Sylwester-Polsat: Casting na najlepszego odtwórcę tańca MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- heavencanwait
- DJ SCARECROW
Choreografia do tdcau byla ok...podobal mi sie moment kiedy policjantki biły palami wieźniow:d Ciekawie to wygladalo:) wokal zbyt delikatny jak na tę piosenkę.... a nowych wiesci na razie nie ma. wkrotce finał:D 3majmy kciuki
Ostatnio zmieniony pt, 01 sty 2010, 1:03 przez DJ SCARECROW, łącznie zmieniany 1 raz.
LaToya znowu minęła się z prawdą!
Michał byłeś i jesteś The Best!
Tancerz i tak zazdroszczę Ci tego,
że mogłeś trzymają za rękę Siostrę Michaela porozmawiać nią przez chwilę,
Michał byłeś i jesteś The Best!
Tancerz i tak zazdroszczę Ci tego,
że mogłeś trzymają za rękę Siostrę Michaela porozmawiać nią przez chwilę,
Ostatnio zmieniony pt, 01 sty 2010, 1:25 przez anuszkaa, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja gratuluje wszystkim:)
na pewno dla każdego z nich było to niesamowite przeżycie, wszyscy byli wspaniali choć wiadomo, ze najlepszy jest tylko jeden:)
A jeśli chodzi o La Toyę to napisze tylko to, ze jak na swój wiek oraz operacje to na prawdę ładnie dziś wygląda i mam nadzieje, że miło będzie wspominać pobyt w naszym kraju
pozdrowienia dla wszystkich:)
na pewno dla każdego z nich było to niesamowite przeżycie, wszyscy byli wspaniali choć wiadomo, ze najlepszy jest tylko jeden:)
A jeśli chodzi o La Toyę to napisze tylko to, ze jak na swój wiek oraz operacje to na prawdę ładnie dziś wygląda i mam nadzieje, że miło będzie wspominać pobyt w naszym kraju
pozdrowienia dla wszystkich:)
One day in your life
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
When you find
That you’ll always longing
For the love we used to share
Just call my name, and I’ll be there
Z całym szacunkiem dla chłopaczka, który wygrał.
Ale wcale nie uważam, by jego ruchy były najbardziej "majkelowskie".
Nie dlatego, że Michał jest forumowiczem...ale jemu dałabym 1 miejsce. Był najlepszy. Ewentualnie, mogłabym zastanawiać się nad Dianą.
A temu Kacprowi, dałabym 3 miejsce.
Nie dlatego, że Michał jest forumowiczem...ale jemu dałabym 1 miejsce. Był najlepszy. Ewentualnie, mogłabym zastanawiać się nad Dianą.
1958 - forever...
Heh, może im się punktacja odwróciła i było już za późno na zmiany;)buziaczek pisze:Z całym szacunkiem dla chłopaczka, który wygrał.
Każdy z nich tańczył inaczej. Diana pokazała to co pokazywała w YCD. Natomiast Kacpra i Tancerza widziałam po raz pierwszy.
Ps. Jak myślicie" był to obustronny werdykt?? Ja myślę, że to głównie Hakiel wybierał. Bo ich konsultacje wyglądały tak, że Marcin coś mówił do LaToi, a ona mu tylko beznamiętnie przytakiwała. Mnie się wydaje, że LaToi bardziej podobał się Tancerz i Diana. Jeszcze ten uścisk dłoni na końcu...
Ostatnio zmieniony pt, 01 sty 2010, 1:36 przez Sybirra, łącznie zmieniany 1 raz.
- DJ SCARECROW
W ogole to wszystko to jakeis czary mary.... Tancerz ma klasę...a ten ziomek z Koszalina? No nie podobalo mi sie jak sie porusza... Tancerz moze niepotrzebnie poszedl na koniec sceny, i w tej czarnej marynarce zniknal nieco. Ten ziomek, ktory wygral byl niewątpliwie dynamiczny, ale dynamika to nie wszystko... a gdzie jakość w tym wszystkim? ....
Tancerz dziękuje za wsparcie i mowi, zeby ogladac o 2ej wszyscy beda razem śpiewac we are the world:D z La Toya:D
Tancerz dziękuje za wsparcie i mowi, zeby ogladac o 2ej wszyscy beda razem śpiewac we are the world:D z La Toya:D
- Dżeksonowa xd
Zgadzam się z Tobą.DJ SCARECROW pisze:ma klasę...a ten ziomek z Koszalina? No nie podobalo mi sie jak sie porusza...
Może nie widzieli Michała aż tak dobrze,bo był tam na końcu..
Ale jak dla mnie był najlepszy.
I był sobą,to płynęło z jego serca-było to widać.A ten Kacper,czy jak mu tam,miał wszystko wyuczone..
Takie jest moje odczucie.
Ostatnio zmieniony pt, 01 sty 2010, 2:10 przez Dżeksonowa xd, łącznie zmieniany 1 raz.