Michaelowe prezenty

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

cyberkinol

Post autor: cyberkinol »

A ja chciałam sobie sama zrobić prezent i kupić HIStory. No ale nie udało mi się jej zdobyć. Sprawdzałam już w 3 Empikach i 2 Saturnach i nigdzie jej nie ma.
Lady_J

Post autor: Lady_J »

łał jak tak czytam, co dostaliście to Wam wszystkim straaasznie zazdroszczę (źle, źle, źle! zazdrośc jest złaaa)! Bo ja nie dostałam nic Michael'owego...;(
Ale rodzice obiecali mi, że jak będziemy remontowac chatę, to u mnie w pokoju zrobimy fototapetę z Michaelem! na całą ścianę! ;) tak się ucieszyłam, że już doczekac się nie mogę;) Mike na całej ścianie, mmm! :happy:
I will always love You, Michael...
YOU'LL ALWAYS BE MY HERO...<3
Magic is everywhere;)
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

ja nie liczyłam na Gwiazdkę i wpadłam do New Yorkera

Obrazek

35zł!!

a potem na allegro za 25zł

Obrazek

jak przyszła nie mogłam uwierzyć.CUDO z czekoladowego aksamitu obszyte złotym sznurkiem i złotymi guzikami.Facet chyba był szalony że to sprzedał za takie grosze.Balmain nie powstydziłby się :dance:

do tego dwie płyty DVD
W hołdzie MJ i MJ Legenda

i piękny album Michael Jackson życie legendy 1958-2009

a gwiazdka przyniosła mi adapter do moich winyli więc oczy mi wypadły i potoczyły się po podłodze obok opadniętej szczęki glupija

a w styczniu zamiast jedzenia oglądanie obrazków w albumie bo na jedzenie nie starczy ;-P

ps chyba byłam grzeczna w zeszłym roku :wariat:
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
vivi

Post autor: vivi »

Przyszły mi wreszcie zamówione przed Gwiazdką Bal a Versailles.Wydają mi się identyczne jak Chanel no 5,więc dla mnie smierdzą jak kostka do kibla :-/ Teraz przy kazdym pobycie w publicznej toalecie będę miała podejrzenie,że Majkel tu był przede mną glupija No,ale przynajmniej zaspokoiłam swoją ciekawość i mają ładny flakonik więc mi półkę ozdabiają :wariat: :-)
Awatar użytkownika
MJulia

Post autor: MJulia »

Dziś doszły kolejne rzeczy :

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Jestem strasznie szczęśliwa.
Szkoda, że te wszystkie rzeczy nie doszły pod choinkę, no ale poczta zawsze zawodna...
Obrazek
Awatar użytkownika
Taloa

Post autor: Taloa »

A ja na gwiazdkę dostałam książkę "Moonwalk". :mj: Fakt, że sama ją sobie kupiłam na początku grudnia sprawiał, że czasem dostawałam szału, poniewaz strasznie chciałam ją przeczytać, ale postanowiłam sobie, że będę twarda i otworzę ją dopiero 24.12. I powiem jedno warto było tyle czekać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kokish

Post autor: Kokish »

Wczoraj otwieram paczkę a tu moja wymarzona książka "Życie Legendy"!
Jestem strasznie szczęśliwa! :happy:
Obrazek
This is it...
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

A ja się dowiedziałam, że na jutrzejsze urodziny dostanę "Sekrety Raju Utraconego" Kevina Foxa :)
Nie ma to jak dyskretne koleżanki...Ale bardzo się cieszę ^^
Awatar użytkownika
domcia_MJ

Post autor: domcia_MJ »

Ostatnio zamówiłam sobie na allegro wisiorek z Michaelem. Strasznie się cieszyłam. Niestety mam tatę, który lubi żartować i powiedział, że nie dostane, bo są jakies problemy z wysyłką... czy coś takiego ;p Byłam wściekła. Gdy tylko przyszłam do domu na stoliku u mnie w pokoju lezała poczuszka. Otworzyłam i mam!! Mam wisiorek. :-) :dance: Jestem bardzo zadowolona z zakupu :D i nadal wściekła na tatę xD
Obrazek
"Just try to stay a child as long as you can. Don't force into adulthood."
- Michael Jackson ;** We love you ;(
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

No to chwalić się kto co dostał od Santy majkelowego, bom ciekawa nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Sama sobie byłam Santy w tym roku :-) . "Michael", "Vision" to perełki na święta stricte michelowe :-). A dzisiaj w Wigilię,po raz pierwszy w TV widziałam teledysk HMH (dwukrotnie) ;-). Ciekawe, że akurat dzisiaj, nie...Więc, to taki kolejny, trzeci prezencik związany z MJ.
Ostatnio zmieniony pt, 24 gru 2010, 21:47 przez buziaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
1958 - forever...
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Ja dostałam płytę Michael oraz Michael Jackson The Ultimation Colection , czyli wszystkie piosenki Mike ' a na 4 płytach , a na 5 koncert ^ ^.
Awatar użytkownika
Fanka MJ'a

Post autor: Fanka MJ'a »

W tym roku Mikołaj przyniósł mi między innymi plakat - http://img09.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1378974990 :happy:
"In the promise of another tomorrow
I'll never let you part
For you're always in my heart."

You rock my world, Michael!!!
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Ja dostałem nowy album "Michael" i od dawna pożądaną koszulę (tę czerwoną, w której Michael był na "This Is It"). Dla przypomnienia: http://www.michaeljacksoncelebritycloth ... -shirt.jpg Jest świetna i ma takie faajne błyszczące cekiny!

P.S Jutro przyjeżdża dalsza rodzinka i pewnie też sprezentują mi coś "Michaelowego", jako że zbytnio się nie skrywam z moim stosunkiem do niego.

EDIT: Przyszła książka "Michael Jackson - Legenda" i kubek z MJ'em (z okresu Bad).
Ostatnio zmieniony sob, 25 gru 2010, 20:57 przez kubag02, łącznie zmieniany 1 raz.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

A ja dostałam bluzę która przypomina tę z Thrillerra. Nie ta czerwona z czarnymi paskami tylko ta z literą "M".
Kocham cię Mamusiu - Mikołaju :*
Obrazek
ODPOWIEDZ