Michael Jackson's -This Is It Night 5-02-2010 TORUŃ

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Mamy kolejne info dotyczące naszej wspólnej zabawy w Toruniu.
Damian (organizator) poinformował mnie, że w sobotę (6.02) dałoby radę ustawić jakąś salę tylko dla nas w zaprzyjaźnionym pubie na tzw. after party.

Pozdro
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Post autor: girlfriend »

To super!! Dajcie więcej informacji :) Erwin czyli potańczysz z nami na afterku??
Michael [*] Never Can Say You Goodbye :(

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
damian1985

AfterParty po "Michael Jackson's - This Is It Night&quo

Post autor: damian1985 »

Widzę, że Erwin przedstawił już temat afterparty po "Michael Jackson's - This Is It Night" ;-) Moi drodzy sprawa wygląda następująco, mamy dwie opcje:
- afterparty cała sala dla nas bez możliwości potańczenia z uwagi na brak miejsca do tańca
- afterparty dwie całe sale dla nas z uwzględnioną salą do tańca

Różnica polega na tym, że w przypadku opcji nr 1 salę dostajemy bezpłatnie, natomiast przy opcji nr 2 trzeba będzie niestety zapłacić 10 zł za osobę przy wejściu - w cenie zawierają się dwie sale w tym sala dancefloor :mj: , miejsca siedzące i leżące (tak tak - leżące, wzrok Was nie myli) :happy: I być może uda mi się jeszcze coś załatwić - jakieś gratisy bądź zniżki w barze na poszczególny asortyment. Przynajmniej 24 h przed planowanym afterem muszę powiadomić managera lokalu którą z opcji wybieramy. Tę decyzję moi drodzy pozostawiam Wam - niech zadecyduje większość :mj:
Awatar użytkownika
billiejean89

Re: AfterParty po "Michael Jackson's - This Is It Night

Post autor: billiejean89 »

damian1985 pisze: Tę decyzję moi drodzy pozostawiam Wam - niech zadecyduje większość :mj:
Jak dla mnie lepsza jest opcja z salą do tańczenia. W sumie 10 zł to nie majątek :)
Obrazek
Awatar użytkownika
niobe86

Post autor: niobe86 »

U la la, to będzie weekend!! :happy:
Jeśli będzie nas nie za dużo, to chyba wtedy w mniejszej sali da radę potańczyć :) Ale oczywiście, 10zł to nie majątek, więc w zależności od liczby chętnych, duża czy mała, dla mnie bez różnicy ;-)

P.S.damian1985 czy możesz zdradzić o jaki zaprzyjaźniony lokal chodzi? będzie łatwiej się zadeklarować ;-)
I Need You
God I Need You
I Love You So Much...
Awatar użytkownika
girlfriend

niobe86 pisze:damian1985 czy możesz zdradzić o jaki zaprzyjaźniony lokal chodzi?
Właśnie ;-)

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Pewnie chodzi o Kafefajka.
Rzeczywiścia znajdują się tam miejsca siedzące jak i leżące.
Jak nazwa wskazuje można tam zamówić fajkę wodną.
Sali do tańczenia tam nie widziałam.
Miss You M.
Awatar użytkownika
damian1985

Lokal na after

Zgadza się, lokal o którym mowa to Kafefajka. Sala do tańczenia powstanie specjalnie dla nas, jeśli oczywiście zdeklarujemy chęć zrobienia afteru z wcześniej wspomnianej już opcji nr 2. Na sali siedząco-leżącej będą miejsca, żeby sobie "odsapnąć" i posiedzieć a na sali, w której normalnie znajdują się stoliki i krzesła powstanie dancefloor - naturalnie znajdujące się tam meble (krzesła, stoliki) zostaną specjalnie dla nas usunięte by stworzyć nam warunki do zabawy :mj:
Awatar użytkownika
kubawalter

Post autor: kubawalter »

Powiedzcie mi taką rzecz nenene Czy jest potrzebny dowód osobisty ??? Ja dopiero złożyłem wniosek,bo w tym roku wyrób dowodu jest za free (cwaniak ;-) ) Bo ja tez bym sie pisał na to :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
girlfriend

Wg mnie powinna wystarczyć legitymacja szkolna, tam też jest data urodzenia ;-)

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
damian1985

Legitymację szkolną bardzo łatwo podrobić więc absolutnie nie wchodzi ona w grę. Wystarczy, że będziesz miał przy sobie potwierdzenie złożenia wniosku + drugi dokument tożsamości - drugim dokumentem może być wcześniej już wspomniana legitymacja szkolna.
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

no to mam problem. Obiecałam siostrze, że ją przytargam a tu od 18 lat Nie ma sensu jechać w pojedynkę 550 km.
Hmmm nie dałoby rady, żeby wkręcić 17-stkę pod czujnym okiem opiekuńczej starszej (nie mylić z odpowiedzialną, przy MJ`u to wykluczone) siostrzyczki??? Jak już mam jechać taki kawał, to kurtka na Wacie, chcę kogoś ze sobą przytargać :-/

Czy ktoś z Torunia mógłby się zorientować za noclegami i napisać w wątku, gdzie można w tej sprawie dzwonić i rezerwować. Jak się zapewne domyślacie nie chodzi o Hiltona ;-)
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
damian1985

Powiedzmy, że możemy zrobić wyjątek dla jednej "siedemnastki" i wkręcić ją na imprezę - ale tylko pod czujnym okiem starszej siostry :) A w kwestii noclegów:

http://www.hostelorange.pl/trn/pl/index.htm
Awatar użytkownika
kubawalter

damian1985 pisze:Legitymację szkolną bardzo łatwo podrobić więc absolutnie nie wchodzi ona w grę. Wystarczy, że będziesz miał przy sobie potwierdzenie złożenia wniosku + drugi dokument tożsamości - drugim dokumentem może być wcześniej już wspomniana legitymacja szkolna.
Ale żeś sobie wymyślił...potwierdzenie złożenia wniosku :smiech:
Nie wiem,być moze do tego czasu już dowód odbiore :knuje: i będzie git ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
kubawalter

damian1985 pisze:Powiedzmy, że możemy zrobić wyjątek dla jednej "siedemnastki" i wkręcić ją na imprezę - ale tylko pod czujnym okiem starszej siostry :) A w kwestii noclegów:

http://www.hostelorange.pl/trn/pl/index.htm

Jak na hotel to nawet porządny,na dodatek niskie ceny hehe...a daleko ten hotel jest od klubu gdzie to sie będzie odbywało ??? ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