[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Jak dla mnie to bomba!!!
Sala faktycznie rewelka a i cena niewygórowana.
Ostatnio przeglądając wątek zauważyłam że większości pasowałaby sobota więc z terminem raczej problemu by nie było.Hubertous ulica Bukowska to przecież prawie centrum więc nie jest tak źle.Myślę że nie ma na co czekać-początki zawsze są trudne ale jeśli zacznie chociażby 5 osób to cała reszta osób które się deklarowały pewnie też dołączą.To na kiedy się umawiamy?
Obrazek

Post autor: Asiacityo6 »

Tak Jeanny100 ma racje! :happy: xD To co może następna sobota? To będzie 23.01 ? Wstępnie umówię się z tą babką na godz. 11:00, a jeśli coś by nie pasowało z tą salą to napisze ok? To będą już ferie, wszystkim pasuje?
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Pasuje :D
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Ja w ferie jestem w domu, więc ja się piszę ;]
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

a może już w tę sobotę?
asiacity - z tego co przeczytałam to od 11 zaczynają się tam inne zajęcia, tak? widze, ze odbywają się tam w nie w każdą sb - tzn, że godzina naszych tańców tez może się zmieniać? pozdro
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Pozwoliłam sobie zrobić małe podsumowanie tego wątku w celu zmobilizowania reszty osób.I ogłaszam co nastepuje:
wstępnie do projektu zglosiło się 16 osób z czego szóstka podała swoją dyspozycyjność/wygrała sobota/.Pozwolę sobie wymienić te osoby być może widząć że coś już w tej kwestii się ruszyło wyrażą swoją gotowość.
1.newbie
2.Asiacityo6*
3.hubertous*
4.tanczacy delfin
5.MJ_Angel*
6.Jeanny100
7.dirty_alice
8.wiewka
9.Muszka
10.Agni*
11.weronika_poznan*
12.Cocking
13.Trinity
14.Annie_17*
15.P.Y.T.95
16.Olkia

Gwiazdki są przy nickach osób które określiły swoją dyspozycyjność,przy czym jeśli ktoś deklarował dowolne dni tygodnia jest to również jakaś forma dyspozycyjności.Oczywiście sugerowałam się tymi osobami które jasno określiły dni tygodnia które im pasują.
Wobec czego wygrała SOBOTA.Przynajmniej na pierwsze spotkanie które jak już koleżanka Asiacityo6 wspomniała odbędzie się 23 stycznia.Myślę że ten termin będzie większości odpowiadał ponieważ szkolniacy mają labe czyli tzw.ferie zimowe.
Mam nadzieję że stworzona przeze mnie lista nikogo nie zniechęci bo wiadomo że nie wszyscy się pojawią na dowód czego można zajrzeć do watku poznańskie spotkania fanów i zobaczyć jak to z początku się rozkręcało.Mam nadzieję że tym razem będzie podobnie i nawet jeśli spotania zaczną się od jednoosobowej cyfry to z biegiem czasu zmieni się ona w dwucyfre nenene .O trzech cyfrach nie wspomnę bo ta sala pewnie tyle nas nie pomieści.
Na spotkanich pojawia się często problem ze zlokalizowaniem pewnych osób więc żeby go zażegnać zanim się pojawi miło by było gdybyśmy znali swoje numery telefonów.Zawsze to ułatwia kontakt i jest pomocne w przypadku gdyby ktoś miał się spóźnić na spotkanie.A ponieważ ma to być pierwsze tego typu to ustalmy kto będzie miał nad tym monitoring ;-)
Kwestia kasy to chyba najbardziej jasna sprawa a mianowicie 30 zł które będziemy dzielić sprawiedliwie między siebie.Wydanie dyszko raz na dwa tygodnie nikomu chyba wielkiej krzywdy nie wyrządzi.Napisałam dyszki uwzględniając minimalną ilość osób ale wiadomo że będzie to mniej.Dla mnie oznacza to mniej paczkę szlugów do wypalenia.
No to chyba wszystko jeżeli chodzi o taką wstępną organizację.Można by było np.się spotkać w piątek i obgadać to ostatecznie w przytulnej knajpce i się wreszcie poznać z co niektórymi.Co Wy na to?
Asiacityo6-dzwoń do tej kobietki i zamawiaj tą sale.....
Będzie nieziemsko

