25.06.2010 - co robimy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

intelmet pisze:uuuu rożowy avatar wpadł jak po ogień ...
Identyfiaktory, faktycznie, dużo tańsza sprawa, tylko sztywna . Dlatego wkręciło mi się logo.
Weź się.

Zatem uważasz, że opaska jest mniej sztywna? Gdyż...? Wątpię, aby każdy zapodał sobie opaskę (jaką?), bo niby jak to widzisz?

intelmet pisze:No BA, że BA! Dzwonuniu. Ty też, ale może dałabyś mi znać jak postępy w negocjacjach???? no i jak ta koszula??? - pomidorowa? ale znaczy pomidor delikatesowy czy ogrodowy???
Zupa pomidorowa bez śmietany. :smiech:

Te kwestie poruszymy w... ł... domu, no... xD
intelmet pisze:Myślę, że krwisty napis Planet Earth To mogłoby być od razu logo do organizacji, do tego jeden raz MJ i nasza ukochana planeta i jakiś sloganik we want to save ...
Ostrzeżenie! piszę z czapy, więc to tylko przykładowy slogan. Dajcie mi inne pomysły.
Z tą krwistością to bym nie przesadzała- mamy zachęcać i trafiać, a nie straszyć (to nie Thiller). xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

Dzwoneczek MJJ pisze:Z tą krwistością to bym nie przesadzała- mamy zachęcać i trafiać, a nie straszyć (to nie Thiller). xD
ale czaj!!! czarne koszule, żółte płomienie, kontrast z zielonym drzewkiemm i nasz rozdarty MJ. To tylko propozycja, jakiś punkt wyjściowy, żeby pokazać Wam jak to widzę Dzwonuniu!!!
OJ!! Ja już chcę popylać w tej koszuli. Do pracy będę w niej chodzić, w każdy ... piątek!!!
Dzwoneczek MJJ pisze:Te kwestie poruszymy w... ł... domu, no... xD
oj ... wycieraczka jak nic :-/

Dzwoneczek MJJ pisze:Zatem uważasz, że opaska jest mniej sztywna? Gdyż...? Wątpię, aby każdy zapodał sobie opaskę (jaką?), bo niby jak to widzisz?
w ogóle bym z niej zrezygnowała, na korzyść czarnych koszul z logiem akcji. A opaskę lub naklejkę przygotowałabym dla ludzi, którzy się z akcją identyfikują, czyt: ofiary, które dopadniemy w czasie akcji :snajper:

Obrazek
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
nice girl

Post autor: nice girl »

Piotrusia Pani pisze:Podziału obowiązków jeszcze nie ma , ale grono do E.S. już powstało na ostatnim spotkaniu, tzn. osoby, które na pewno chcą aktywnie uczestniczyć, co nie oznacza, że inni nie mogą,
I tu moja droga intelmet masz całą prawdę napisaną, jak najbardziej szukamy zapaleńców, do E.S. a Ty ze swoją burzą mózgu przysłużysz się tej akcji w znacznym stopniu, więc nawet niech Ci nie przechodzi przez myśl to
intelmet pisze:co ja teraz między w*dkę a zakąskę????
To przedsięwzięcie wymaga wielu rąk, oraz współpraca okaże się gwarancją sukcesu. Przy okazji to napiszę, popieram pomysł z opaskami, E.S. czarne łachy z napisem ognio krwistym napisem na plecach logo organizacji. Ciekawy pomysł z płytkami Cd, czy z zmieszczeniem linków na ulotach o tematyce ekologicznej, czy to tłumaczenie tekstu earth song, earth planet. Nie zwykle intrygująco brzmi to palenisko, które zrodziło Ci się intelmet wraz z dzwoneczkiem. Tak nie uniknionym wydaje się być spotkanie choćby po połowie lutego, może WWF po mailu ameli ustosunkuje się do tego momentu, czy wyrażą chęć współpracy z nami, będzie wtedy okazja z dokładną precyzją określić jak będzie wyglądała cała akcja. Piotrusiu w sprawach związanych z biurokracją mogę Ci pomóc.
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Awatar użytkownika
intelmet

aaaaaaaaa Moja Kochana NICE wparowałaś tu silnie wzburzona???? No to skoro zapraszasz nas do Krk, to my bardzo chętnie. Prześcieradła szykuj. Kiedy to zebranie robisz dziewczynko ????? ;-)
Generalnie to ja nie widzę zbyt wielkich możliwości do ciągnięcia tematu na forum w takiej formie. Konieczne jest spotkanie osób zainteresowanych. A tu możemy tylko rzucać pomysły. Już dostałam opiernicz, że bałagan jest... :smiech: Pozdrowienia Kochanie i już nigdy nie mów, że Cię nie słucham ;-)
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
nice girl

Post autor: nice girl »

