją zobaczyć:) Strasznie zimno, nie każdy miał miejsce w VIP loży:D
Oczywiście jak dla mnie Tancerz najlepszy, jako jeden z niewielu czuł ze tanczy do BoW..
Atmosfera fajna, ale stałam 10 metrów od wybiegu i już niewiele widzialam:( Earnesta pokazywał operator twarz zamiast nóg..więc w TV lepiej:)
Toyka uroczo zagubiona:D Nie przepadam za Nią, ale miło było Ją zobaczyć:) Strasznie zimno, nie każdy miał miejsce w VIP loży:D
Oczywiście jak dla mnie Tancerz najlepszy, jako jeden z niewielu czuł ze tanczy do BoW..
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
-
- DJ SCARECROW
-
Może nie było to najlepsze wykonanie You Are Not Alone ale aż się popłakałam ze wzruszenia
Nie wiem jak wy ale czuję, że Michał wygra. Teraz tylko trzymam kciuki za niego.
Nie wiem jak wy ale czuję, że Michał wygra. Teraz tylko trzymam kciuki za niego.
Ostatnio zmieniony pt, 01 sty 2010, 0:12 przez Justine1304, łącznie zmieniany 1 raz.