Jola dzięki za tego posta, uwielbiam słuchać/czytać takie opowieści fanów, naprawdę nigdy nie mam tego dość, chyba dlatego, ze zawsze w opisywanych przez innych sytuacjach, albo ich spostrzeżeniach widzę jakiś kawałek samej siebie, i sobie wtedy myślę "O...ja dokładnie tak samo". I teraz też...np. ja dokładnie tak samo, oglądałam po tysiąc razy ich klipy...
jola pisze:ej widziałaś Slasha jak odgarnął włosy?
... Ile razy ja tak robiłam, ilekroć oglądałam coś, gdzie przez chwilę było widac twarz Slasha zawsze robiłam pause tzn. zatrzymywałam na tym momencie i badałam każdy szczegół jego twarzy

. Tak własnie było! A z resztą co tam "było" ja wciąż jeszcze czasem łapię się na tym, że... zwłaszcza oglądając coś starego, sprzed 10 lat albo więcej... wytężam wzrok, "bo widać przez chwilę oczy Slasha!", albo kawałek twarzy Slasha.
A przy okazji coś mi się tak jakby w związku z tym przypomniało
http://www.udargo.com/burton/MTV - tu jest link do całej historyjki zabawnej swoją drogą.
el_loko pisze:jola pisze:Patrzy i po chwili pyta żartem : czemu ten facet nigdy spodni nie nosi?
Mam tak samo ino ze z Mama :P
U mnie o majtkach, czy tam spodniach Axla raczej nikt nigdy nic nie mówił, za to było bardziej o to, że na prawie każdym jednym plakacie Slash był z papierosem i Jackiem Danielsem. Mój ojciec obejrzał raz kawałek jakiegoś programu w tv, gdzie był wywiad ze Slashem i Axlem chyba rok 1988 (tzn. wywiad był z tego roku) i Slash był tam nietrzeźwy, nie dość, że był już pijany co było widać, to ciągle jeszcze sączył prosto z butelki tego Jacka D. no i co drugie słowo okraszał swoimi fuckami..., wiecie jak Slash gada. Więc mój ojciec trochę dziwnie na to spojrzał, bo jakiś pijący, palący, przeklinający facet w kowbojkach i podartych spodniach, a ja 12 letnie dziecko wpatrzona w niego i zakochana

. Ale mimo wszystko nie czepiał się, nigdy nic złego nie powiedział o Gunsach i o tej mojej fascynacji nimi, dzięki czemu moja miłość do nich mogła bez przeszkód rozkwitać

Moi rodzice ogólnie są bardzo tolerancyjni, zawsze miałam straszny luz, oni zajmowali się swoimi sprawami, ja swoimi. Nigdy się nie czepiali cokolwiek wisiało u mnie na ścianie, czegokolwiek słuchałam, cokolwiek oglądałam. Dlatego też wyrosło ze mnie takie "dziwne" dziecko
jola pisze:Później zaczęłam palić z moją kuzynką Marlboro ( no wiadomo-Slash)
Ja też paliłam Marlboro

, ale teraz też już nie palę (i oczywiście nie reklamujemy i nie polecamy palenia), swojego ostatniego papierosa wypaliłam 3 października 2001 roku.
Ale.. a propos Slasha. On też już nie pali Marlboro, przerzucił się na jakieś takie niebieskie. Nie wiem co to za papierosy? Ktoś wie co pali teraz Slash?
jola pisze:Axlowi widać wybujałe krocze, no wiesz
Jakbym siebie czytała

. Która fanka podczas oglądania koncertów nie skupia swojej uwagi na kroczu Axla? Ostatnio moim hitem było, oglądanie tego fragmentu z "7 days In Rio" gdzie Axl na końcu zostaje w samych majtkach....białych stringach. W ogóle nie wiem jak to się stało, że ktoś zdjął mu spodenki, bo jest ujęcie Axla w spodenkach a drugie ujęcie to Axl kopiący ze sceny piłki w samych stringach. Zresztą wydaje mi się, że Axl "z jakichś przyczyn" celowo latał po scenie w tych obcisłych spodenkach

.
jola pisze:Miałam sny, że Slash ma blond wlosy!
Oh noł! Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić
jola pisze:A co do tego filmu: nie dobijaj mnie..nie widziałam tego i nie wiem kiedy zobaczę.
A chcesz zobaczyć?

Wrzuciłam Ci na razie na yousendit
Intro http://s51.yousendit.com/d.aspx?id=0ADL ... VBG6TSUL45
powiedz mi czy dasz radę to ściągnąć. Axl na tym korytarzu jest boski, chyba najlepszy moment w całym filmie. A swoją drogą, nie martw się, że tego nie kupiłaś, bo: po pierwsze, nie ma tam nawet sekundy muzyki GN'R. Po drugie to nieautoryzowana biografia i wypowiadają się tam ciągle jacyś ludzie niby "eksperci" od GN'R, którzy gadają w kółko te same bzdury. Po trzecie ktoś nakręcił ten filmik chyba tylko po to, żeby wyciągnąć kasę od fanów i zarobić na nazwisku Axl Rose. Ja nie kupiłam tego filmu i jakoś nie mam zamiaru. Ale, że byłam ciekawa co to jest to ściągnęłam go sobie z bootlegów.
jola pisze:Jak zobaczyłam, że ta małpa to ma (tzn. nasza Ania)
No właśnie zostańmy przy Ani, i mimo wszystko nie obrażajmy w ten sposób naszej brazylijskiej "koleżanki", ani jej, ani nikogo, taka zasada

.
jola pisze:ale wielu rzeczy jeszcze nie widziałam.
Pocieszę Cię, bo ja też wielu rzeczy jeszcze nie widziałam, serio! Cały czas znajduję coś czego jeszcze nie widziałam. I pewnie jeszcze długo nie uda mi się wszystkiego zobaczyć, zresztą pewnie do końca życia nie uda mi się dotrzeć do wszystkich programów, wywiadów i innych rzeczyz Guns n' Roses, które były gdzieś, kiedyś nagrane, wyemitowane, pokazane lub nie pokazane, a tylko nagrane i gdzieś tam leżą nienaruszone i czekają na odkrycie. No a poza tym jest jeszcze tak wiele nagrań amatorskich, zrobionych przez fanów na koncertach...itd.
jola pisze:U ciebie też jest tak zimno jak w psiarni?
Nawet nie pytaj, w tej chwili jest - 27 stopni
el_loko pisze:Sorry, że wcinam sie w rozmowe.
el_loko wcinaj się kiedy tylko masz na to ochotę.
chcociazby Estranged
Ja jestem uzależniona od Estranged, to jest jedyna piosenka GN'R której słucham naprawdę codziennie. Zresztą od paru dni cały czas słucham niebieskiej Iluzji, jakaś obsesja mnie naszła.
No to dobranoc, chociaż nie wiem czy to jak na mnie, nie za wcześnie. Jest prawie 2:00, a ja muszę wstać DOPIERO o 6:00. Ale...skoro Gunsomaniacy idą spać, to ja też

.