25.06.2010 - co robimy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Piotrusia Pani pisze:Dzwoneczku, z tym paleniskiem to kusisz, ale jakieś szczegóły na priv mogłabym poprosić?
Kochana, jak tylko śniegi stopnieją to chętnie Cię zaproszę na palenisko. xD (Bynajmniej nie pod blokiem). ;-)
intelmet pisze:aokins napisał:
Sprostowanie!!:
25.06.2010.
-nie ma narazie żadnego seansu filmowego!
-nie ma żadnego flash moba!

Buhahahaha Buhahahaha Buhahahaha
i Wy laski mówicie, że się nie drapiecie Nenenene
WT...?

BTW - Agniesia wróciła! ;-)

Piotrusia Pani pisze:madzia06 pewnie zaraz napisze, że to infantylne Buhahahaha
Może bez zbędnych hiperbolizacji? :-/

Kurczę, może jutro się pojawię, ale głowy nie dam. (Ksiądz po kolędzie i te sprawy...). ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Amelia

Post autor: Amelia »

Jesteście SZALENI (i wreszcie wśród takich jak ja)glupija

Powiem wam tak-piszę do WWF, do Greenpeace również napisałam. Jak narazie NIC- ale jak już komuś tu wspominałam- nie pozbędą się mnie tak łatwo.
Trzeba będzie to przerzucę się z zamęczania mailami na zamęczanie telefonami.

Zamieszczam aktualną listę mix-ów:
TWYMMF- m_ary_jane
Billie Jean- Ola1714
Bad/Dirty Diana + Thriller - MadziaLenka
Man In The Mirror- Annie Angel
Jam/YRMW -maartula
BoW- Amelia
Dangerous- madisson
Beat it- Gusia_19
In the Closet +Eaten alive- Piotrusia Pani
Smooth Criminal- gosieq
TDCAU- Robaczek M.
Scream- madzia06
YRMW ??? - intelmet
It Is Scary- monia
She's Out Of My Life- Sybirra
Blood On The Dance Floor- nice_girl

PS- Najprawdopodbiej będę jutro z m_ary_jane na próbie i na spotkaniu. Choć szczerze to czas chyba będzie mnie trochę gonił.
Ostatnio zmieniony ndz, 17 sty 2010, 13:06 przez Amelia, łącznie zmieniany 1 raz.
http://przeslodzonaherbata.blog.onet.pl
Dopiero zaczynam, ale...

Nie lubi słów: błogosławiony owoc żywota twego
Amelia Poulain
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

a powiecie na te koszulki ?? :dance:

http://allegro.pl/item878567657_koszulk ... amska.html

takie tematyczne w sumie :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Sybirra

Post autor: Sybirra »

moni pisze:a powiecie na te koszulki ?? :dance:

http://allegro.pl/item878567657_koszulk ... amska.html

takie tematyczne w sumie :)
Myślę, że koszulki jak najbardziej pasują do tematu:) A po drugie fajnie sobie takie sprawić;)

Amelia możesz mi wpisać "She's out my life" :)
Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

moni pisze:a powiecie na te koszulki ??
niczym nas nie wyróżniają i nijak się do nas mają. moje zdanie
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

Piotrusia Pani pisze:Na klatce schodowej koło drzwi na zewnątrz znalazłam motyla...
Piotrusia Pani pisze:Był taki piękny.
ejj a może to Majkel przeszedł reinkarnacje i czuwa nad naszym projektem?? glupija glupija
wybaczcie ale nie mogłam sie powstrzymać ,żeby o tym nie napisać glupija
niestety nie mam ostatnio czasu żeby się tu udzielać (System Eliminacji Studentów Jest Aktywny) więc nic nie pisze tylko czytam ;-)
i czytam te posty i powiem Wam, że dzieje się w Waszych główkach i to duuużo nenene ale oczywiście ze wszystkimi pomysłami jestem na tak ;-)
hmmm.. zastanawiam się też w jaki sposób nasze obchody z 3 dni wydłużyły się do tygodnia??
chyba jestem niedoinformowana i o czymś nie wiem :smiech:

