Jako że ja wielka miłośniczka nagrań DVD pomyślałam sobie że dobrze by było aby okładki do nagrań które pojawiły lub bedą się pojawiać w dziale multimedia były wszystkie w jednym miejscu. Po odbiciu tudzież wydrukowaniu w kolorze ślicznie prezentują się w pudełkach :)
Wrzucam to co do tej pory znalazłam mając nadzieję, że się komuś przyda. Liczę także że bedą pojawiać się nowe, wiem że ludzie są tutaj zdolni i kreatywni - mam więc jeszcze kilka życzeń (coby mi jakaś miła duszyczka w Photoshopie albo innym genialnym programie stworzyła)ale może o tym później:)
Jak coś pominełam to proszę mnie naprostować :D
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
jeśli miałabyś coś do zrobienia, jakieś okładki to możesz śmiało do mnie pisać - coś wykombinuje [od razu mówię, że nie znam się na photoshopie i na nim nie pracuje]
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
To ja zapodam troszkę z mojej kolekcji okładek zebranej z Internetu. Mam nadzieję, że komuś się przydadzą. Też lubię mieć wszystko ładnie w pudełkach z okładkami postawione na półce.
"There's nothing that can't be done If we raise our voice as one".You're always in my heart Michael :*
moni pisze:Poszukuję okładek do: (znalazłam je w necie ale są niestety bardzo małej rozdzielczości i nie nadają się do druku…) Może ktoś ma przypadkiem gdzieś na kompie to poproszę o poratowanie:
Ma ktoś okładkę do HIStory Tour Live In Brunei ?
A czy ktoś robi okładki w programie dołączonym do nero? Ponoć każde nero to ma Ale mi jakoś nie wychodzą.
Edit:
I zrobilam sama okładkę do HIStory Tour Live In Brunei .
PS: to pierwsza okladka jaką wykonalam, a na dodatek w bardzo prostym programie graficznym; Photo Filtre. Mam nadzieję że komuś się przyda