Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
chciałabym się czegoś dowiedzić na temat DVD We Are The World
Czy warto je mieć? Zdecydowanie tak. 260 minutowy materiał jest zgromadzony na 2 dyskach. Na pierwszym dokument (narratorem jest Jane Fonda) z powstawania nagrania, od momentu jak Michael i Lionel wpadli na pomysł piosenki, aż do pamiętnego wieczoru i nocy kiedy odbyło się nagranie: jak był nagrywany refren, wokale (tu jest dostęp do dodatkowych filmików z nagrywania wokali, np. Bob Dylan jest taki nieporadny i nieśmiały, to trzeba zobaczyć!), jak artystów w studiu odwiedził Bob Geldof, jak dogrywano wokal Steviego Wondera i Raya Charlesa. Jest teledysk, wersja karaoke, filmiki z American Music Awards, Grammy Awards, Live Aid. Na drugim jest dokument o sytuacji w Afryce. Tyle pamiętam.
To TRZEBA mieć!
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono www.forumgim6.cba.pl
Mam pytanko. Czy ktoś z was kupował coś na niemieckim ebayu? Czy trzeba mieć na nim specjalne konto czy wystarczy to założone na polskim ebayu? Mam jeszcze pewne pytanie co do wysyłki. Co oznaczają zwroty:
-Kostenloser Versand
-Nur abholung
Jak długo trzeba czekać na paczke?
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
fanka_14 pisze:Mam pytanko. Czy ktoś z was kupował coś na niemieckim ebayu? Czy trzeba mieć na nim specjalne konto czy wystarczy to założone na polskim ebayu? Mam jeszcze pewne pytanie co do wysyłki. Co oznaczają zwroty:
...będąc zalogowaną na polskim ebay'u powinnaś widzieć także aukcje z niemieckiego(i wielu innych)
Proszę o pomoc drogie MJówki. Otóż : czy to jest ta sama książka lecz inne wydanie ? I czy ktoś zna więcej szczegułów na jej temat, czy jest warta kupna ? Ta druga to chyba nowsze wydanie, różnią się one czymkolwiek ?
Mroczuś pisze:Proszę o pomoc drogie MJówki. Otóż : czy to jest ta sama książka lecz inne wydanie ? I czy ktoś zna więcej szczegułów na jej temat, czy jest warta kupna ? Ta druga to chyba nowsze wydanie, różnią się one czymkolwiek ?
ta, ta dróga to 2 wydanie, poprawione i uzupełnione, ma więcej stron i jest w miękkiej okładce
Ukazała się na singlu pamiętnego listopada 2003 roku i promowała
płytę Number Ones. Kompozytorem piosenki jest R. Kelly.
Michael kręcił do niej teledysk ale ze względu na aresztowanie zdjęcia
nie zostały dokończone. W Wielkiej Brytanii singiel zadebiutował na 5 miejscu
tym samym była to najwyższa pozycja jaką osiągnął. W USA osiągnął tylko 83 pozycję.
Klikając na okładkę singla możesz zobaczyć klip, który promował go w mediach.
Widziałem na wakacjach na vivie koncowke (chyba) tego klipu. A wczesniej to nie pamietam kiedy to slyszalem. Wczoraj sobie przesłuchałem ale z klipem dużo lepiej
Mam takie nietypowe pytanie..
A więc...niedługo chce sobię kupić płytę Bad w empiku bo nie mam i chciałbym się zapytać kto na tym zarobi
Czy La Toya i reszta kochanej rodzinki ?
Czy dzieci Jacksona?
Czy jakaś zupełnie inna firma ?
Wiem że teraz zarobi empik, ale kto na samym początku zbiera kase z tych płyt?