:hug: :hug: :hug:
Awatar użytkownika
nice girl

Post autor: nice girl »

Piotrusia Pani pisze:spotkamy się w Filmowej Cafe w Kinie Kijów na I piętrze? O godzinie 15.
Ma się rozumieć, że będę a nawet pojawię się o 14:30 przed galerią krakowską, skąd wspólnie udamy się na miejsce spotkania.
kochana, intelmet, mimo,że Cię jutro nie będzie, to chyba kolejnego spotkania E.S. nie odpuścisz, my się dostosujemy do Ciebie, bo wkońcu przyjezdna jesteś, chyba wiadome jest to, że przy tej akcji jesteś nam niezbędna.
Piotrusia Pani pisze:Ale wiecie co, teraz jeszcze bardziej czuję, że nam się uda z ta akcją. Musi sie udać .
Piotrusiu, nie ma innej opcji, musi się udać, a skoro podjęłyśmy wyzwanie, to trzeba go zrealizować.
Moni koszulka fajna, ale nie tak do końca na tą okazję, to ma być coś, co wyróżniałoby nas od reszty, krzykliwość przekazu, który by przemówił do ludzi, dał do myślenia. Zresztą intelmet, ma już w głowie projekt koszuli, więc nie pozbawiajmy przyjemności zaprojektowania jej, tym bardziej, że już chyba trochę czsu poświęciła.
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

Amelia pisze:Jesteście SZALENI
Nooo, ma się rozumieć ;-)
madisson pisze:ejj a może to Majkel przeszedł reinkarnacje i czuwa nad naszym projektem??
Ty to masz wyobraźnię :smiech: Motyl ma się dobrze, i śpi sobie na lampie pod sufitem. A w sumie nie zaszkodziłoby jakby czuwał nad naszym projektem ;-)
madisson pisze:hmmm.. zastanawiam się też w jaki sposób nasze obchody z 3 dni wydłużyły się do tygodnia??
Ponieważ gramy Piotrusia przez kilka kolejnych dni :)))

moni koszulki fajne, ale nie jestem pewna do końca czy na tę okazję, choć wiem co brałaś pod uwagę pewnie, ten znak...

Do zobaczenia już dziś! :*
Love lives forever
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

znow tylko czytam (i sie ze wszystkim zgadzam),nie mam czasu odpisywac.. :nerwy:
Piotrusia Pani pisze:A wiecie co mi się dziś przydarzyło jak wychodziłam z domu? Na klatce schodowej koło drzwi na zewnątrz znalazłam motyla... Takiego z dużymi kolorowymi skrzydłami, szedł w moją stronę i widać było, ze nie może latać, był bardzo powolny. Wzięłam go na dłoń, poruszał skrzydłami wydając przy tym cichy szelest. Był taki piękny. Nie wiedziałam co z nim zrobić, na dworze mróz, a na schodach nie chciałam go tak zostawiać, więc zaniosłam go do domu. Nie ma mnie tam teraz, więc pewnie siedzi na parapecie, albo wszedł w jakiś zakamarek.
madzia06 pewnie zaraz napisze, że to infantylne Buhahahaha
SPROSTOWANIE- no cos Ty dlaczego tak sądzisz? nie sądzę,ze to infantylne.:) po 1: motyle są piekne, po 2-kocham pomagac zwierzetom,mialam ostatnio podobny problem bo mi 3 motyle w klatce schodowej śpią i nie ma jak ich wziac do domu a juz tym abrdzeij wywalic na mróz , po 3: motyl zwykly na rece mi nie przeszkadza-recz preciwnie,.powiedzialm tylko ze caly teledysk earth song mi sie nei podoba,to polaczenie slodkosci,niewinnosci-symbole itd,dla mnie przeslodzony, :) wole wersje ostrzejsza,pierwszą,tę która pamietam z dziecinstwa,tę z łachmanami Mike'a,burzą,,pogorzeliskiem,Murzynami ,zabijaną foką w 2:45min. itd-zawsze mam przy niej dreszcze.ja widze te druga,tj widzialm3 razy,tylko w kinie -komppletnie nic nie czulam,jedynie 'o dziewczynka se lata po łące,no super, o ostatniego kwiatka se wziela do reki". ale ok,nic nie mam do tych co lubia 'nowsza' wersje:) co wiecej-celowo nie prosze w klubie o te piosenke(pewnie i tak by jej zagrali,choc moge sie mylic) bo nie wiem czy mialabym odpowiednie 'warunki' zeby ja zaspiewac,przezyc itd,w klubie,scisku,jeczcze zapewne z jakims remixem w srodku;]

