25.06.2010 - co robimy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

m_ary_jane pisze:Cała ta rozpiska wydarzeń rocznicowych dotyczy Krakowa.
Ale, ale... jedna uwaga. Earth song musi iść na całą Polskę. Zgodziliście się ze mną. Będę o to walczyć! :)))
intelmet pisze:i Wy laski mówicie, że się nie drapiecie
Ja się z nikim nie drapię :-/ aokins nie traktuj tej rozpiski aż tak poważnie, to jest raczej propozycja wydarzeń na tę rocznicę. Seans dodałam, bo mam w planach, a nie widzę powodu, żeby Wam o tym nie wspomnieć, ale zaznaczyłam w nawiasie, że to jest mój dodatek. A flash mob, no to tak zrozumiałam na spotkaniu, że zatańczymy Will you be there...
intelmet pisze:te MJowe oczy takie jak z Dangerous, bo nie da rady ich pomylić z niczym innym, drzewko na tle wielkiego zachodzącego słońca lub księzyca
Łaaaaaaa, to będzie przepiękne, miałam kiedyś podobny sen, szczerze!!!! To Ty mi czytasz w myślach, intelmet!!!! Niech to będzie księżyc i może takie oczy:

Obrazek

Grafiką chętnie się pobawię, uwielbiam to!!!
:happy:

A na spotkanie możemy umówić się i na tygodniu, ale już w lutym, oki? ;-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Piotrusia Pani pisze:Ale, ale... jedna uwaga. Earth song musi iść na całą Polskę. Zgodziliście się ze mną. Będę o to walczyć! :)))
O tak, tak! Jak najbardziej.

Miałam jeszcze pisać, że tematu nie zmienimy na Kraków, bo ludzie w innych miastach mogą organizować podobne obchody, to jest miejsce do dyskusji dla wszystkich!
Po za tym tamat został założony przez bj dla wszystkich forumowiczów.
Proponuje tylko Piotrusiu żebyś nad rozpiską napisała, ze plan dotyczy Krakowa.
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Dobrze, dopiszę, mary. Tak, to jest temat dla wszystkich i wszyscy mogą tu pisać.
I przecież jeszcze przedstawienie Piotruś Pan będzie też we Wrocławiu, o tym też nie napisałam.

mary, obchody będą trwać tydzień, a nie dwa tygodnie... I możesz liczyć na nocleg u mnie, w czerwcu już na pewno ;-)

tancerzu zapraszamy! :-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ej ej! Kraków jest nie tak daleko mnie więc muszę przeczytać caaały temat czy macie gdzieś jakiś skrótowy opis ?;P

m_ary_jane dzx :D
Ostatnio zmieniony pt, 15 sty 2010, 12:17 przez viva201, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Parę postów wcześniej. Chyba na str. 10 jest już opisy wydarzeń w poszczególne dni. Jak czegoś nie wiesz to pytaj. Na forum albo pw.
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

Piotrusia Pani pisze:A na spotkanie możemy umówić się i na tygodniu, ale już w lutym, oki?
luty mi pasuje. Dziękuję za to ustępstwo. Mam nadzieję, że reszta też nie będzie robić kłopotów. Znajdzie się jakąś miłą, ciepłą knajpką i .... :happy: a możemy już :smiech: ???? proszę proszę japrosic
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Co, znaleźć knajpkę?

Jutro jakby ktoś miał ochotę spotkać się, na takim nieformalnym spotkaniu, posiedzieć przy kawie lub przy grzańcu, porozmawiać o wszystkim i o niczym, o naszej rocznicy także, to może spotkamy się w Filmowej Cafe w Kinie Kijów na I piętrze? O godzinie 15.
nice girl i m_ary_jane mam nadzieję, że Wy na pewno będziecie, bo już się z Wami umawiałam. Zapraszam też każdego kto ma ochotę.
Niestety nie będzie mnie jutro na próbie MJCDT, ponieważ do 14 pracuję, dlatego o 15 będę już na miejscu w Filmowej. Będę na Was czekać ;-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Piotrusia Pani pisze:spotkamy się w Filmowej Cafe w Kinie Kijów na I piętrze? O godzinie 15.
To tak...próba ma być do 13. Ale powiedzmy, że zostanę w Krk dłużej specjalnie na ta chwilkę przy kawce, tylko są dwa problemy albo mam powrotny bus 16.30 (czyli miałabym niecałą godzinę) albo 18.50 (nim muszę jechać na 100%) ale wtedy musicie się mną zająć do tego czasu :knuje: : )
Drugi problem. Nie mam pojęcia gdzie jest ta Kawiarnia. Więc liczę na kogoś kto będzie na próbie że mnie zaprowadzi....Proszę odezwijcie się jeśli możecie mi pomóc. Chciałabym wiedzieć wcześniej. Zanim wyjadę do Krakowa.