Skarbie nie tyle wburzona, co w poczuciu,że wprowadziłam jakiś zamęt. Kraków czeka z otwartymi ramionami, a pościel leży w pogotowiu. Zebranko jak to kiedy, wydaje mi się,że w połowie lutego, kiedy nasza Piotrusia zaliczy sesje, zresztą chyba Tobie też odpowiadał ten termin, coś mi się tak przewineło przez oczy. Przesyłam Ci całuski ,a Twe życzenie wydaje się być do spełnienia, nie powiem tego,że mnie nie słuchasz.
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

ja pierdziele -co się tu dzieje,nie nadążam :nerwy: :knuje:
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

intelmet pisze:czarne koszule, żółte płomienie, kontrast z zielonym drzewkiemm i nasz rozdarty MJ.
Możemy też podpalić na sobie te koszule, efekt będzie bardziej realistyczny i przemawiający do ludzi :smiech: :smiech: :smiech: Ej, ale tak na poważnie to pomysły masz świetne, z tymi płomieniami w logo także.

Ale dziołchy, zdajecie sobie sprawę, że logo powinno zawierać przede wszystkim nazwę organizacji. Hmmm... od południa nie myślę prawie o niczym innym... Chciałabym, żeby to było coś chwytliwego, ale jednocześnie niebanalnego, a wbrew pozorom ciężko jest połączyć te dwie cechy w jednym. MJ for Earth? MJ for Planet Earth? Albo zupełnie coś innego, ale nie na razie nie mam pojęcia...
nice girl pisze:Piotrusiu w sprawach związanych z biurokracją mogę Ci pomóc.
Zbawienie moje, kocham Cię! :)

Tak, od WWFu na razie nie mamy odzewu. Ale dajmy im jeszcze chwilkę, jak nie, to ja sama spróbuję się z nimi skontaktować w jakiś inny sposób, mam nadzieję, że Amelia nie ma nic przeciwko ;).

intelmet spotkanie jest konieczne, już nam zarzucają, że bałagan robimy, ale my przecież rzucamy luźne myśli, a nie żadne tam ustalone info, więc o co chodzi, ja się pytam :smiech: Dziękuję kochana nice girl za poparcie dla mojej... sesji :), tak ja dopiero po niej mogę na poważnie zacząć działać. Ale, ale...intelmet dasz radę być w tę sobotę popołudniu w Krakowie? Bo mamy zamiar i tak się spotkać w kilka osób, więc można już byłoby rzucić temat E.S. na stół! Jakby ktoś jeszcze miał ochotę o tym pogadać, to byłoby super. Nice girl, mary jane nie macie nic przeciw?

Dzwoneczku, z tym paleniskiem to kusisz, ale jakieś szczegóły na priv mogłabym poprosić? japrosic

P.s. No teraz Ty, intelmet kochanie przegięłaś z tym zdjęciem z Earth song na podpisie... co za wyczucie...zapalasz nas zapaleńców do zapalczywej pracy :smiech:
Ostatnio zmieniony pt, 15 sty 2010, 0:26 przez Piotrusia Pani, łącznie zmieniany 2 razy.
Love lives forever
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

madzia06 pisze:ja pierdziele -co się tu dzieje,nie nadążam :nerwy: :knuje:
:smiech: :smiech: :smiech:

madzia, spokojnie, bez nerwów, kochana :smiech:
Love lives forever
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Tak sobie myślę jeszcze, że skoro aokins się nie odzywa (pewnie tam przysypia :ziew: ), to może sama wrzucę ten plan na rocznicę.

Przynajmniej w skrócie. Oto on:

MIEJSCE: KRAKÓW

25 czerwca (piątek)

-seanse filmowe-ulubione filmy Michaela (to jest mój plan o którym jeszcze nie wspominałam większości, więc to tylko tak na marginesie)
-wieczór poezji Michaela
-23:26 spotkanie pod Gwiazdą/ flash mob
-seans kinowy-filmy o Michaelu

26 czerwca (sobota)

-scena na Rynku Wielkim (występy taneczne, wokalne, mix teledysków)
-wystawa (fotografii, być może też twórczości fanów)
-impreza MJowa w klubie

27 czerwca (niedziela)

-akcja charytatywna dla dzieci
-akcja ekologiczna Earth song

28-31 czerwca

-przedstawienie Piotruś Pan

Mniej więcej tak to się przedstawia na dzień dzisiejszy ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 15 sty 2010, 11:39 przez Piotrusia Pani, łącznie zmieniany 1 raz.
Love lives forever
aokins

Post autor: aokins »

Sprostowanie!!:
25.06.2010.
-nie ma narazie żadnego seansu filmowego!
-nie ma żadnego flash moba!

