Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Tak, dokładnie to ta koszulka. Z tego co słyszałam Michael otrzymał ją od fanki.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

Chciałabym się dowiedzieć, jak zachowywał się w stosunku do swoich dzieci.
Ktoś tutaj napisał, że chciałby spędzić przy Nim dzień będąc niewidzialnym. Ja również wybrałabym taką opcję, no, gdyby była możliwa ;)
Fajnie byłoby wiedzieć, czy czasami na nie krzyczał, czy odrabiał z nimi lekcje, uczył śpiewać i tańczyć (chociaż to wiem niemal na pewno :)). Chciałabym Go we właśnie takiej "roli" ujrzeć.

Zaznaczę jeszcze na koniec, że chciałabym się dowiedzieć jeszcze kilku rzeczy. Ale na sto procent nie chcę wiedzieć dokładnie wszystkiego-bo Michael po prostu był gwiazdą pełną tajemnic. I dobrze będzie, jeśli tak pozostanie.
cyberkinol

Post autor: cyberkinol »

Doriseq, Michael chyba lubił białe róże, ale mogę się mylić.
Awatar użytkownika
invincible_girl ;)

Post autor: invincible_girl ;) »

Zabierając głos... chciałabym wiedzieć, jak nazywają się 2 kotki Jacksonów :-), czy Michael śpiewał po prysznicem, jaki model telefonu miał MJ (widziałam na zdjęciach ten płaściutki cell phone, ale nie mam pojęcia, co to jest), czy MJ miał osobistego laptopa i co w nim miał (w sensie, czy pisał sobie coś w WordPadzie, rysował w Paincie, ściągał mp3), czy MJ (taki dorosły), miał czapkę zimową (jak tak, to jaką) i czy używał grzebienia, czy szczotki :-)
Obrazek
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

czy Michael śpiewał po prysznicem

jasne, że śpiewał! on wszędzie śpiewał.
jaki model telefonu miał MJ (widziałam na zdjęciach ten płaściutki cell phone, ale nie mam pojęcia, co to jest)

Pewnie razem z Latoyą mieli blackberry ;-)
czy MJ miał osobistego laptopa i co w nim miał (w sensie, czy pisał sobie coś w WordPadzie, rysował w Paincie, ściągał mp3)

jasne, że miał. rysował bociana i bałwanki. w wordpadzie pisał pamiętnik. i ściągał mp3 z muzyką Janet ;-)
czy MJ (taki dorosły), miał czapkę zimową (jak tak, to jaką)

nie miał żadnej czapki którą nosiłby ze względu na tempraturę powietrza
ponieważ w zasadzie nie była mu potrzebna. czasem może pokazywał się okazyjnie w czapce na jakimś zdjęciu ale raczej nie nosił żadnych.
używał grzebienia, czy szczotki :-)
jak dla mnie to często wyglądał jakby niczego nie używał. jeśli pojawiał się gdzieś publicznie to pewnie fryzjerka zajmowała się jego włosami. ją zapytajmy czego używała.
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

Baby Jane pisze:Cytat:
jaki model telefonu miał MJ (widziałam na zdjęciach ten płaściutki cell phone, ale nie mam pojęcia, co to jest)

Pewnie razem z Latoyą mieli blackberry
hmm.. LaToya na filmiku na youtube ostatnim miała srebrnego iPhona, ale przecież telefon to sobie mogli zmieniać 1000 razy ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Shiny

Post autor: Shiny »

Ja jestem strasznie ciekawa... jak Michael kichał XDDD
Pewnie było to takie słodie "apsik!" ;d
Czy Michael zignorował kiedyś jakiegoś Fana?
Czy ktoś z Was ma jakieś fajne filmiki z You are not alone live, gdzie fanki robią jakieś śmieszne rzeczy, np. padają na kolana (Munich, 1997), mdleją, etc.
Ciekawe, czy Michael umiał/lubił gotować?
Ciekawe, jak mył swoje włosy (wiem, jestem debilem, trudno) xP
Ciekawe, czy jako np. 14,15 latek marzył o romantycznej miłości z jakimiś sexy laskami z okolicy :knuje:
Baby Jane pisze:Cytat:
czy MJ miał osobistego laptopa i co w nim miał (w sensie, czy pisał sobie coś w WordPadzie, rysował w Paincie, ściągał mp3)

jasne, że miał. rysował bociana i bałwanki. w wordpadzie pisał pamiętnik. i ściągał mp3 z muzyką Janet
O! Skąd wiesz? Masz jakieś zdjęcia może? XD

Ktoś zna odpowiedzi? ;p
Obrazek
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
Awatar użytkownika
Baby Jane

Shiny pisze:Ja jestem strasznie ciekawa... jak Michael kichał XDDD
Pewnie było to takie słodie "apsik!" ;d

No, kicha dośc cicho i zasłania wtedy twarz rękoma.
Czy Michael zignorował kiedyś jakiegoś Fana?

