Zdjęcia z Bahrainu

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
MJJ

Zdjęcia z Bahrainu

Post by MJJ »

Nowe zdjęcia z Bahrainu

Image

Image

W kraju arabskim taki strój człowieka na ulicy nikogo nie zdziwi i choćby dlatego Bahrain jest dobrym miejscem do życia dla naszego Michaela.
Image
Pank

Re: Zdjęcia z Bahrainu

Post by Pank »

MJJ wrote:W kraju arabskim taki strój człowieka na ulicy nikogo nie zdziwi i choćby dlatego Bahrain jest dobrym miejscem do życia dla naszego Michaela.
Ja wiem? Wątpię, żeby cały zakryty facet z trójką dziećmi z zakrytymi głowami nie zadziwił kogoś nawet w arabskim kraju :wariat:

Przynajmniej po raz pierwszy od dawna możemy zobaczyć... yy... Blanketa.

Dzięki!
Mike

Post by Mike »

mam pytanie: jak bierzecie, zdjecia z MJJPicture.com skoro strona nie jest zbudowana ponownie, tylko jest Comming Soon?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Maro

Post by Maro »

Mike wrote:mam pytanie: jak bierzecie, zdjecia z MJJPicture.com skoro strona nie jest zbudowana ponownie, tylko jest Comming Soon?
Pewnie biorą je z jakiegoś forum
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
SUNrise

Post by SUNrise »

Michael ma na sobie tradycyjne letnie kobiece ubranie noszone przez konserwatywne Muzułmanki
tzn. abaya czyli ta suknia, shayla to jest chusta która musi zakrywać, włosy i twarz, i rękawiczki by zakryć dłonie.

Jeszcze parę innych fotek (zdjęcia pochodzą z wczoraj... Michael był na zakupach)
Image
Image
Image

Tutaj w dużym rozmiarze
ImageImageImage
Image Paris Image
ImageImage
Mike

Post by Mike »

ta, dostałem info od MJJForum, ze był paparazzi i robił zdjecie i ludzie się wkurzili i poprosili, aby przestali robić im zdjęcia, aby dali im ich prywatnośc, ale widać to g dało, albo zdjęcia zrobili przed prośbą...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Image
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
MJJ

Post by MJJ »

SUNrise wrote: Image Paris Image
Też zwróciłem na to uwagę (ile ona ma w tej chwili lat ? )

Pank wrote:Ja wiem? Wątpię, żeby cały zakryty facet z trójką dziećmi z zakrytymi głowami nie zadziwił kogoś nawet w arabskim kraju
Zakładając hipotetycznie, że Michael wybrałby się sam na spacer albo na zakupy do jakiegoś sklepiku w takim stroju to nie zwracałby na siebie uwagi.
Mając przy sobie całą armię ludzi zawsze, niezależnie od stroju zwróci na siebie uwagę.
Image
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

Paris 3 kwietnia będzie miała 8 lat
MJJ

Post by MJJ »

Na stronach Forbes'a (pod poniższym linkiem) jest artykuł nawiązujący do zdjęć prezentowanych w tym wątku.

http://www.forbes.com/home/feeds/ap/200 ... 75373.html
Image
whoisit1

Post by whoisit1 »

podobne zdjęcia mja były opublikowane kilka lat temu ,gdzie mj miał podobny strój:)szkoda ,ze znowu Michas zaslania twarze dzieciom
Agata**

Post by Agata** »

SILENTIUM wrote:Paris 3 kwietnia będzie miała 8 lat
Świetnie wygląda Paris w tych różowych kozaczkach i niebieskiej krótkiej spódniczce, czuję, że bardzo ładna dziewczyna z niej będzie...

A Michael wciąż zakrywa im buzie..

Madonna (do której co prawda nie pałam zbytnią sympatią) nie zakrywa swojej Coco twarzy, która też jest zresztą śliczna, podobna do matki..

Tak się zastanawiam, czy kiedyś Coco i Paris będą się przyjaźnić..?
Rany, co ja plotę.. :wariat: glupija
Post Reply