Piotrusia Pani pisze:Ale wiecie co, teraz jeszcze bardziej czuję, że nam się uda z ta akcją. Musi sie udać . A potem jak już szłam na dworze, to olśniło mnie co do nazwy dla naszej organizacji i napisu na "intelmetowych" koszulach. Co powiecie na: WHAT ABOUT EARTH? (a w podtekście:) MJ FOR THE PLANET
SUPER POMYSL ,bo nawiazuje do tekstu piosenki- anafory 'what about' :))

moni pisze:a powiecie na te koszulki ??
mnie sie podobaja i chcialabym miec taka,choc tez uwazam ,ze moze niezbyt dobrana na nasze 'obchody'..:)

aokins- jeszcze nie skreslilam na 100% flashmoba,wiec mozecie gdzies go tam 'wrzucic' ,np na 27go czy cos 9byle nie w wianki 26go),zobacze czy dam rady ogarnac,narazie o tym nie mysle:]
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

madzia06 pisze:SPROSTOWANIE- no cos Ty dlaczego tak sądzisz? nie sądzę,ze to infantylne.:)
Tylko tak rzuciłam, bo przypomniało mi się co napisałaś właśnie o tej nowej wersji z TII. Ale to było bardziej w żartach ;-)
madzia06 pisze:SUPER POMYSL ,bo nawiazuje do tekstu piosenki- anafory 'what about' :))
O to chodzi! O tekst piosenki, dzięki, że zwróciłaś na to uwagę :)))

Na wczorajszym spotkaniu w Filmowej doszłyśmy do wniosku, że lepsze będzie jednak stworzenie jednej organizacji do wielu celów i spraw, które miały dla Michaela znaczenie i w które się angażował. Taka była moja koncepcja początkowo i teraz potwierdziliście ją, wiec myślę, ze nie ma się co dalej nad tym zastanawiać. Chociaż chętnie przyjmę wasze opinie na ten temat, choć nie tak wiele osób znowu wyraziło chęć na zaangażownie, więc chyba nie ma co zwlekać i podjąć trzeba decyzję, bo jednak to jest sprawa poważna i będzie wymagać sporo czasu. W ramach tej jednej organizacji będziemy tworzyć różne akcje, charytatywne, ekologiczne, itp. Pierwszą akcją bedzie właśnie teledysk Earth song i proponuję dla tej akcji właśnie nazwę WHAT ABOUT EARTH? MJ FOR THE PLANET. I super byłoby jakby właśnie to znalazło się na naszych strojach do tej akcji. Takie stroje będziemy mogli wykorzystywać przy innych ekologicznych akcjach.
Kolejną akcją naszej organizacji będzie przedstawienie PIOTRUŚ PAN dla dzieci. Od tych dwóch akcji zaczniemy naszą działalność.

Proponowana nazwa organizacji to: MAKE THAT CHANGE.

Dziewczyny, które były wczoraj wyraziły aprobatę, a nawet więcej ;-)

Jeśli macie coś do powiedzenia na ten temat, to rzucajcie, niedługo założę osobny wątek na ten temat, bo jest to konieczne, żeby wszystko się tu nie mieszało.

