Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
MJJ wrote:W kraju arabskim taki strój człowieka na ulicy nikogo nie zdziwi i choćby dlatego Bahrain jest dobrym miejscem do życia dla naszego Michaela.
Ja wiem? Wątpię, żeby cały zakryty facet z trójką dziećmi z zakrytymi głowami nie zadziwił kogoś nawet w arabskim kraju
Przynajmniej po raz pierwszy od dawna możemy zobaczyć... yy... Blanketa.
Michael ma na sobie tradycyjne letnie kobiece ubranie noszone przez konserwatywne Muzułmanki
tzn. abaya czyli ta suknia, shayla to jest chusta która musi zakrywać, włosy i twarz, i rękawiczki by zakryć dłonie.
Jeszcze parę innych fotek (zdjęcia pochodzą z wczoraj... Michael był na zakupach)
ta, dostałem info od MJJForum, ze był paparazzi i robił zdjecie i ludzie się wkurzili i poprosili, aby przestali robić im zdjęcia, aby dali im ich prywatnośc, ale widać to g dało, albo zdjęcia zrobili przed prośbą...
Też zwróciłem na to uwagę (ile ona ma w tej chwili lat ? )
Pank wrote:Ja wiem? Wątpię, żeby cały zakryty facet z trójką dziećmi z zakrytymi głowami nie zadziwił kogoś nawet w arabskim kraju
Zakładając hipotetycznie, że Michael wybrałby się sam na spacer albo na zakupy do jakiegoś sklepiku w takim stroju to nie zwracałby na siebie uwagi.
Mając przy sobie całą armię ludzi zawsze, niezależnie od stroju zwróci na siebie uwagę.