Nasze kolekcje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Dama Kameliowa
Shiny, "I love you, Poland" jest w empikach i Tesco. "Moja HIStoria, czyli..." jest już chyba niedostępna w sklepach materialnych, możesz poszukać w internecie.
Swojego czasu była w empikach (tak mi się wydaje), dostałam ją w prezencie od wujka.
A ja się pochwalę, że do mojej kolekcji dołączył cekinowy, Majkelowy kapelusz :)
Swojego czasu była w empikach (tak mi się wydaje), dostałam ją w prezencie od wujka.
A ja się pochwalę, że do mojej kolekcji dołączył cekinowy, Majkelowy kapelusz :)
- Dama Kameliowa
Dokonałam dziś inwestycji życia – nabyłam drogą kupna ten cudny album który mi się śnił po nocach (zaraz po Opus). Nie jestem jakaś wielką zagorzałą miłośniczką słowa drukowanego i jeśli chodzi o albumy z MJ jestem bardzo wybredna(bowiem jak już pisałam ja mam jobla na punkcie DVD)itp. Ale to cudo zafascynowało mnie odkąd tylko się pojawiło na necie.
Michael Jackson Treasures – cudne cudne cudne ! zobaczyłam przypadkiem na ekspozycji w sklepie Bookstore weszłam do środka i już było moje. Nie ukrywam że mi się przyfarciło - trafiła mi się bardzo miła dziewczyna sprzedawczyni z którą wymieniłam się zniżkami pracowniczymi (taka usługa między firmami :D) tym samym zamiast 134 zl(bo tyle kosztowała) zaplaciłam 94 zl :D Oczywiście chciałam się skusić jeszcze na Dancing the Dreams bo lezało tuż obok ale jak na jeden raz to nie będę szaleć.
Rozpakowałam drzącymi rękoma i usiadłam z wrażenia. Ten album jest wart każdej ceny i polecam wszystkim nawet za te 134 zl. W zamian człowiek ma przed sobą duży i bardzo solidny album pełen niespodzianek.
Gruba solidnie wykonana oprawa ze srebrnym napisem. Papier mocny kredowy, większość zdjęc bardzo dobrej jakości (kilka nigdy nie widziałam wczesniej)Duży, ciężki oblędny!
Album jest SZYTY a nie klejony co jest plusem bo nie rozsypie się na pewno za kilka lat
No i przede wszystkim dodatki które są skarbem dla każdego fana – nie będę tutaj zdradzać wszystkich będziecie mieć niespodziankę. Co kilka kartek znajduje się przyczepiona duża pergaminowa koperta gdzie znajdują się kopie rożnych perełek między innymi:
-Testament MJ
- Świadectwo ślubu z Lisą
- Nominacje oraz nagrody Grammy: na starym pożółkłym papierze który autentycznie wygląda jak trącony zębem czasu
- Bilety na koncerty wszystkich tras oraz wejscówki VIP
- Odpis aktu uniewinnienia MJ
- Wejscowka do Staples center na uroczystość pogrzebową
Resztę musicie poznać sami :D Polecam każdemu z czystym sercem to jest rzecz która powinna się znalesc w waszych domach. Jestem zachwycona, pochłaniam ten album oczami i cieszę się jak dziecko. Naprawde WARTO !
Stoi u mnie na honorowym miejscu, znajomi już się ze mnie smieją bo jak ktoś chce oglądnąc to kazę mu najpierw porządnie umyć ręce.
I jeszcze kilka fotek:
Michael Jackson Treasures – cudne cudne cudne ! zobaczyłam przypadkiem na ekspozycji w sklepie Bookstore weszłam do środka i już było moje. Nie ukrywam że mi się przyfarciło - trafiła mi się bardzo miła dziewczyna sprzedawczyni z którą wymieniłam się zniżkami pracowniczymi (taka usługa między firmami :D) tym samym zamiast 134 zl(bo tyle kosztowała) zaplaciłam 94 zl :D Oczywiście chciałam się skusić jeszcze na Dancing the Dreams bo lezało tuż obok ale jak na jeden raz to nie będę szaleć.
Rozpakowałam drzącymi rękoma i usiadłam z wrażenia. Ten album jest wart każdej ceny i polecam wszystkim nawet za te 134 zl. W zamian człowiek ma przed sobą duży i bardzo solidny album pełen niespodzianek.
