Piotrusia Pani pisze:No nareszcie
gosiaczku, czekałam kiedy Ty się wreszcie odezwiesz

.
O jaaaaa, miło to czytać
Piotrusia Pani pisze:A z tym Earth song, to ja też muszę Cię wyściskać, chyba jako jedyna z krakowskiej grupy tak zareagowałaś na ten pomysł i jesteś za tym żeby to zrealizować. Podpisuję się pod tym co napisałaś, ten teledysk ma siłę rażenia, powala i wyciska łzy. To co, pomożesz mi doprowadzić to do skutku? Mogę na Ciebie liczyć?

No to deal xD
Naprawdę? Inni nie chcieli? To jest świetny pomysł przecież!
Oczywiście, że Ci pomogę
Piotrusia Pani pisze:W ogóle to ja bym chciała z wami założyć kiedyś taką grupę charytatywną, jakbyście byli chętni na taką działalność dla dzieci, ale nie tylko dla dzieci, taka grupa od "make better place". I nie od jakiegoś dzwonu, jak ta rocznica, ale na codzień. To moje marzenie juz od dawna, ale nic nie mówiłam, bo uważałam, ze było na to za wcześnie. I mam na myśli konkretne przedsięwzięcia, a zbiórki pieniędzy niekoniecznie, lub jako dodatek. Ale to tak na marginesie. Pewnie uważacie,że to nie jest wątek na ten temat. Już milknę ;).
A to też jest ciekawy pomysł, ale myślę, że bardziej na przyszłość, jak już się wygrzebiemy z organizacji rocznicy, itd.
Wstępnie jestem za
Piotrusia Pani pisze:Dla niektórych chyba nie będzie zaskoczeniem jak napiszę, że rezerwuję sobie
Remember the time
Pewne rzeczy są oczywistą oczywistością
MadziaLenka pisze:w takim razie biorąc pod uwagę to, że do 25.06 bede miała sesje co = mało czasu na przygotowania zastanaiwam się nad Thrillerem bo to umiem zatańczyć, ale nie mam czerwonych spodni i kurtki:(
Ja na przykład biorę Smooth Criminal tylko dlatego, że między tą sesją a letnią jest trochę czasu

a ze strojem będę miała spory problem...ale tym się będę martwić potem.
Myślę, Madziu, że spokojnie dasz radę z każdym układem, który wybierzesz!
777 pisze:Hej,
sorry z góry ale jeszcze nie wczytywałem sie dogłębnie w Wasze pomysły i wypowiedzi. Myślę, (i dlatego zabieram głos tutaj) że i tak pewne firmy marketingowe / agencje artystyczne będą coś organizowały w tym dniu. Wiadomo, nie robią tego tak jak Wy dla MJ, a raczej dla jakieś promocji czy pieniądzy z reklam / sponsorodawców. To tak dla informejszyn. A ile pewnie imprez MJ-o podobnych będzie?, niby to z muzyką króla gdzie na 200 utwórów może i 20 się usłyszy.

Masz rację,
Erwin, takich rzeczy pewnie będzie sporo, żeby firmy mogły więcej zarobić, wiadomo.
A co do imprez, biorąc pod uwagę, że 25.06 to piatek, myślę, że też będzie ich zatrzęsienie

Zrób sam jakąś!! xD Przynajmniej byłaby dobra muzyka
ola1714 pisze:To jak każdy coś rezerwuje to ja chyba się skuszę na Billie Jean :P a mogę werse koncertową ? ona jest chyba nawet bardziej rozpoznawalna :D Ale nad tym się jeszcze zastanowię xD ostateczną odpowiedź dam jutro albo dzisiaj wieczorem :)
Bo chyba TWYMMF jest już zajęte ?
Dobry wybór! ^^
A TWYMMF zarezerwowała sobie
m_ary_jane
nice girl pisze:Oprócz samego teledysku zaproponowałabym, także wiersz Planet Earth.
tak Tak TAK!!
ola1714 pisze:Sybirra pisze:Teraz nie mam za bardzo czasu, ale obiecuję, że po 25 maja będę z Wami w Krakowie rękami, nogami i wszystkim czym się da :D
A nie przypadkiem 25 czerwca ?
Myślę, że po 25 czerwca to byłoby dość późno
Podejrzewam, że
Sybirra miała na myśli, że będzie po maturach, tak? Przynajmniej ja to tak zrozumiałam