Iwonko, relacja super.
Kiedy czytałam to co napisałaś miałam wrażenie,że byłam tam z Wami.Szkoda,że nie udało mi się Wam towarzyszyć,ale w sumie i tak chyba byśmy się nie spotkali. Oglądałam poczynania Michała przed telewizorem, a nasz telefoniczny kontakt był mi bardzo potrzebny. Emocjonowałam się tym całym wydarzeniem tak samo jak Wy! Kiedy wraz z Bebikiem odprowadziłyśmy Was na pociąg serca stanęły nam w gardłach i od tamtej pory nie mogłyśmy myśleć o niczym innym tylko o tym jak pójdzie Michałowie i jak Ty się tam odnajdziesz w tłumie

. Cieszę się,że uwzględnili taką instytucję jak osoba towarzysząca i mogłaś być w sektorze VIP. Lucky you!
Jakie to było dziwne uczucie oglądać Michała w TV, tutaj razem jemy pizzę, robimy sobie głupie foty i robimy siarę w centrum Katowic,a tutaj jeden z Trójcy Gangsta staje się sławny. Ale jaja!
Super! Będziecie mieli niesamowite wspomnienia na całe życie!
Na temat konkursu już się wypowiedziałam,ale dodam, że gdyby w trzecim etapie mogli widzowie głosować telefonicznie, wszystko potoczyłoby się zupełnie inaczej.Subiektywne oceny często są najmniej uczciwe i w tym przypadku tak właśnie było.Dowodów na ten fakt jest na to mnóstwo np. wypowiedzi na forum, wypowiedzi moich znajomych, którzy spędzili sylwestra z Polsatem, komentarze na kanale tancerza, na YouTube, czy na stronie castingu Polsatu,gdzie ludzie znający tancerza jedynie z YT już wtedy typowali go na zwycięzcę itd.
tancerz wraz z Fanką MJ jesteście naszą parą nr. 1,a Ty jesteś mistrzem i jest to jak najbardziej obiektywna ocena fanów Króla Muzyki Pop w Polsce.
p.s.