LaToya Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

To co z tym hotelem bo jak mamy ją zobaczyć i zdobyć autograf to trzeba się śpieszyć Czy ktos wie gdzie jest w warszawie ten napis ''Aotorent''
Swoją drogą Tancerz mógł się trochę dowiedzieć gdzie ona mieszka bo ktoś tam z backstageu to wie . Swoją drogą ktoś tu pisał że LA toya szła jak na wybiegu i miał rację i jeszcze ta kreacja a zresztą la toya nie jest głupia tylko trochę dziwna widziałem film na you tube jak była w hotelu i co ona wyprawiała z tym klepaniem po brzuchu i poprawianiem krzeseł i jakimś czymś takim :dance:
Obrazek
Jako

Post autor: Jako »

Strasznie głupio sie czuję, bo cały czas odbierałem La Toye jako siostrzyczke która sławna jest tylko ze slawnego brata i która swietnie to wykorzystuje...po tym co zobaczylem, oceniam ja jako bardzo cieplą, serdeczną osobę...pokazała że jest gwiazdą, że ma klase....jestem pod wielkim wrażeniem....
Obrazek
BadM

Post autor: BadM »

Jako pisze:Strasznie głupio sie czuję, bo cały czas odbierałem La Toye jako siostrzyczke która sławna jest tylko ze slawnego brata i która swietnie to wykorzystuje..
nawet nie zdajemy sobie sprawy jaki wpływ wywierają na nas media, jak bardzo ulegamy ich wpływom i przyjmujemy ich wizję świata jako coś pewnego. Trochę to smutne.
Jestem taki sam jak inni – kiedy się skaleczę, krwawię...
Awatar użytkownika
michael4ever

Post autor: michael4ever »

ma to ktos moze do obejrzenia jakos gdzies?
Obrazek
walcie się hipokryci!
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

MJPOLSAT no chyba to jest Marriott !
Jak sadzisz ?? Moze porownaj z GooGle Map z tymi ujeciami z okna wszedzie gdzie szukalam pisali ze jest w Marriocie
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

michael4ever pisze:ma to ktos moze do obejrzenia jakos gdzies?
Willy wspominał coś, że wrzuci jeszcze może dzisiaj, albo jutro ;) jakby coś szukaj tu:
http://forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=2626
Obrazek
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

Jak sadzisz ?? Moze porownaj z GooGle Map z tymi ujeciami z okna wszedzie gdzie szukalam pisali ze jest w Marriocie

Ten napis Auto Rent to widac z hotelu przy lotnisku.
Ale nie wiem, ona ma chyba pokoj w MDM tez, nie wiem:(
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

w MDM miala pokoj, ale zakwaterowana tam nie byla z tego co wiem, chyba tylko podczas wystepu. Mowili, ze jest w marocie, ale to tez nikt nie wiedzial na 100%.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Eve_861 pisze:

Ten napis Auto Rent to widac z hotelu przy lotnisku.
Ale nie wiem, ona ma chyba pokoj w MDM tez, nie wiem:(
A czy przy tym lotnisku jest jakiś hotel ?
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

No to z tego co ja tu widze to nikt z fanow z tego forum Jej nie spotka a szkoda ten kto jest w Wawy to jutro latajcie po sklepach ma byc na wielkich zakupach hahahahahah pewnie sie zdziwi jak jej ceny przelicza i wyjdzie wiecej niz w USA za to samo LOL
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Tak, słyszałam że zamierza zrobić zakupy, pozwiedzać Warszawę.
Ma spędzić w Polsce 5 dni.
Obrazek
yarek

Post autor: yarek »

I w końcu zaśpiewała coś? Czy tylko pomachała mikrofonem przy 'We Are The World' z taśmy?
Obrazek
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Kurcze sama się gubię... Autorent faktycznie jest przy lotnisku, w sylwestra mama do mnie dzwoniła i powiedziała mi że LaToya jest w Mariocie, że zmieniła hotel, a wie to od ciotki, która tam pracuje, z którą moja mama spędzała sylwestra. :surrender: Sama w końcu nie wiem ...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Ja dziś będę jechał do Złotych Tarasów na zakupy i odwiedzę hotel mariott kto wie może LA Toya będzie gdzieś w Złotych jak by była to zabawię się w paparazziego :smiech: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

To ściśniej jej cieplutko rąsię.

A jeśli widzieliście okładkę gazety Wprost, to oni chyba coś wywróżyli, bo Ibisz się ciągle podkręcał do LaToyi :-)
Obrazek
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
ODPOWIEDZ