MJ zignorował wielu ludzi w tym także fanów. nie możliwe jest, żeby mógł poświęcic czas tylu osobom. szczególnie, że wszyscy pojawiali się często jednocześnie ;-)
Czy ktoś z Was ma jakieś fajne filmiki z You are not alone live, gdzie fanki robią jakieś śmieszne rzeczy, np. padają na kolana (Munich, 1997), mdleją, etc.

jest wiele na YT wystarczy sobie wpisac w wyszukiwarce ;-) ja lubię ten

http://www.youtube.com/watch?v=YSPGtuVY5fE
Ciekawe, czy Michael umiał/lubił gotować?

lubił gotowac dzieciom owsiankę.
Ciekawe, czy jako np. 14,15 latek marzył o romantycznej miłości z jakimiś sexy laskami z okolicy :knuje:

z okolicy to chyba nie. on wszystkie dziewczyny traktował wtedy jednakowo. jak się ma 14 lat i tyle fanek to chyba najczęściej ma się dośc dziewczyn.
O! Skąd wiesz? Masz jakieś zdjęcia może? XD

niestety nie mam ;-)
Ciekawe, jak mył swoje włosy (wiem, jestem debilem, trudno) xP

nie kłopotał się zbytnio włosami. mył je szybko, spłukował szybko wycierał szybko i chodził potem z mokrymi włosami.
Ktoś zna odpowiedzi? ;p
ja oczywiście. ;-)
Viola.

Post autor: Viola. »

Baby Jane pisze:z okolicy to chyba nie. on wszystkie dziewczyny traktował wtedy jednakowo. jak się ma 14 lat i tyle fanek to chyba najczęściej ma się dośc dziewczyn.
W biografii wspomniał, że podobały mu się niektóre dziewczyny ze szkoły, ale był zbyt nieśmiały żeby powiedzieć, że je lubi ;-)
Awatar użytkownika
Billie Jean M.J.

Post autor: Billie Jean M.J. »

ja bym chciala wiedziec jak bym mogla mu pomoc i go uszczesliwic...
ale tez jak czerpal energie aby komponowac tak wspaniale utworu i wymyslac ruchy taneczne, czy jego malzenstwo z lisa presley bylo prawdziwe i jedno bardzo wazne... CZY ON ZYJE...
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
Awatar użytkownika
Baby Jane

Billie Jean M.J. pisze:ja bym chciala wiedziec jak bym mogla mu pomoc i go uszczesliwic...

nieważne jakbyś się starała go uszczęśliwic i używała najlepszych sposobów nie udałoby Ci się gdyby on sam tego chciał. a jeśli by przyjął Twoją pomoc to wcale nie musiałabyś zrobic aż takich skomplikowanych rzeczy ;-)
ale tez jak czerpal energie aby komponowac tak wspaniale utworu i wymyslac ruchy taneczne,

twierdził, że to wszystko Bóg za niego robił a on był tylko taką antenką która odbiera to co Bóg przekazuje i to wykonuje. wyglądało to tak, że po prostu szedł sobie gdzieś i nagle.. bach! jest piosenka :)
czy jego malzenstwo z lisa presley bylo prawdziwe

a jakie miało byc?

i jedno bardzo wazne... CZY ON ZYJE...
oczywiście:)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ok ja mam pytanko ;P w moonwalk-u Michael pisze, że zatrzymał biało-pomarańczowy sweter,w którym grał w "The Wiz" i wykorzystał go wiele lat później w jakimś innym filmie...ktoś wie w jakim????!!!! nenene nenene :knuje:
EDIT: i chyba uśmierciłam temat....czy nikt na prawdę nie zna odpowiedzi???!!!
Obrazek
Kordelia

Post autor: Kordelia »

A ja mam pytanie co wizerunek Michael'a robił na pudełku tego keyboardu?Keyboardy casio w tamtych czasach były reklamowane przez MJ, był twarzą marki?Czy to tylko tak jednorazowo?
Interesuje mnie to, ponieważ posiadam ten keyboard, niestety już bez pudełka. glupija (wiem głupie pytanie)
http://farm1.static.flickr.com/156/3841 ... f9.jpg?v=0
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

Kordelia pisze:A ja mam pytanie co wizerunek Michael'a robił na pudełku tego keyboardu?Keyboardy casio w tamtych czasach były reklamowane przez MJ, był twarzą marki?Czy to tylko tak jednorazowo?
Interesuje mnie to, ponieważ posiadam ten keyboard, niestety już bez pudełka. (wiem głupie pytanie)
http://farm1.static.flickr.com/156/3841 ... f9.jpg?v=0
mi się wydaje, że mogłabyć to książeczka z nutami do kilku piosenek.. ;-)
Obrazek
Kordelia

Post autor: Kordelia »

Tak zestaw zawiera książeczkę do nut, tylko bardziej chodzi mi oto co robi na kartonie wizerunek Michaela i czy często reklamował produkty CASIO. ;-)
ODPOWIEDZ