Np. opaska w jednym kolorze (może z E.S.-owym napisem?)

Nie sądzicie, że potem mielibyśmy niezłe pamiątki???
A poza tym takie opaski można byłoby rozdawać osobom (uwaga: koszty

Właśnie, właśnie, Robaczek ma rację... Wiecie co, czuję, że normalnie rozniesiemy tę scenę! A co! Tylko aokins może być przez to trochę zmartwionaRobaczek M. pisze:Dlatego też ja zrobiłabym tak: strój z wybranego teledysku + jakiś charakterystyczny(znany większości) element Michaela. Rękawiczka, kapelusz, itd.
TaaaaakRobaczek M. pisze:Tak po cichu wymyśliłam, że można do tego dodać fragment z TII, gdzie MJ mówi, że mamy tylko 4 lata aby ocalić Ziemie.
Jussssssst great! Dziękuję :*Amelia pisze:Piotrusia Pani już odpisałam, ale informując wszystkich chętnych na dołożenie sobie jeszcze czegoś do swojego utworu- jak najbardziej można. To bardzo fajny pomysł. Tylko informujcie mnie w priv o tych zmianach
madzia wrzuć na luzzzz, ja też jestem optymistką z praktyką, ale to mnie nie czyni jeszcze pesymistką, na szczęście, dziękuję Niebiosom!!!madzia06 pisze:Co do moich czarnych wizji- no nic na to nie poradze,dzięki za wskazówki,sugestie itd,jednak mnie to nie uspokaja. 'Pesymiści to po prostu optymiści z praktyką życiową' (cytuję J.Tuwima;-) Jak juz mowilam,dołaczam do tych pomyslow itd.jednak sama sie nie podejmuję organizacji (co do FM musze to przemyslec i zrobic wywiad środowiskowy).Ale jesli mialby w ogóle byc to na pewno nie 26go- bo wtedy są wianki i się to wzajemnie wyklucza.
:Dola1714 pisze:Ja z chęcią! :D
Co masz na myśli???intelmet pisze:myślisz Piotrusio, że w plotkarskim grajdołku MJPT czy MJCDT nic sie nie dzieje????
Ja też mam taką nadziejęintelmet pisze:Mam nadzieję, że nikogo z Was nie przeraża to przedsięwzięcie???
Zdaję sobie sprawę i zabieram się za to zaraz po sesji.intelmet pisze:Jeśli chodzi o obie organizacje to to jest sprawa najtrudniejsza i trzeba zacząć przygotowywać się już
Oh, jak ja nie znoszę biurokracji! (jeden z moich ulubionych filmów- "Brazil" :D, co przez jedną pomyloną literkę w papierach ginie niewłaściwy człowiek :/ ). Ale i z tym damy radę, jakoś się przemogę i zajmę się czym trzebaintelmet pisze:4. formalności urzędowe (to jest meeega
No właśnie, dobre pytanie...intelmet pisze:Tylko podstawą jest : KTO OSTATECZNIE CHCE SIĘ W TO WMIESZAĆ Z NAS???
chodziło mi o T-shirty z podobiznami MJ`a - są irytujące. Nadają się jak dla mnie tylko na piżamki, jak któraś ma ochotę na noc z MJ`emPiotrusia Pani pisze:Koszule do E.S.? A wczoraj pisałaś, ze jednak nie tolerujesz, to jak to jest?
Opassska to może nie, gdyż to wymaga wiele wkładu ble, ble, ble... Natomiast proponuje ajdentyfikatory- proste, łatwe i przyjemne. Aby było sprawiedliwościowo można sieknąć tutaj na forumasa (pv uczestników) link z prototypem wizualnym i każdy sobie to druknie i przysposobi na sznura. Ot, co.intelmet pisze:a czy ewentualnym identyfikatorem mogłoby być coś co wszyscy uczestnicy akcji mieliby "takiego samego"???
A ja to niby nie? Cwaniaczku? xDintelmet pisze:Ale Piotrusiu, to mamy się przebierać do gatek na środku Krakowa? Ja się szykuję do YRMW (jak ktoś mi je odstąpi ) więc będę pomykać w garniaku ( czerwiec, czyli conajmniej plus 700-fajnie ).
Właśnie, jeśli ktoś ma ochotę coś zjarać to zapraszam.intelmet pisze:ale OK, planujemy z Dzwonkiem małe palenisko, to i strój na E.S. się znajdzie.
No, no, no! Nie pozwalam tarmosić mojej Agniesi! Abuuu! xD (Ej, a chcecie kisiel?)Piotrusia Pani pisze:No nieee, nie zabijamy się z aokins, a czemu? czasem tylko targamy się za włosy itp.
Ba, że BA.intelmet pisze:Tylko podstawą jest : KTO OSTATECZNIE CHCE SIĘ W TO WMIESZAĆ Z NAS???
No BA, że BA! Dzwonuniu. Ty też, ale może dałabyś mi znać jak postępy w negocjacjach????Dzwoneczek MJJ pisze:intelmet napisał:
Ale Piotrusiu, to mamy się przebierać do gatek na środku Krakowa? Ja się szykuję do YRMW (jak ktoś mi je odstąpi ) więc będę pomykać w garniaku ( czerwiec, czyli conajmniej plus 700-fajnie ).
A ja to niby nie? Cwaniaczku? xD
Myślę, że krwisty napis Planet Earth To mogłoby być od razu logo do organizacji, do tego jeden raz MJ i nasza ukochana planeta i jakiś sloganik we want to save ...Piotrusia Pani pisze:OK, świetny pomysł! Ale co to mogłoby być to COŚ? Może logo naszej ekologicznej organizacji, "krzyczące" jak MJ na cały świat ?