LaToya Jackson

Prince, Paris, Blanket, Rebbie, Jackie, Tito, Jermaine, LaToya, Marlon, Randy, Janet, 3T, Joseph, Katherine i pozostali członkowie rodziny Jackson - wiadomości i rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

No, też to zauważyłam. ale Latoya ma chyba faceta? przyjechała podobno z osobą towarzyszącą ale ta osoba jakoś bardzo skryta jest ;)
Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

,,Ta osoba" to podobno ochroniarz.
Obrazek
Awatar użytkownika
angelamw

Post autor: angelamw »

Tutaj podaję link do tego co mówił Ibisz na temat okładki gazet "Wprost"
http://www.plejada.pl/17,26958,news,1,1 ... tykul.html
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

La Toya chyba z JEffrejem przyleciala to jej ochroniaz z tego co wiem ale cholerka ich wie :)
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

EternallyLive pisze:,,Ta osoba" to podobno ochroniarz.
noo tak. ale ona zamawiała dodatkowe pokoje jakoś. może to plota. w każdym razie nie wiem czy ochroniarz to to samo co "osoba towarzysząca".
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

byłem w mariocie i nic pytałem się pani która tam sprzątała i powiedziała że nic o tym nie wie że la toya mieszka w mariocie .
W złotych szła jakaś kobieta w białej czapce,czarnych spodniach i białej kurteczce dokładnie takiej jak la toya miała na Sylwestrowej mocy przebojów ale nie wiem na 100% czy to była la toya potem dopiero podbiegłem w jej stronę ale ją zgubiłem szła z jakimś facetem w garniturze i non stop mówiła mu coś do ucha nawet nie zdążyłem zrobić jej fotek bo ten facet ją pośpieszał . Chyba dopiero po wylocie La toyi będziemy wiedzieli gdzie ona mieszkała a zresztą mariott nie wyglądał jak by się na la toykę przygotowywał .
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Wiecie co strasznie dziwne ze nic nei wiadomo ........
Obrazek

Twitter @Malwi27
herki

Post autor: herki »

Ja spotkałem dziś La Toyę, ma obstawę ok. 5 polskich ochroniarzy + jakiś murzyn. Dostałem autograf tylko, bo na fotkę czy cokolwiek więcej niestety ochrona nie pozwalała : - (

Ona wylatuje jutro?
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Chyba jutro...chociaż fajnie jakby została jeszcze troszkę u nas :smiech: Może ona tu zamieszka, jak Michaelowi sie nie udało ;-)

Herki trzeba powiedziec " La Toya one photo, pleeeeeeeease " to wtedy pewnie byś zrobił :D
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
herki

Post autor: herki »

Owszem chciałem jej to powiedzieć, ale niestety zostałem z kolegą odgrodzony od samochodu przez 3 ochroniarzy, La Toya w nim zniknęła i dopiero wzięła się za podpisywanie : - (
Awatar użytkownika
Mjpolsat

Post autor: Mjpolsat »

herki pisze:Owszem chciałem jej to powiedzieć, ale niestety zostałem z kolegą odgrodzony od samochodu przez 3 ochroniarzy, La Toya w nim zniknęła i dopiero wzięła się za podpisywanie : - (
Gdzie ją spotkałeś ?????????????
Obrazek
Baniek

Post autor: Baniek »

a co do tego 1 postu z tym rozjasnianiem skory i tak dalej to mozliwe bo La toya chciała zawsze być lepsza od michaela lecz nie udało jej się to , a ten nos to chyba sobie zrobiła taki jak michael ze skora bylo moze tak samo bo on napewno nie miał takiego od urodzenia , nawet mowil ze mial operacje.
Przed : http://userserve-ak.last.fm/serve/500/2 ... son+MJ.jpg i Po : http://c.wrzuta.pl/wi11982/0be348e2002c ... bb959/0/mj
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Baniek pisze:a co do tego 1 postu z tym rozjasnianiem skory i tak dalej to mozliwe bo La toya chciała zawsze być lepsza od michaela lecz nie udało jej się to
Pech... A przecież w Encino mieli specjalny pokój - magazyn z kremem wybielającym i smarowali się wzajemnie... Michael widocznie się nie przykładał, wklepując w LaToyę krem... :ziew: :-/

http://www.youtube.com/watch?v=8_nQjbsV2Mo <- La Toya w PL, cz.2
Ostatnio zmieniony pn, 04 sty 2010, 13:36 przez anialim, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

"Very good tomato soup?" To się Toya najadła :-)

"I don't know what you're saying" hehe.. Polacy nie gęsi, swój język mają, Full Moon ;-)
Swoją drogą, co ta dziewczyna jej proponowała? "wajt busz"? w sensie, że ja zrozumiałam biały i nie wiem co ;-)
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

invincible_girl ;) pisze:wajt busz"? w sensie, że ja zrozumiałam biały i nie wiem co
biały barszcz chyba:D
Ale ta Toyka jest zgrabna, skubanaa:)

tutaj link do pudla, wiec nie czytac a tylko zdjęcia ogladac:)

http://www.pudelek.pl/artykul/22023/la_ ... _ciacho_2/
Impossible is nothing when it comes down to Michael. I know what I'm saying..
ODPOWIEDZ