[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ta sobota jak słusznie zauważyła weronika_poznan nie ma już sensu w związku z tym robimy listę osób na sobotę 23.01.

1.Jeanny100
Obrazek

Post autor: Annie_17 »

1.Jeanny100
2. Annie_17

:)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

1.Jeanny100
2.Annie_17
3.Agni
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

sala jest na srodce wolna od 11:00 . zaproponowałam 12:00, żeby mniej więcej wszystkim pasowało. Ale jest tak, że nieobecni głosu nie mają, więc biorac pod uwagę Twoje zaangażowanie, Asiacityo6 - daj znać, czy pasowałaby Ci wcześniejsza godzina. I powiedz - wynajmujemy na godzinę czy więcej?
Primum non nocere.
xkeepthefaith

Post autor: xkeepthefaith »

Hej.
Jestem nowa, przeczytałam wszytkie posty. Nie jestem z Poznania tylko z okolic więc moge mieć niewielki problemy z dojazdem ale dam radę ;). Jak dla mnie odpadają tylko wtorki <zajęcia z salsy ;D>, a poza tym reszta dni mi pasuje. Mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko jeśli do waszej grupy dołączy jeszcze jedna osoba ? ;>
A no i najprawdopodobniej w pierwszym tygodniu ferii wyjeżdżam więc może mnie nie być. Ale obieceuje że do środy napize czy wyjeżdżam gdzieś czy nie.
Keep The Faith ! ;)*
weronika_poznan

bardzo super! im więcej tym fajniej! trzymaj rękę na pulsie!
Primum non nocere.
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

SUPER!!!! Jeśli jest opcja, że na 11:00 to:
1.Jeanny100
2.Annie_17
3.Agni
4.Asiacityo6
Jak na 11:00 to napewno się pojawie! :D:D
weronika_poznan

wszyscy się poświęćmy i przybądźmy na 11:00. chcemy dylać czy nie? :D
stresuje mnie brak na liście naszych nauczycieli...
a słuchajcie - zastanawiałam się jak można by zrobić tak, żeby wyświetlały nam się teledyski?!?! Laptop za mały, podłączenie rzutnika multimedialnego trwa, z reszta nie mogłabym pożyczyć nigdzie... Spytam czy maja może telewizor - to można by podłączyć zwykłe dvd. Co Wy na to?

1.Jeanny100
2.Annie_17
3.Agni
4.Asiacityo6
5.weronika_poznań
Primum non nocere.
xkeepthefaith

Post autor: xkeepthefaith »

Może być ciekawiej z teledyskami ;) Jak się okaże że telewizor jest to jak dla mnie teledyski mogą lecieć ;))

Mam do Was małą prośbę .. Najprawdopodobniej do środy zostanę bez internetu, ale bardzo chciałbym być na bieżąco ;D Postaram się coś wykombinować ale niewiem co z tego wyjdzie .;| Tu jest mój numer telefonu 668390722 i jeśli coś w miarę konkretnego zostanie ustalone to prosze dajcie mi znać <ślicznie prosi> ;)) Najlepiej drogą SMową bo nie zawzę mogę odebrać telefon ;)
Z góry dzieki wielkie ;))
Keep The Faith ! ;)*
Asiacityo6

Post autor: Asiacityo6 »

Weronika_Poznań bardzo dziękuję!:*
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

no dobra, z tego co tu widze i czytam to zapowiada się kupa śmiechu xP wstępnie zapisuje się na tą sobotę ale nie obiecuję ponieważ nie wiem czy dam rade wstać xP tzn że nie wiem czy będę robić coś dnia/nocy wcześniejszej i nie wiem czy będę w stanie xP

1.Jeanny100
2.Annie_17
3.Agni
4.Asiacityo6
5.weronika_poznań
6.MJ_Angel
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

1.Jeanny100
2.Annie_17
3.Agni
4.Asiacityo6
5.weronika_poznań
6.MJ_Angel
7.hubertous

Może będę, ale jeszcze nie wiem, ponieważ będę mieć sesję nagraniową w przyszłym tygodniu ;-) Ale powinienem dać radę przyjechać. ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
weronika_poznan

noooo to już niezla banda :).
trzymam Was za słowo!!! Tak jak wspomniała Jeanny - spotkajmy się w grupie w piątek i ustalmy pomysł na te tańce, co Wy na to?
I ponawiam pytanie - aż od kogoś ejin usłysze odpowiedzi - 11:00 - ??:?? ILE GODZIN PRZEWIDUJEMY TAŃCZYĆ?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Chodzi o godzinę 11.00 A.M. czy 11.00 P.M.???
Bo jeśli opcja numer A.M. to obawiam się że do tej godziny ciężko będzie mi ruszyć cztery litery z wyrka.

P.S. Nawet sobie nie wyobrażacie jak brak pracy potrafi rozleniwić człowieka :smiech:
Obrazek

Post autor: MichaelsAngel »

Ja sie postaram ale wole nie zapisywac sie na liste zeby sie później nie tłumaczyć :P Po za tym ja lewa do tańćzenia jestem no ale chociaż bym sobie na Was popatrzyła jakby mi nie szło zupełnie :P
ODPOWIEDZ