btw. A mam brać swoje notatki dotyczące Wieczorku Poezji?
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

A wiecie co mi się dziś przydarzyło jak wychodziłam z domu? Na klatce schodowej koło drzwi na zewnątrz znalazłam motyla... Takiego z dużymi kolorowymi skrzydłami, szedł w moją stronę i widać było, ze nie może latać, był bardzo powolny. Wzięłam go na dłoń, poruszał skrzydłami wydając przy tym cichy szelest. Był taki piękny. Nie wiedziałam co z nim zrobić, na dworze mróz, a na schodach nie chciałam go tak zostawiać, więc zaniosłam go do domu. Nie ma mnie tam teraz, więc pewnie siedzi na parapecie, albo wszedł w jakiś zakamarek.
madzia06 pewnie zaraz napisze, że to infantylne :smiech:
Ale wiecie co, teraz jeszcze bardziej czuję, że nam się uda z ta akcją. Musi sie udać ;-) . A potem jak już szłam na dworze, to olśniło mnie co do nazwy dla naszej organizacji i napisu na "intelmetowych" koszulach. Co powiecie na: WHAT ABOUT EARTH? (a w podtekście:) MJ FOR THE PLANET
Love lives forever
Awatar użytkownika
wikii

Post autor: wikii »

Od jakiegoś czasu czytam ten wątek i nie macie pojęcia jak bardzo żałuję, że nie mogę pomóc w organizacji Waszego cudownego przedsięwzięcia!
Jednorazowy przyjazd do Krakowa nie jest dla mnie problemem, ale próby i spotkania nie wchodzą w grę :(

I tak sobie myślę, że skoro Wrocław też coś szykuje...
Może byliby chętni fani z okolic Rybnika na zorganizowanie czegoś małego? Bo Kraków widzę ma milion pomysłów na minutę :)
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Mary zajmę się Tobą do tej 18:50 z miłą chęcią. Oczywiście weź swoje notatki ;-) . Mozemy spotkać się przy wejściu do Galerii Krakowskiej o 14:30, to podejdziemy do Filmowej razem ;-).

Rybnik? Cudowna sprawa! ;-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Piotrusia Pani pisze:ak chcesz to mozemy spotkać się przy wejściu do Galerii Krakowskiej o 14:30, to podejdziemy do Filmowej razem .
Piotrusia Pani

Podejdziemy piechotką. Zapraszam pod Galerię każdego kto chce się spotkać, a nie wie gdzie jest Filmowa ;-)
Love lives forever
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

wikii ja jestem z Radlina, więc bardzo blisko Rybnika i otwarta na propozycje ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
wikii

Post autor: wikii »

Black_or_white pisze:wikii ja jestem z Radlina, więc bardzo blisko Rybnika i otwarta na propozycje ;-)
Cieszę się niezmiernie! Bardzo bym chciała coś u nas zorganizować. W dwójkę raczej niewiele zdziałamy ;)
Ale poczekajmy. Liczę na to, że zbierze się więcej chętnych i wspólnie kontyunuować będziemy dzieło Michaela :)
W mojej szkole widziałam kilka osób z podobizną Michaela na koszulkach...
Jeśli będą chętni, mogę się zająć organizacją. Oczywiście we współpracy ;) Będziemy w kontakcie :)

No dobra ślązacy! Ujawniać się! ;) :mj:
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
ODPOWIEDZ