MJ-fanka-super:D
To ja składam. Twoje prace są przepiękne. Zdjęcie właściwie obojętnie jakie, najlepiej z Thrillera, Bad, Dangerous albo HIStory. I, żeby kolorystycznie pasowało do mojej ozdóbki pod liczbą postów. To jedyne wymagania, jakie mam.
Proszę:)
EternallyLive pisze:To ja składam. Twoje prace są przepiękne. Zdjęcie właściwie obojętnie jakie, najlepiej z Thrillera, Bad, Dangerous albo HIStory. I, żeby kolorystycznie pasowało do mojej ozdóbki pod liczbą postów. To jedyne wymagania, jakie mam.
Proszę, oto twój komplet; +
Dama Kameliowa pisze:Jakbyś miała czas, postaraj się zrobić mi komplecik z "Blood On The Dancefloor", w kolorach czerwieni i czerni.
Masz naprawdę ogromny talent i wyobraźnię plastyczną. Aż trudno mi uwierzyć, że jesteś tylko rok odemnie starsza :)
Sorry że nie robiłam zamówienia, zapomniałam o nim. xD
Oto twój komplet; +
EternallyLive pisze:To ja składam. Twoje prace są przepiękne. Zdjęcie właściwie obojętnie jakie, najlepiej z Thrillera, Bad, Dangerous albo HIStory. I, żeby kolorystycznie pasowało do mojej ozdóbki pod liczbą postów. To jedyne wymagania, jakie mam.
MJ-fanka pisze:
Myślę że choć ta sygna jest tak jakby "uboga" to ma swój urok
WOW, ta sygnaturka zwaliła mnie z nóg, jest przepiękna!!!! MJ-fanka, naprawdę masz talent! :)
Swego czasu też zajmowałam się grafiką ale teraz straciłam chyba do tego serce - co z resztą widać po obecnym braku sygny i avka pod moimi wpisami ;)
Bardzo dziękuję :)
Naprawdę śliczny komplet.
Aha, tylko mam mały problem z wklejeniem...Bo na moim laptopie nie działają serwisy typu imageshack. Mógłby ktoś mi wgrać iw stawić linka?
Mogłabyś wykonać dla mnie komplecik ?
Zdaję się na Twoją wyobraźnię i talent, ale prosiłabym o napis ' Heal the world' , a zdjęcie najlepiej z okresu 'Dangerous' albo 'HIStory',(albo późniejsze) ok ?
Ostatnio zmieniony sob, 02 sty 2010, 17:18 przez Susie., łącznie zmieniany 1 raz.
Czy ja też mogłabym poprosić o jakiś komplecik?
Nie znam się zbyt na tym a coś fajnego by się przydało...
Najbardziej interesuje mnie okres Bad odnośnie zdjęć a w podpisie było by miło zobaczyć jakiś ładny napisik np.MICHAEL JACKSON FOREVER
Bardzo o to proszę i z góry dziękuję