Sylwester-Polsat: Casting na najlepszego odtwórcę tańca MJ

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

Sybirra pisze:
DJ SCARECROW pisze:http://www.youtube.com/watch?v=eXK7wxNqZW8 znalazłem inne filmy naszego zwycięzcy ;] link do jednego :D
No nie można mu odmówić tego, że tańczyć umie (locking czy break dance jak widzę), a do tego chyba jest instruktorem... Ale tak ja napisałam wyżej nasze forumowe pobudki wynikają po prostu z ludzkiej natury:)
Chociaż ruchy Króla robi momentami za gwałtownie:P
końcówka poświęcona MJowi...taka wiadomość dla mało wytrwałych - fragment do Smooth Criminal i solówka do Billie Jean. Wydaje mi się, że kamery nam po prostu nie pokazały najlepszych fragmentów jakie Kacper zademonstrował. Stąd to rozgoryczenie na forum;)
Awatar użytkownika
Taloa

Post autor: Taloa »

Tancerz gratuluję zajęcia 3 miejsca :happy: japrosic
Jak dla mnie to oczywiście Tancerz powinnien wygrać - miał w sobie tą energię i widać było, że w swym tańcu chciał pokazać swoje długoletnie przywiazanie do Michaela.
Natomiast Kacper hehe owszem był dynamiczny, ale no czegoś mi tam brakowało. Może ekspresji na twarzy, hmm może jego taniec był jakiś taki automatyczny.
Jeżeli chodzi o Dianę to przynajmniej w ostatnim tańcu za mało było tego czegoś w sensie "michaelowskiego" wiecie co mam na myśli. Poza tym ktoś tu juz wcześniej wspomniał, że no taniec Michaela w wykonaniu dzieczyny wygląda hmmm inaczej :D. Co nie oznacza, że gorzej jak to sama z reszta zauważyła La Toya.
Mimo wszystko całej trójce finalistów należą się ogromne gratulacje.

A tak btw to nastepnym razem jak Polsat będzie chciał pokazać jakiś konkurs taneczny czy coś w tym guście to niech zatrudnią innego operatora, bo ten był wręcz tragiczny. :rocky:

BTW part 2 :D Właczając wczoraszego wieczoru Polsat no nastawiałam, się że to będzie mile spędzona noc sylwestrowa,w rytmach muzyki Michaela i innych polskich artystów. Ekhm no cóż według mnie bylo smętnie - wykonania piosenek były jakieś takie nie dopracowane i ogólnie byłam rozczarowana. Jedynym miłym akcentem był właśnie konkurs taneczny, gdzie moglismy podziwiać m.in Tancerza i Dianę. Chociaż jak się jeszcze zastanowić to podobał mi sie występ na samym poczatku tego chłopaczka, który wykonywał utwór The Jacksons.

Tancerz jeszcze raz wielkie gratulacje. :mj:

A tak przy okazji życze wszystkim szcześcia i pomyślności w Nowym 2010 roku :)
Obrazek
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Nie mamy prawa oceniać tancerzy, ponieważ nie widzieliśmy wszystkiego.

P.S. Jak się nazywała grupa co na początku zaśpiewała I Want You Back?
Nawet mi się podobało. Początek fajny. Rhytm Is Dancer też było dobre. ;-)

Dobrze, że Bryndal nie był w 2-osobowym jury. Hakiel i LaToya mogą być bo nikogo lepszego polsat nie mógł wziąść.

I najważniejsze: GRATULACJE WSZYSTKIM UCZESTNIKOM KONKURSU! :mj:
Obrazek Obrazek
Viola.

