ja tak samo, na początek może być troche mniej, później zwiększymy jak coś:)) a apropo tego planu zajęć co przesłałaś, żę soboty od 10-14 chyba są zajętae, to moim zdaniem możemy się umawiać wcześniej, zalerzy jak dysponują salą, a wyśpimy się po powrocie:))
hej, dzwoniłam do szkoły City Dance. Okazuje się, że typowego nauczyciela, który będzie pobierał pieniądze za naukę, nie możemy mieć, ponieważ szkoła nie może oddać sali pod działalność gospodarczą, ale jeśli chcemy tylko wynajmować salę i uczyć się od siebie to nie ma problemu. Z salą nie będzie kłopotu tylko godzinowo musimy się dostosować.
Sala wolna jest w
Poniedziałek: 10-17
Wtorek: 10-17
Środa: 10-18
Czwartek: 10-18
Piątek: 10-19
Sobota: cały ranek zajęte.
Niedziela: nieczynne.
Cena do uzgodnienia. Niech jeszcze raz każdy napisze, czy będzie chodzić, bo nie wiadomo czy wystarczy nam mniejsza sala.
Czy będę chodzić? Nie wiem. Mam teraz zbyt wiele na głowie - za 3 miesiące mam testy i ludzie zaczynają panikować, że nie zdążymy z materiałem, co jest niestety możliwe... Mała sala? Zbić kolejny żyrandol? xd Najlepiej weekend, bo widzę, że nie ma formacji starszej... ; )
mi pasuje każdy z tych dni. Chociarz nie wim czy ustalimy taki termin żeby każdemu pasowało...:( Dogadajcie się ;D. Co do sali to nie wiem, będe jeszcze dzwonić, jak mniej węcej ustalimy ile osób chęnych, bo mniejsza sala jest chyba tańsza:)
Ja będę na bieżąco informował o tym, czy w danym dniu będę, czy też nie, bo dużo mam na głowie spraw teraz i nie mogę jednoznacznie określić odpowiednich dla mnie dni. Postaram się jakoś dostosować do reszty osób;)
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.