a ja się nie wybieram, ale chętnie podepnę się pod jakąś wrocławską MJową potańcówę, jeśli macie jakiegoś "naszego" DJ`a w klubie. Pytanko, czy ktoś konkretny "dowodzi" Wrockiem jeśli chodzi o MJówki?
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Hej!
Dziękuję Wam wszystkim za wspaniałą organizację, opiekę, super zabawę. Wszystko, co wydarzyło się wczoraj była dla nas wielką zajebistą niespodzianką. Pisze "nas" wypowiadając się jakby w imieniu wszystkich ale pewnie by mi na to pozwolili :). Wrocław to miasto w którym człowiek się zakochuje. Tu wszystko ma dobre proporcje, co krok - ciekawe miejsce. Ludzie! Przybywajcie do Poznania! I my tez chcemy jeszcze poświętować z Wami kiedyś przy jakieś herbacie we Wrocławiu :). Koniecznie!
Przyznam, że jeszcze się emocjonalnie się nie pozbierałam. Koncert był nieprawdopodobny! To, co się działo przerosło oczekiwania! Proszę - jeśli będziecie mieć jakieś relacje z mediów - dajcie znać.
Ja również z całego serca dziękuję przemiłym dziewczynom z Wrocławia za zajęcie się nami po koncercie, który zresztą był niesamowity :) Bardzo miło było Was poznać i mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy :)
Pozdrawiam Was serdecznie i pięknych, rodzinnych świąt życzę!
P. S. Dziewczyny, jeżeli jesteście zainteresowane tym, co Wam przy piwku obiecałam, dajcie znać na PW
Ja i kilka dziewczyn postanowiłyśmy się spotkać we Wrocławiu w następną sobotę 09.01.2010. I tak: będę ja, raisa, Ola2003, Anet18 (?) i może woman.in.the.mirror. Karolina MJwroc mam nadzieje też dołączy do nas?? Jeśli ktoś z Wrocławia lub niekoniecznie jest zainteresowany spotkaniem, to serdecznie zapraszam :)
Co do miejsca, to jeszcze nie wiem, liczę na pomoc miejscowych gdzie warto się wybrać, aby spokojnie pogadać Jeśli chodzi o godzinę, to myślę ze około 12:00 będę już wolna (mam do załatwienia sprawy na uczelni).
Co do śpiewania na żywo - hmmm, wstydzę się, ale zobaczymy
Ok, zaśpiewam pierwsza, to też będziesz chciała zaprezentować swój wokal
Jeśli nie będzie za dużo osób, proponuję iść do chińskiej herbaciarni. W wolne dni po południu zwykle jest tłok, dlatego jako drugą alternatywę jest cukiernia "Literka"(obydwa lokale są w Rynku).