Na temat innych spraw związanych z rocznicą napiszę niebawem.

Pozdrawiam :*
Love lives forever
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Piotrusia Pani pisze:Na wczorajszym spotkaniu w Filmowej doszłyśmy do wniosku, że lepsze będzie jednak stworzenie jednej organizacji do wielu celów i spraw, które miały dla Michaela znaczenie i w które się angażował. Taka była moja koncepcja początkowo i teraz potwierdziliście ją, wiec myślę, ze nie ma się co dalej nad tym zastanawiać. Chociaż chętnie przyjmę wasze opinie na ten temat, choć nie tak wiele osób znowu wyraziło chęć na zaangażownie, więc chyba nie ma co zwlekać i podjąć trzeba decyzję, bo jednak to jest sprawa poważna i będzie wymagać sporo czasu. W ramach tej jednej organizacji będziemy tworzyć różne akcje, charytatywne, ekologiczne, itp. Pierwszą akcją bedzie właśnie teledysk Earth song i proponuję dla tej akcji właśnie nazwę WHAT ABOUT EARTH? MJ FOR THE PLANET. I super byłoby jakby właśnie to znalazło się na naszych strojach do tej akcji. Takie stroje będziemy mogli wykorzystywać przy innych ekologicznych akcjach.
Kolejną akcją naszej organizacji będzie przedstawienie PIOTRUŚ PAN dla dzieci. Od tych dwóch akcji zaczniemy naszą działalność.

Proponowana nazwa organizacji to: MAKE THAT CHANGE.
- JESTEM ZA tymi nazwami-mnie się podobają:), Jestem pro-ekologiczna,walcze z tymi,którzy niszczą środowisko ,tak więc na tę akcję się piszę i włączam jak coś.:)

Piotrusia Pani pisze:Tylko tak rzuciłam, bo przypomniało mi się co napisałaś właśnie o tej nowej wersji z TII. Ale to było bardziej w żartach
aha,ok:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
intelmet

mi przyszła do głowy jeszcze inna nazwa w czasie podróży ...
Earth Song Day bo związałaby datę 25.06 z czymś nowym i trochę odwracałoby uwagę od... :-/ no!

kojarzy się z MJ`em, kojarzy się z misją, wszyscy na swiecie to skojarzą :happy:
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

madzia06 pisze:- JESTEM ZA tymi nazwami-mnie się podobają:), Jestem pro-ekologiczna,walcze z tymi,którzy niszczą środowisko ,tak więc na tę akcję się piszę i włączam jak coś.:)
Wspaniale! :D I chodzi właśnie też o to, żeby każdy się w tym odnalazł :)
intelmet pisze:mi przyszła do głowy jeszcze inna nazwa w czasie podróży ...
Earth Song Day bo związałaby datę 25.06 z czymś nowym i trochę odwracałoby uwagę od... e no!
Nazwa zwięzła i krótka- może być. Mi najbardziej zależy, żeby ta dłuższa była na naszych strojach, bo ludzie będą to czytać i mieć przed oczami :)
Love lives forever
Awatar użytkownika
intelmet

Piotrusia Pani pisze:Mi najbardziej zależy, żeby ta dłuższa była na naszych strojach
Mam w głowie pełen projekt, postaram się jutro go zmalować i rzucę to na forum.
Czy można połączyć zebranie E.S. z terminem w RiN na koniec lutego? Wtedy przekładałabym spotkania zawodowe, ale już z 3 powodów ;-)
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Czy można połączyć zebranie E.S. z terminem w RiN na koniec lutego?
Chciałabym powiedzieć tak w stu procentach, ale nie mogę ręczyć, że będę wolna wtedy przez cały dzień, tzn, żeby zrobić spotkanie E.S, a potem zrobić występ w RiN. W lutym dam Ci znać.
Love lives forever
ODPOWIEDZ