MJ Warszawa Dance Team
MJ Warszawa Dance Team
Witam przeglądając dziś forum natknąłem się na 2 tematy :
MJ Wrocław Dance Team? i
[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
i chciałbym założyć właśnie taką grupkę(10 osób) w warszawie .
Szukam ludzi którzy chcieli by się nauczyć tańczyć np Thrillera , Billie Jean itd.
A może ktoś z was z warszawy umie tańczyć i by uczył innych fanów michaela . Acha , a co z salą ?
salę można wynajmować w każde weekendy przypuszczam że jak na taką salę się złożymy to nie będzie drogo .
Chciałbym zrobić coś takiego że albo ktoś nas uczy tańczyć albo wynajmujemy salę z telewizorem i z teledysku się uczymy.
Wiem że to pewnie nie wypali ale warto spróbować i co z tego że mam 13
lat może inni starsi fani też będą chcieli tego spróbować.
Kto chętny ? -.-
MJ Wrocław Dance Team? i
[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)
i chciałbym założyć właśnie taką grupkę(10 osób) w warszawie .
Szukam ludzi którzy chcieli by się nauczyć tańczyć np Thrillera , Billie Jean itd.
A może ktoś z was z warszawy umie tańczyć i by uczył innych fanów michaela . Acha , a co z salą ?
salę można wynajmować w każde weekendy przypuszczam że jak na taką salę się złożymy to nie będzie drogo .
Chciałbym zrobić coś takiego że albo ktoś nas uczy tańczyć albo wynajmujemy salę z telewizorem i z teledysku się uczymy.
Wiem że to pewnie nie wypali ale warto spróbować i co z tego że mam 13
lat może inni starsi fani też będą chcieli tego spróbować.
Kto chętny ? -.-
- SZEŚĆSETBANIEK
- Noemi.best
Ja bym była baaardzo chętna, nawet myślałam o wykupieniu kilku prywatnych lekcji z jakimś zawodowym tancerzem, ale w grupie na pewno byłoby fajniej i taniej. Mnie interesuje układ z Thrillera, Smooth Criminal i Baet it, a marzeniem, chyba niedoścignionym jest Dangerous (pewnie całości nigdy nie dałabym rady się nauczyć, ale choć fragmenty...).
Proponuję kontynuować ten temat, i jeśli zbierze się nas choć 5 osób, to wydaje mi się, że może wypalić.
Ja niestety nie zaglądam do grona i fundacji, nikogo tam nie znam, ale może ktoś zna i jakoś uda nam się połączyć.
Zaznaczam, że jestem noga do tańca, ale chęci ogromne!!!
Proponuję kontynuować ten temat, i jeśli zbierze się nas choć 5 osób, to wydaje mi się, że może wypalić.
Ja niestety nie zaglądam do grona i fundacji, nikogo tam nie znam, ale może ktoś zna i jakoś uda nam się połączyć.
Zaznaczam, że jestem noga do tańca, ale chęci ogromne!!!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
35 zł / godz.bj pisze:myślałam o wykupieniu kilku prywatnych lekcji z jakimś zawodowym tancerzem

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Sluchajcie, jak na razie jest nas troje. Może znacie kogoś, kto jest chętny, ale np w ogóle nie jest na forum, albo lubi tańczyć i chciałby się nauczyć bądź co bądź kultowych układów, a niekoniecznie jest fanem MJ. Tak jak pisałam, jak będzie nas choćby 5 osób, to zaczniemy coś działać!
Słuchajcie, a może by tak zaproponować jakiejś szkole tańca, np tej w Alei Niepodległości przy metrze, żeby stworzyli taki kurs MJ Dance.
W Łodzi jest coś takiego, więc w Wwie na pewno byliby chętni, a taka szkoła bardziej by to rozpropagowała i na pewno byłoby wielu chętnych.
Jeśli podoba wam się pomysł, to trzeba by się zgrać, najpierw wysłać tam email, że jest nas, powiedzmy 4-ro chętnych i czy w ogóle jest o czym z nimi rozmawiać.
W Łodzi jest coś takiego, więc w Wwie na pewno byliby chętni, a taka szkoła bardziej by to rozpropagowała i na pewno byłoby wielu chętnych.
Jeśli podoba wam się pomysł, to trzeba by się zgrać, najpierw wysłać tam email, że jest nas, powiedzmy 4-ro chętnych i czy w ogóle jest o czym z nimi rozmawiać.
-
hej kochani!
Piszę do Was z zasypanego śniegiem Poznania i chciałam się podzielić z Wami super wieścią - dziś spotkaliśmy się na tańcach MJ już po raz drugi. Pisze to po to, żeby potwierdzić, że to MJ-taniec w grupie to jedna z najlepiej mi znanych form spędzania czasu jaka znam:). Pisząc to chciałam troszkę Was zmotywować (ma sami najpierw napisaliśmy oczywiście 14 stron o tym, że: "chcemy" a tak naprawdę tańczymy od 2 tygodni. hehhee
). Drugim powodem tego pisania jest prośba - Wy też piszcie do nas i nas motywujcie!! Bo początkowy entuzjazm to jedno a rozwijanie tego projektu to drugie!
I trzecia sprawa - pozdrawiam Warszawę! Lubię Wasze miasto! :D
a to my http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 410#212410
Piszę do Was z zasypanego śniegiem Poznania i chciałam się podzielić z Wami super wieścią - dziś spotkaliśmy się na tańcach MJ już po raz drugi. Pisze to po to, żeby potwierdzić, że to MJ-taniec w grupie to jedna z najlepiej mi znanych form spędzania czasu jaka znam:). Pisząc to chciałam troszkę Was zmotywować (ma sami najpierw napisaliśmy oczywiście 14 stron o tym, że: "chcemy" a tak naprawdę tańczymy od 2 tygodni. hehhee

I trzecia sprawa - pozdrawiam Warszawę! Lubię Wasze miasto! :D
a to my http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 410#212410
Primum non nocere.