Post autor: Viola. »

DJ SCARECROW Zgadzam się. Kacper dużo czarował poppingiem (Diana tak samo). Michał pokazał tak naprawdę najwięcej Michael'owych ruchów. Dziś tak naprawdę to wszystko obejrzałam, wczoraj byłam tam live i byłam w miare blisko, żeby zobaczyć Earnest'a na scenie. Kiedy już zaczynał się konkurs gdzieś tam daleko utonęłam ;-) Dlatego obejrzałam powtórkę w TV. Tancerz dał radę niewątpliwie. Pierwszy raz usłyszałam o kimś takim jak Kacper z Koszalina ;) Według mnie zasłużył na miejsce w czołówce, jest naprawdę dobry. Jak już mówiłam, mało widziałam live a w TV nie dali nam możliwości przyjrzenia się dokładnie każdemu z osobna.
Myślę, że tancerz już osiągnął sukces i miejsce w czołówce to niesamowity zaszczyt. Pokazał to co potrafi, zobaczyła go cała Polska i przede wszystkim zrobił to dla Michael'a. To się liczy.
Jeżeli chodzi o ogólną imprezę było niesamowicie, panowała wspaniała atmosfera pomimo pogody ;-) Jeśli chodzi o to co działo się na scenie, najbardziej chyba oczarował mnie chłopiec śpiewający 'I want you back' i Earnest Valentino ;-)
Awatar użytkownika
Astarte

Post autor: Astarte »

La Toya raczej nie przyjechała dla kasy, co jak co, ale to siostra króla.. chyba nie bawi ją 150 tys dolarów.
I wiecie co... możemy sobie o niej myśleć co chcemy, mówić co chcemy, jest jaka jest, ale było mi wstyd jak powiedziała "I love you more", a tłum odpowiedział "buuuu".
Awatar użytkownika
Goya

Post autor: Goya »

Szczerze mówiąc ja też czułam sie troche zażenowana jak to oglądałam. Bo jaka La Toya jest taka jest, Czy my znamy ja tak na prawde? MJ tez wielu ocenia tak jak wielu z nas LaToye (faktem jest ze wypowiedzi o MJ i molestowaniu sie nie wytnie), ale jednak pozniej widac, ze wspierala go i kochala jak siostra brata. Ogolnie mialam wrazenie ze publika ja zlewala, nie bylo slychac braw- nie wiem czy to tylko w tv tak bylo, czy ogolnie jakis slaby aplauz byl. Po wystepie Ernesta tez wydawalo mi sie jakby bylo dosc cicho.... Jakos tak zrobilo mi sie dziwnie.

A co do Tancerze- mialam nadzieje, ze wygra i trzymalam kciuki. Pokazal klase, Super i gratulacje. Dla mnie wygral :) Reszta tez byla super.
Obrazek
Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

http://www.ftn.com.pl/pages/kadra.html znalazłem coś o Kacprze, co pozwoli nam bliżej Go poznać....krótki życiorys :)
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

Goya pisze:ze publika ja zlewala, nie bylo slychac braw- nie wiem czy to tylko w tv tak bylo, czy ogolnie jakis slaby aplauz byl

tak bylo:( tez było mi wstyd, krzyczałam i klaskałam tam jako jedyna z ludzi wokół mnie:( Wstyd wstyd wstyd.. a potem jeszcz ten Bryndal koło Niej na scenie, ktory 2 dni wczesniej jak nikt Ja wysmiewał w tv.
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

DJ SCARECROW pisze:http://www.ftn.com.pl/pages/kadra.html znalazłem coś o Kacprze, co pozwoli nam bliżej Go poznać....krótki życiorys :)
...czyli ten Kacper jest zawodowym tancerzem... oczywiście pewnie wszyscy już to wiedzą:P ale Tancerz jest samoukiem jeżeli chodzi o majkelowskie ruchy, nikt go tego nigdzie nie uczył! to tak w ramach ewentulnego dojaśnienia ;-)

Michał, czekam na relacje w realu i strasznie jestem z Ciebie dumna japrosic
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
TEA

Post autor: TEA »

