MJ Warszawa Dance Team

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Baniek

MJ Warszawa Dance Team

Post autor: Baniek »

Witam przeglądając dziś forum natknąłem się na 2 tematy :
MJ Wrocław Dance Team? i
[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
i chciałbym założyć właśnie taką grupkę(10 osób) w warszawie .
Szukam ludzi którzy chcieli by się nauczyć tańczyć np Thrillera , Billie Jean itd.
A może ktoś z was z warszawy umie tańczyć i by uczył innych fanów michaela . Acha , a co z salą ?
salę można wynajmować w każde weekendy przypuszczam że jak na taką salę się złożymy to nie będzie drogo .
Chciałbym zrobić coś takiego że albo ktoś nas uczy tańczyć albo wynajmujemy salę z telewizorem i z teledysku się uczymy.

Wiem że to pewnie nie wypali ale warto spróbować i co z tego że mam 13
lat może inni starsi fani też będą chcieli tego spróbować.

Kto chętny ? -.-
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

Ja się chętnie na taką naukę piszę... o ile czas mi na to pozwoli. To znaczy, chciałabym się nauczyć układów.
:mj: :mj: :mj: :mj:
Obrazek Obrazek Obrazek
Baniek

Co tylko 1 osoba ?
Obrazek
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Jest taka grupa z grona i fundacji. Moze z nimi sie skontaktuj.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Ja bym była baaardzo chętna, nawet myślałam o wykupieniu kilku prywatnych lekcji z jakimś zawodowym tancerzem, ale w grupie na pewno byłoby fajniej i taniej. Mnie interesuje układ z Thrillera, Smooth Criminal i Baet it, a marzeniem, chyba niedoścignionym jest Dangerous (pewnie całości nigdy nie dałabym rady się nauczyć, ale choć fragmenty...).

Proponuję kontynuować ten temat, i jeśli zbierze się nas choć 5 osób, to wydaje mi się, że może wypalić.
Ja niestety nie zaglądam do grona i fundacji, nikogo tam nie znam, ale może ktoś zna i jakoś uda nam się połączyć.
Zaznaczam, że jestem noga do tańca, ale chęci ogromne!!!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

bj pisze:myślałam o wykupieniu kilku prywatnych lekcji z jakimś zawodowym tancerzem
35 zł / godz. :smiech: tylko ja nie zawodowy. A tak na serio ciepło na serduchu się robi jak czytam kolejne tematy (MIASTO) dance teamy ;-) życzę powodzenia ;-) i dużo tańców ;-).
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
bj

Ale ty Tancerzu, nie jesteś niestety z Wwy ? Czy się mylę? Bo by było super, jakbys weekendami był wolny :-)

A tak poza tym, to czy pasowałby Wam Mokotów na spotkania?
Awatar użytkownika
bj

Sluchajcie, jak na razie jest nas troje. Może znacie kogoś, kto jest chętny, ale np w ogóle nie jest na forum, albo lubi tańczyć i chciałby się nauczyć bądź co bądź kultowych układów, a niekoniecznie jest fanem MJ. Tak jak pisałam, jak będzie nas choćby 5 osób, to zaczniemy coś działać!
Awatar użytkownika
Lea

Post autor: Lea »

Nie wiem na ile temat jest aktualny, ale od tygodnia mieszkam w Warszawie i też byłabym bardzo chętna. Dajcie proszę znać czy coś może planujecie?
Obrazek

I'll never let you part - for you're always in my heart.
Baniek

19291398 to moje gg w razie czego pisać .
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Słuchajcie, a może by tak zaproponować jakiejś szkole tańca, np tej w Alei Niepodległości przy metrze, żeby stworzyli taki kurs MJ Dance.
W Łodzi jest coś takiego, więc w Wwie na pewno byliby chętni, a taka szkoła bardziej by to rozpropagowała i na pewno byłoby wielu chętnych.

Jeśli podoba wam się pomysł, to trzeba by się zgrać, najpierw wysłać tam email, że jest nas, powiedzmy 4-ro chętnych i czy w ogóle jest o czym z nimi rozmawiać.
Baniek

bj jest nas tak

1.Baniek
2.bj
3.MsMoon
4.Lea

czekamy na dalsze zgłoszenia gdy będzie nas 5-6 tak jak mówił bj to zaczynamy coś robić. Pozdro

BJ podaj GG
Obrazek
Awatar użytkownika
tnatalia

Post autor: tnatalia »

Ja jestem tak jakby zainteresowana, wszystko zależy od terminów i oczywiście kosztów. Jak dostanę jakieś szczegóły mogę się zdeklarować konkretnie na tak lub nie. W razie czego podaje swoje gg7198597
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

hej kochani!
Piszę do Was z zasypanego śniegiem Poznania i chciałam się podzielić z Wami super wieścią - dziś spotkaliśmy się na tańcach MJ już po raz drugi. Pisze to po to, żeby potwierdzić, że to MJ-taniec w grupie to jedna z najlepiej mi znanych form spędzania czasu jaka znam:). Pisząc to chciałam troszkę Was zmotywować (ma sami najpierw napisaliśmy oczywiście 14 stron o tym, że: "chcemy" a tak naprawdę tańczymy od 2 tygodni. hehhee :smiech: ). Drugim powodem tego pisania jest prośba - Wy też piszcie do nas i nas motywujcie!! Bo początkowy entuzjazm to jedno a rozwijanie tego projektu to drugie!
I trzecia sprawa - pozdrawiam Warszawę! Lubię Wasze miasto! :D

a to my http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 410#212410
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Agynes

Post autor: Agynes »

Chętnie bym się zapisała, niestety musiałabym dojeżdżać do Warszawy ;c Autobusem odpada, bo za daleko i rodzice mnie nie puszczą samej, a co weekend nie będą mnie dowozić.
Szkoda.
Obrazek
ODPOWIEDZ