P.S. I jak bym zapomniała o najważniejszym:miło by było gdyby pojawiały się osoby które mogłyby nas uczyć tańczyć no ale w naszej poznańskiej społeczności takich utalentowanych MJówek nie brakuje.Na pierwszym spotkaniu mamy Trinity-masz 10%tańszą wejściówkę koffana nenene no i kwestia płytek-to już omówimy na spotkaniu integracyjnym mam nadzieję.Pozdrawiam i pokładam w Was nadzieję że dzięki Wam przestanę się czuć na parkiecie jak słoń w składzie porcelany ;-)
Obrazek

MJ DancingTeam Poznań
:dance: :happy: :jachce: :banan: :glupi: :tancze: :wsciekly: :-) :luz: :poglowie: :dance: :mj: :wariat: :smiech: :cool:

czyli że będzie zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Primum non nocere.
weronika_poznan

Hejhej!

Ludziska! Na Śródce działa takie miejsce jak Girl_fit. Oto foty salki http://www.girl-fit.com/galeria_zdjec.html Sala jest wyposażona w sprzet grający, lustra, na podłodze jest miękkie linoleum - tańczymy w miękkich butach, żadnych szpilek czy martensów! Koszt jest do ugadania - od 30-40zł za godzinę. Pytanie do Was - godzina, półtorej czy dwie?
I najważniejsze - sala wolna jest od 11:00 wzwyż. Może 12:00? Wyspani potańczymy i rozjedziemy się na obiady, co Wy na to?

:dance: glupija :mj: :smiech: :happy: ;-)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
P.Y.T.95

Post autor: P.Y.T.95 »

Ja mam takie dwa małe pytanka.

1. Czy można dołączyć się troszkę później bo ja niestety wyjeżdżam w ferie. :-/
2. Czy można wziąć jeszcze jedną osobę ? Też Michaelówa. ;d Tylko niezarejestrowana na form.
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

ja tez niestety wyjeżdżam w 1 tygodniu wiec na pierwszym spotkaniu mnie nie bedzie ;<

no.. ale na następnym będę juz na 100% :)

super, że udało się wszystko ustalić ;D
pomysł ze spotkaniem w piątek jak najbardziej popieram, ale to już w naszym poznańskim wątku ;)

do zobaczenia ;>
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
weronika_poznan

P.Y.T.95 jak najbardziej!!!!!

a co powiecie na to, żeby tańczyć już od tej soboty?! Odpowiadajcie szybko bo muszę powiedzieć coś Girl_fit :)
niech każdy tez napisze ile godzin tanczymy!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

ta sobota jak najbardziej!! 2 xD
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

Mi jest obojętnie, czy ta sobota, czy przyszła.

Ja mogę nawet cały dzień xd - przyzwyczajenie z wakacji, z obozu tanecznego, jednakże od września mam mało czasu, żeby poćwiczyć...
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
weronika_poznan

dobra.
nie będę nigdzie dzwonić dla 4 osób. bo sobota jest jutro. nie jestem pewna,czy grzecznie załatwiać takie rzeczy z dnia na dzień. Zatem miło byłoby gdybyście łaskawie zdeklarowali się do przyszłej środy - jak widzicie te próby. w czw będę dzwonić na Śródkę - czy gdziekolwiek zdecydujecie.
ludzie! reakcja!
Primum non nocere.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

nie, kurcze, na Śródke, na 12:00 to ja odpadam zmiana w pracy zaczyna mi się o 13:00 :-/ :-/ Ja jeszcze nie pisałam do tej babki więc jeśli chcecie zmienić sale to powiedźcie, bo też tak w środe najpóźniej bym musiała napisać
ODPOWIEDZ