Michaelowe prezenty
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
łał jak tak czytam, co dostaliście to Wam wszystkim straaasznie zazdroszczę (źle, źle, źle! zazdrośc jest złaaa)! Bo ja nie dostałam nic Michael'owego...;(
Ale rodzice obiecali mi, że jak będziemy remontowac chatę, to u mnie w pokoju zrobimy fototapetę z Michaelem! na całą ścianę! ;) tak się ucieszyłam, że już doczekac się nie mogę;) Mike na całej ścianie, mmm!
Ale rodzice obiecali mi, że jak będziemy remontowac chatę, to u mnie w pokoju zrobimy fototapetę z Michaelem! na całą ścianę! ;) tak się ucieszyłam, że już doczekac się nie mogę;) Mike na całej ścianie, mmm!
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
ja nie liczyłam na Gwiazdkę i wpadłam do New Yorkera
35zł!!
a potem na allegro za 25zł
jak przyszła nie mogłam uwierzyć.CUDO z czekoladowego aksamitu obszyte złotym sznurkiem i złotymi guzikami.Facet chyba był szalony że to sprzedał za takie grosze.Balmain nie powstydziłby się
do tego dwie płyty DVD
W hołdzie MJ i MJ Legenda
i piękny album Michael Jackson życie legendy 1958-2009
a gwiazdka przyniosła mi adapter do moich winyli więc oczy mi wypadły i potoczyły się po podłodze obok opadniętej szczęki
a w styczniu zamiast jedzenia oglądanie obrazków w albumie bo na jedzenie nie starczy ;-P
ps chyba byłam grzeczna w zeszłym roku
35zł!!
a potem na allegro za 25zł
jak przyszła nie mogłam uwierzyć.CUDO z czekoladowego aksamitu obszyte złotym sznurkiem i złotymi guzikami.Facet chyba był szalony że to sprzedał za takie grosze.Balmain nie powstydziłby się
do tego dwie płyty DVD
W hołdzie MJ i MJ Legenda
i piękny album Michael Jackson życie legendy 1958-2009
a gwiazdka przyniosła mi adapter do moich winyli więc oczy mi wypadły i potoczyły się po podłodze obok opadniętej szczęki
a w styczniu zamiast jedzenia oglądanie obrazków w albumie bo na jedzenie nie starczy ;-P
ps chyba byłam grzeczna w zeszłym roku
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Przyszły mi wreszcie zamówione przed Gwiazdką Bal a Versailles.Wydają mi się identyczne jak Chanel no 5,więc dla mnie smierdzą jak kostka do kibla Teraz przy kazdym pobycie w publicznej toalecie będę miała podejrzenie,że Majkel tu był przede mną No,ale przynajmniej zaspokoiłam swoją ciekawość i mają ładny flakonik więc mi półkę ozdabiają
- Dama Kameliowa
Ostatnio zamówiłam sobie na allegro wisiorek z Michaelem. Strasznie się cieszyłam. Niestety mam tatę, który lubi żartować i powiedział, że nie dostane, bo są jakies problemy z wysyłką... czy coś takiego ;p Byłam wściekła. Gdy tylko przyszłam do domu na stoliku u mnie w pokoju lezała poczuszka. Otworzyłam i mam!! Mam wisiorek. Jestem bardzo zadowolona z zakupu :D i nadal wściekła na tatę xD
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
Sama sobie byłam Santy w tym roku . "Michael", "Vision" to perełki na święta stricte michelowe . A dzisiaj w Wigilię,po raz pierwszy w TV widziałam teledysk HMH (dwukrotnie) . Ciekawe, że akurat dzisiaj, nie...Więc, to taki kolejny, trzeci prezencik związany z MJ.
Ostatnio zmieniony pt, 24 gru 2010, 21:47 przez buziaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
1958 - forever...
- Fanka MJ'a
W tym roku Mikołaj przyniósł mi między innymi plakat - http://img09.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1378974990
"In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart."
You rock my world, Michael!!!
I'll never let you part
For you're always in my heart."
You rock my world, Michael!!!
Ja dostałem nowy album "Michael" i od dawna pożądaną koszulę (tę czerwoną, w której Michael był na "This Is It"). Dla przypomnienia: http://www.michaeljacksoncelebritycloth ... -shirt.jpg Jest świetna i ma takie faajne błyszczące cekiny!
P.S Jutro przyjeżdża dalsza rodzinka i pewnie też sprezentują mi coś "Michaelowego", jako że zbytnio się nie skrywam z moim stosunkiem do niego.
EDIT: Przyszła książka "Michael Jackson - Legenda" i kubek z MJ'em (z okresu Bad).
P.S Jutro przyjeżdża dalsza rodzinka i pewnie też sprezentują mi coś "Michaelowego", jako że zbytnio się nie skrywam z moim stosunkiem do niego.
EDIT: Przyszła książka "Michael Jackson - Legenda" i kubek z MJ'em (z okresu Bad).
Ostatnio zmieniony sob, 25 gru 2010, 20:57 przez kubag02, łącznie zmieniany 1 raz.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
-