World Cry 2010

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Luis_Makrela

World Cry 2010

Post autor: Luis_Makrela »

Moi drodzy fani!!!

Ja wiem, ze ostatnimi czasy wytworzyły sie pewne "rysy" związane z kampania ThisIsNotIt. Mam nadzieję, ze to naprawdę będę TYLKO rysy, które nie okażą się trwałym pęknięciem w środowisku fanów MJ'a, które zawsze trzymało się RAZEM. Dlatego chiałabym zaproponować Wam pewien projekt:

Akcja World Cry 2010 ma na celu zorganizowanie wspólnej "vigil" 25.06.2010r., w kórej(mam nadzieję) wzięłoby udział wieeeelu fanów MJ'a.

Nasza szefowa została już poinformowana o akcji, chciałabym wiedzieć czy są wśród was osoby, które zdecydowałyby się na wzięcie w niej udział. Wszelkie szczegóły znajdują się na stronie - http://www.mjworldcry.com/index.html

Co Wy na to??

-> Przeniesione z Faktów. Jeśli chce się postować w Faktach o jakiejś akcji, to wypadałoby napisać co to za akcja i z czym się ją je. Poza tym forma posta jak najbardziej hyde parkowa. Dziękuję. zu
Ostatnio zmieniony śr, 30 gru 2009, 22:54 przez Luis_Makrela, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
MJulia

Post autor: MJulia »

A ja w czerwcu będę miec już lat 19... ;).
Fajna akcja - pisze się na to!
Obrazek
Awatar użytkownika
MJwroc

Post autor: MJwroc »

MJulia, może zgodzisz się zostać ambasadorką dla Wrocławia? :happy:
moon_song

Post autor: moon_song »

Nasza szefowa została już poinformowana o akcji
Tzn szefowa czego?
Przepraszam, ale nie jestem w temacie. Można prosić o szczegóły?

Ad spraw organizacyjnych - czy nie lepiej jeden ambasador na PL? Nie koniecznie z Warszawy. Wybrany poprzez forum (oczywiście pod warunkiem, że się na to zgodzi).

Co do miejsca - myślę, że do tego czasu będzie już płyta upamiętniająca w Warszawie, więc może...?
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
MJulia

MJwroc pisze:MJulia, może zgodzisz się zostać ambasadorką dla Wrocławia? :happy:
Jasne :). bardzo chętnie.
Napisz do mnie priv.

Zawsze Warszawa, a może dla odmiany Wrocław?
...
Obrazek
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Pomysł niewypał jak dla mnie,szczególnie wtedy gdy miałby się odbyć w kilku miastach. Nierealne.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Pomysł niewypał jak dla mnie,szczególnie wtedy gdy miałby się odbyć w kilku miastach. Nierealne.
dokładnie 1000 grup po 5 fanów- no po prostu super...
Obrazek
Awatar użytkownika
MJulia

Ok, no to zróbmy to w jednym miejscu, i znowu w Warszundze...
Obrazek
Luis_Makrela

Post autor: Luis_Makrela »

a dlaczego tak nieładnie?;P Warszawa to piekne miasto:D
To może zróbmy taką listę, wiem, ze moze jest za wczesnie, ale może juz sa osoby, które są pewne, ze moga pojawic się 25.06? Bo z tego, co ktos napisał zakończenie roku szkolnego ma wtedy miejsce, nie wspominając o sesji i pracy nas wszystkich...
Awatar użytkownika
wikii

Post autor: wikii »

viva201 pisze:
dokładnie 1000 grup po 5 fanów- no po prostu super...
Nie rozumiem dlaczego jesteście tak sceptycznie nastawieni. Jest jeszcze dużo czasu. Można przecież spotkać się w 2 lub 3 większych miastach tak, aby jak najwięcej fanów miało możliwość dotarcia. Bo chyba o to właśnie chodzi. Żeby przeżyć tą magiczną chwilę, to czuwanie razem.
Zero optymizmu. Tego właśnie nie lubię w polakach. Jesteśmy okropnie pesymistyczni.
Ale skoro koniecznie chcecie pozbawić wielu fanów możliwości przeżycia tego momentu z ludźmi takimi jak oni...
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
Urszula

Post autor: Urszula »

Szczerze kilka miast jest dużo lepszym pomysłem niż tylko Warszawa, w ten sposób wielu ludzi zostanie pozbawianych możliwości wzięcia w tym udziału. Dla mnie np Berlin jest dużo bliżej niż Warszawa, niestety prosty wybór a wolałabym spotakać się z fanami z Polski.

-> temat posprzątany 29 stycznia 2010.
mav.
ODPOWIEDZ