Dla mnie Wygrałeś, i nie mówie tego tylko dlatego że jesteś z tego forum. Po prostu byłeś najlepszy.
Mało tego, wczorajszą noc sylwestrową spędziłam w knajpie ze znajomymi, na czas konkursu miałam obiecane włączenie głosu w TV. I powiem wam że przy ogłoszeniu wyników wszyscy z knajpie byli rozczarowani wynikiem (zaznacze tylko że nikt nie wiedział kim jest Tancerz). Usłyszałam tylko głośne "CO?????????" kiedy podano że Michał niewygrał. Wtedy poczułam że Tancerz i tak jest WYGRANYM ;-)
Obrazek PT:* :D
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Ja czekam na relacje tancerza z rozmowy jaką przeprowadził z Toy . Strasznie mnie ciekawi co mu też szczególnego powiedziała, bo rozmowa wydawała mi sie nie była krótka
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

Kermitek pisze:Ja czekam na relacje tancerza z rozmowy jaką przeprowadził z Toy . Strasznie mnie ciekawi co mu też szczególnego powiedziała, bo rozmowa wydawała mi sie nie była krótka
A kiedy z nim rozmawiała. Na scenie czy za kulisami? Było to widać w tv czy też może byłaś na pl. Konstytucji?:]
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

missi pisze:odnoszę wrażenie, że gdyby to Kacper był stałym bywalcem forum, to Wasze opinie na temat jego występu byłyby zdecydowanie bardziej pozytywne.
Co człowiek to inny gust. Dla mnie Tancerz był najlepszy, bez względu czy jest On bywalcem forum czy nie. Napracował się chłopak i to bardzo.Każdy jego kostium był idealnie dopasowany do piosenki. Tylko On się postarał żeby wszystko pasowało, żeby było jak należy.
Szkoda, że zarzucasz nam brak obiektywizmu, bo to "kolega z forum". Poza tym nie ma tutaj nic negatywnego na temat występu Kacpra.Brakuje mu tylko tego Michaelowego ducha, którym emanuje Tancerz i tyle.
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
missi

Post autor: missi »

girlfriend pisze: Co człowiek to inny gust. Dla mnie Tancerz był najlepszy, bez względu czy jest On bywalcem forum czy nie. Napracował się chłopak i to bardzo.Każdy jego kostium był idealnie dopasowany do piosenki. Tylko On się postarał żeby wszystko pasowało, żeby było jak należy.
Szkoda, że zarzucasz nam brak obiektywizmu, bo to "kolega z forum". Poza tym nie ma tutaj nic negatywnego na temat występu Kacpra.Brakuje mu tylko tego Michaelowego ducha, którym emanuje Tancerz i tyle.
Taki komentarz ani trochę mnie nie zaskoczył - wiedziałam, że ktoś prędzej czy później błędnie odczyta to, co napisałam ;-)
Po pierwsze: czy napisałam, że Tancerz nie był najlepszy? Nie napisałam.
Po drugie: czy napisałam, że Kacper zasłużył na pierwsze miejsce? hymm.. tego też nie napisałam ;-)
Po trzecie: czy napisałam, że gdyby Kacper był stałym bywalcem forum, to własnie jego typowalibyście na zwycięzce? Pomyślmy...nieee, takiego stwierdzenia również nie było w moim poście. Doszłam jedynie do wniosku, że wypowiedzi na temat Kacpra byłyby cieplejsze i nie tak oschłe gdybyśmy znali go z forum.

P.S. Stwierdzenie, że zarzucam komukolwiek brak obiektywizmu jest moim zdaniem mocno naciągane...
Obrazek
idgie

Post autor: idgie »

appletini pisze:wie ktoś kto był pod numerem 1?

Tomek z Warszawy, Choiński.

btw trzeba było oglądać wszystko na żywo pod sceną bo w telewicji nic nie widać nistety, pokazywali co chcieli, niewiele tańca i bardzo trudno jest ocenić kto tańczył nalepiej, wszyscy byli świetni w końcu tańczyli na takiej wielkiej imprezie przed La Toya, byli rewelacyjni:)
ODPOWIEDZ