-jest seans w kinie
-jest występ MJCDT o 23.27
aokins
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
intelmet

aokins pisze:Sprostowanie!!:
25.06.2010.
-nie ma narazie żadnego seansu filmowego!
-nie ma żadnego flash moba!
:smiech: :smiech: :smiech:
i Wy laski mówicie, że się nie drapiecie nenene

Piotrusiu
Możemy też podpalić na sobie te koszule, efekt będzie bardziej realistyczny i przemawiający do ludzi Buhahahaha Buhahahaha Buhahahaha Ej, ale tak na poważnie to pomysły masz świetne, z tymi płomieniami w logo także.
jesli sie nie gniewacie, to ja już projekt koszuli mam w głowie. Widzę tam
te MJowe oczy takie jak z Dangerous, bo nie da rady ich pomylić z niczym innym, drzewko na tle wielkiego zachodzącego słońca lub księzyca w odcieniach czerwieni jak na poniższej ulistracji:
Obrazek

Oczywiście te oczy musiałyby być na tle nieba, więc konieczna jest zabawa z grafiką. To tylko propozycja. Ciężko oddać co mam w głowie, ale może to komuś nasunie coś jeszcze.
jak na razie Piotrusio czytasz mi w myślach. Tylko nie angażuj się za bardzo w tę czynność :smiech: . Raz że poczuję się nago a 2 że moja druga połówka się wścieknie.
Co do spotkania, to na pewno wolny weekend mam dopiero 6 marca. Poza tym mam wolne w każdy poniedziałek i wtorek. Oczywiście nie jestem prezydentem i nie musicie się do mnie dostosowywać. Wykorzystam już istniejącą wtyczkę. Jeśli będę w Krk wcześniej poproszę o private meeteing z kimś z zarządu .... itd itd :smiech: kto będzie miał dla mnie czas ... :smiech:

Plan mi wchodzi po całości. Wszystko jedno kiedy? i co? Na te kilka dni zamierzam stać się aktywnym obywatelem Krakowa. W zasadzie wszystko jedno co ... byle z Wami!
Piotrusia Pani pisze:Dzwoneczku, z tym paleniskiem to kusisz, ale jakieś szczegóły na priv mogłabym poprosić?
no no no!!! ;-) bo was porozpędzam :smiech:

P.S. Co do zdjęcia pod podpisem: no nie wiem kto kogo zaraził? Raczej Ty mnie, ja tylko motywuję resztę ekipy ... ;-)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Piotrusia Pani pisze:26 czerwca (sobota)

-scena na Rynku Wielkim (występy taneczne, wokalne, mix teledysków)
A na jakim rynku bo nie jestem w temacie ;-)?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

tancerz pisze:A na jakim rynku bo nie jestem w temacie ?
Cała ta rozpiska wydarzeń rocznicowych dotyczy Krakowa.

Piotrusia Pani pisze:28-31 czerwca

-przedstawienie Piotruś Pan
Ech, dziewczyny...czyli to w całości będzie trwało przez 2 tygodnie...Myślałam, że damy radę w tym jednym tygodniu, ale trudno.

Ale w ogóle ja chyba będę potrzebowała jakieś lokum na ten weekend 25-27...Mógłby ktoś użyczyć mi kawałka podłogi i łazienki...Pytam już. Wiem, że nie jest łatwo znaleźć taki nocleg. Plan jest tak napięty, że w sumie potrzebuję tylko miejsca gdzie mogłabym się umyć, przebrać i przechować rzeczy...o spaniu to chyba nie będzie mowy;) Oczywiście jeśli ktoś zdecydował się mnie przygarnąć opłacę kwaterę
glupija Nie będę pasożytować.

Ech, bo jak nie znajdę noclegu, to będę miała ogromny problem...Liczę na waszą pomoc.
Ostatnio zmieniony pt, 15 sty 2010, 11:09 przez m_ary_jane, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Acha ;) to proponuję zmienić temat na "KRAKÓW 25.06.2010 - co robimy?" ;-) aby ludzie wiedzieli o co biega ;). Hmm Kraków hmmmmmm dajcie znać jak Wam się uda zorganizować scenę chętnie wystąpię ;-) o ile mnie przyjmiecie do grona tancerzy :nerwy: czy już wszystko zaklepane, brak wolnych etatów :nerwy: ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

tancerz pisze:Acha ;) to proponuję zmienić temat na "KRAKÓW 25.06.2010 - co robimy?" aby ludzie wiedzieli o co biega ;). Hmm Kraków hmmmmmm dajcie znać jak Wam się uda zorganizować scenę chętnie wystąpię o ile mnie przyjmiecie do grona tancerzy czy już wszystko zaklepane, brak wolnych etatów ?
Tancerzu my Cię z ogromną chęcią przygarniemy. Możesz już szykować show;)
A wtedy brałbyś udział w obchodach rocznicy przez 3 dni, czy tylko pojawiłbyś się 26.? Bo jak zauważyłeś planujemy też imprezę z Muzyką MJ wieczorem w klubie, więc też wpadaj!
Obrazek
ODPOWIEDZ