Gruba solidnie wykonana oprawa ze srebrnym napisem. Papier mocny kredowy, większość zdjęc bardzo dobrej jakości (kilka nigdy nie widziałam wczesniej)Duży, ciężki oblędny!
Album jest SZYTY a nie klejony co jest plusem bo nie rozsypie się na pewno za kilka lat
No i przede wszystkim dodatki które są skarbem dla każdego fana – nie będę tutaj zdradzać wszystkich będziecie mieć niespodziankę. Co kilka kartek znajduje się przyczepiona duża pergaminowa koperta gdzie znajdują się kopie rożnych perełek między innymi:
-Testament MJ
- Świadectwo ślubu z Lisą
- Nominacje oraz nagrody Grammy: na starym pożółkłym papierze który autentycznie wygląda jak trącony zębem czasu
- Bilety na koncerty wszystkich tras oraz wejscówki VIP
- Odpis aktu uniewinnienia MJ
- Wejscowka do Staples center na uroczystość pogrzebową
Resztę musicie poznać sami :D Polecam każdemu z czystym sercem to jest rzecz która powinna się znalesc w waszych domach. Jestem zachwycona, pochłaniam ten album oczami i cieszę się jak dziecko. Naprawde WARTO !
Stoi u mnie na honorowym miejscu, znajomi już się ze mnie smieją bo jak ktoś chce oglądnąc to kazę mu najpierw porządnie umyć ręce.
I jeszcze kilka fotek:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
- babybemine
cudeńko! ;o wow, gratulacje zakupu! od dzisiaj poluję na tą książkę w internecie i w Bookstoremoni pisze:Dokonałam dziś inwestycji życia – nabyłam drogą kupna ten cudny album który mi się śnił po nocach (zaraz po Opus). Nie jestem jakaś wielką zagorzałą miłośniczką słowa drukowanego i jeśli chodzi o albumy z MJ jestem bardzo wybredna(bowiem jak już pisałam ja mam jobla na punkcie DVD)itp. Ale to cudo zafascynowało mnie odkąd tylko się pojawiło na necie.
Michael Jackson Treasures [...]
To ja Ci powiem, że ja mam jeszcze większe wymagania. Otóż, każdy kto chce dotknąć którejś z książek o Michael'u musi ubrać rękawiczki. W sumie nie tyczy się to tylko książek a właściwie wszystkiegomoni pisze:Stoi u mnie na honorowym miejscu, znajomi już się ze mnie smieją bo jak ktoś chce oglądnąc to kazę mu najpierw porządnie umyć ręce.
Książka jest piękna i warta wydania takich pieniędzy. Właśnie, wydać na samą książkę to nic, mnie zawsze przeraża problem z dostawą - że koszta wynoszą połowe wartości danego przedmiotu ( prawie połowę...przesadziłam ale wiecie w czym rzecz )
مايكل جاكسون
- M.J | Kubaa
moni pisze:Dokonałam dziś inwestycji życia – nabyłam drogą kupna ten cudny album który mi się śnił po nocach (zaraz po Opus). Nie jestem jakaś wielką zagorzałą miłośniczką słowa drukowanego i jeśli chodzi o albumy z MJ jestem bardzo wybredna(bowiem jak już pisałam ja mam jobla na punkcie DVD)itp. Ale to cudo zafascynowało mnie odkąd tylko się pojawiło na necie.
Michael Jackson Treasures – cudne cudne cudne !
No i mnie zaraziłaś tą książką jest piękna i te kopie tego wszystkiego mmm :).Teraz znowu będe latał po księgarniach :D.
niestety nie - to reprodukcje oryginału - zreszta nawet jest tak napisane małymi literkami z tyłu :)Mjpolsat pisze:moni Mam kilka pytań
Czy bilety są oryginalne ?
albo prościej co jest na ich odwrocie czy jest tam znak wodny tak jak na moim jest taka mała gitarka ?
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
- DirtyDiana13
- M.J | Kubaa
- masquerade_
Również od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Michael Jackson: A Life in Pictures oraz właśnie Michael Jackson Treasures - książka jest, nie przesadzając, po prostu fantastyczna i warta każdego wydanego na nią grosza. Mjpolsat, tu masz jeszcze kilka zdjęć (zapożyczam z innego wątku): 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
- M.J | Kubaa